Dodaj do ulubionych

Zmywarka Teka DW7 60 FI

17.10.08, 15:57
Witam wszystkich.
Zbieram sie do kupienia zmywarki i prawie juz byłem przekonany ze to
bedzie którys z modeli Bosch ( 60cm i zintergowanym panelem) kiedy w
jednym sklepie napieszali mi w głowie i uparcie twierdza ze Teka(
www.ceneo.pl/134754) jest lepsza. Miał ktos doczynienia z
tymi zmywarkami czy po prostu chca mi wcisac cos bo im nie idzie. Z
góry dzieki za jakies info.
Pozdrawiam
Robert
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Zmywarka Teka DW7 60 FI IP: *.jmdi.pl 19.10.08, 11:56
      Przyłączam się do prośby... Też jestem zainteresowana opiniamii o zmywarkach
      Teka....

Pozdrawiam
      • Gość: teka tez Re: Zmywarka Teka DW7 60 FI IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.14, 11:38
        Tez chce kupic zmywarke Teka, bo niemiecka, bo niemasowka, bo ma szuflade na sztucce, ale zeby dobrze zmywala (duza rodzina) i dobrze suszyla. Mialam elektroluxa i wilgotne byly naczynia, zadna przyjemnosc. Prosze o porade.
        • chris1970 Re: Zmywarka Teka DW7 60 FI 09.04.14, 13:28
          Teka nie produkuje zmywarek. Kupuje u innego producenta pod swoją marką.
          Dostępna jest linia zmywarek do zabudowy, w tym tylko jedna z trzecią szufladą i to jako nowość. Parametry nie są oszałamiające - głośna - 49 dB, zużycie wody 11 l, zużycie energii podczas czuwania 0,45 kWh. Sporo.

No ale, czemu nie, bo niemiecka (znaczek Teka, a robiona nie wiadomo gdzie i przez kogo), bo niemasówka (w sumie zmywarka no name z przyklejanym logo, Amica też tak robi), bo ma szufladę na sztućce (każdy producent ma takie rozwiązanie).
          Dobrze zmywa każda zmywarka jak się stosuje dobre środki, czyści zmywarkę i umiejętnie nakłada naczynia do niej. Z dobrym suszeniem, to już nie jest tak różowo. Bezpośrednio po skończeniu zmywania w każdej zmywarce naczynia są wilgotne. Trzeba odczekać aż się wystudzą i wyschną.
          Test suszenia w testach firmy PRO - TEST zdały tylko Bosch / Siemens i Whirlpool. Z tym, że Whirlpool wprowadził w tym roku nową linię zmywarek z systemem super dry. Tu spodziewałbym się znacznej poprawy, skoro się tą innowacją chwalą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka