stop_philipiak_stop Re: Philipiak opinie 25.02.14, 12:15 Nie warto kupować tak drgoich naczyń, skoro w internecie można kupić taaaakie samie, ale bez śmiesznego znaczka PHILIPIAK, za wiele niższą stawkę. Cena, którą proponują starczyłaby na solidną kuchenkę indukcyjną oraz komplet porządnych naczyń, no i jeszcze na wycieczkę do egiptu starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 15:34 zastanawia mnie jedno własnie wróciłam z pokazu wszystko super fajne ale czy gotując w tych garnkach czy smażąc kurczaku to produkty sa nafaszerowane azotami substancjami trującymi nawozami i antybiotykami wiec czy to takie do końca zdrowe mimo ze ugotowane w garnku za prawie 3 tys???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Philipiak opinie IP: 72.52.91.* 03.03.14, 08:10 spójrz na inne dobre fimy oferujące garnki i zauważ różnicę w wykonaniu garnków. Jakbyś miała okazję w nich ugotować to uwierz mi, też zauważysz różnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: Philipiak opinie IP: 77.29.10.* 16.04.14, 12:33 To w nich w ogóle daje się coś ugotować żeby było zdatne do spożycia? :D mi przy każdym ich użyciu coś się działo, że gotowanie, które mogło się skończyć w ciągu 2h trwało przynajmniej 3h :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria [...] IP: *.sytes.net 05.03.14, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.14, 23:12 rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,14946300,Awantura_o_garnki_na_pokazie_Eco_Vital__Interweniowala.html A może chodzi wam o te garnki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinqa Re: Philipiak opinie IP: *.net.zeork.com.pl 06.03.14, 13:03 Kupowałam taki zestaw philipiaka dwa lata temu i nie miałam takich problemów jak opisujecie. Do dziś używam tego zestawu i wszystko jest ok. Z resztą, wszędzie można spotkać się z jakąś wybrakowaną sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: Philipiak opinie IP: *.piratenpartei-nrw.de 08.04.14, 14:25 Gdyby nie to, że mam małe dzieci, to też bym przeklinała w kuchni. Te garnki w ogóle nie powinny byc sprzedawane! Ledwo co można wodę z szafki ze zlewem na szafkę z płytą przenieść, bo uchwyty się już luzują :/ o tym, że przypalają praktycznie każdą potrawę nawet już myśleć nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubułka Re: Philipiak opinie IP: *.st 06.03.14, 08:43 Garnki musiałam dwa razy wymieniać na nowe, bo z poprzednimi coś nie tak było. Przywierały potrawy i rączki sie ruszały. Poza tym potrawy, jeśli się nie przypaliły to miały dziwny smak. Oddałam na gwarancję i dali mi nowe, które niby działają, ale jakoś specjalnie dobre to one nie są. Szczerze, to nie wiem za co tyle pieniędzy dałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dagielka Re: Philipiak opinie 07.03.14, 14:12 Znana i zachwalana firma, ale u mnie średnio sie sprawdziły ich garnki. TZN. nie było najgrzej, ale szału też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia [...] IP: *.xshells.net 10.03.14, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdsfgdssd Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 10.03.14, 13:40 Przeciez gary philipiaka ma nitowane czy spawane uchwyty, to czym były przykręcone staśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza Re: Philipiak opinie IP: *.critical.cat 11.03.14, 10:37 Kupiłam od nich jeden granke i całe szczęście, że jeden. Mam go wprawdzie ale gotuje w nim rzadko bo większość potraw jest przypalonych. Rączki co chwile muszę dokręcać, bo się poluzowują. Jakaś porażka z tego garnka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do meduzy DO meduza IP: *.radom.vectranet.pl 11.03.14, 11:14 Przeciez rączki w garach philipiaka są nitowane, czy tam tez lutowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda [...] IP: *.jager.io 11.03.14, 12:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronica Re: Philipiak opinie IP: *.countshockula.com 13.03.14, 12:12 Kupiłam właśnie garnek firmy Philipiak i nie polecam go. Oprócz tego, że za każdym razem przypala potrawy, to rączki trzeba co drugie użycie dokręcać, bo się luzują. Katorga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia [...] IP: *.torproxy-readme-arachnide-fr-35.fr 07.04.14, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
macaa Re: Philipiak opinie 09.04.14, 15:12 Gość portalu: Weronica napisał(a): > Kupiłam właśnie garnek firmy Philipiak i nie polecam go. Oprócz tego, że za każ > dym razem przypala potrawy, to rączki trzeba co drugie użycie dokręcać, bo się > luzują. Katorga. A jesteś pewna, że masz oryginalny garnek Philipiaka? Sama używam tych garnków od 2 lat i u mnie rączki są na nity, a nie na śróbki, więc nic nie ma prawa się luzować.. Może w pierwszej fazie gotowania czy smażenia mięso przywiera do patelni, ale przecież zawsze tak jest, jak się nie używa tłuszczu. Potem ładnie odchodzi, bez przypalania ;) Jak oglądałaś Top Chefa to mogłaś zauważyć różne rzeczy gotowane w tych garnkach i jeśli dochodziło do przypalenia to z ludzkiego zapominalstwa. Nikt perfekcjonistą nie jest, danie samo się nie zrobi i trzeba pilnować tego co się gotuje, bo inaczej faktycznie może nam się przypalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Philipiak opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.14, 12:57 mowisz ze garnków uzywaja w Top Chefa-oczywiscie ,ale nigdzie nie widnieje logo!!uczestnicy Top Chefa równiez narzekaja na garnki!! Odpowiedz Link Zgłoś
macaa Re: Philipiak opinie 10.04.14, 14:37 Jak wszyscy na wszystko w nerwach... To tak jak ze smarfonami, jedni są zadowoleni, nic im się nie pusuje, dla drugich są one koszmarem ;) Ile ludzi tyle różnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brava Re: Philipiak opinie IP: *.mit.edu 10.04.14, 15:10 No bez przesady. Każdy wie, że jeśli się przyrządza potrawę to trzeba pilnować tego, co się akurat gotuje. Ale z garnkami tej firmy to nic nie daje. Przypalają tak czy siak, więc moim zdaniem nie są godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
macaa Re: Philipiak opinie 10.04.14, 17:33 A na pewno używałaś garnków Philipiaka? Jak pisałam wcześniej, też je mam i akurat jestem z nich zadowolona. Zresztą one mają z czegoś konkretnego dno, które nie ma opcji się przypalać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do renata Re: Philipiak opinie IP: 88.156.142.* 10.04.14, 20:17 Kobito glupoty piszesz,ze nie przywiera. Nie usmazysz jajecznicy, bliny tzw placki zemniaczane, udka z kurczaka, miesa wieprzowego na sos.Są dobrej jakosci naczynia ceramiczne i tez z oryginalnym teflonem w garach, ktore juz mozna kupic kompket za700 zł, nie za 7000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krab15 [...] IP: *.hukot.net 11.04.14, 09:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rey5r Re: Philipiak opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.14, 10:34 kup sobie patelnię za 20 zł w biedronce. wrzuć na niż stek, przyklei się, ale po chwili sam odejdzie i można przewrócić na drugą stronę. więc w czym ta twoja patelnia za 1 tyś. jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena [...] IP: *.us.unmetered.com 05.06.14, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża p. Re: Philipiak opinie IP: *.compute.is-1.greenqloud.com 06.06.14, 12:53 Wiadomo, czasami różnie w kuchni bywa, raz większy raz mniejszy pożar, jednak po tej cenie oczekuje trwałości, zwłaszcza, że to właśnie ją pani zachwalała najbardziej, teraz widzę, że jej nagorliwość w tej kwestii była podejrzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW512 Re: Philipiak opinie IP: *.node77.doip.net 17.04.14, 11:55 Tak. Te rączki są w ich garnkach najgorsze. Niby garnek wygląda przyzwoicie. Sporo się za niego daje, więc myśli się, że otrzyma się stosowną do kwoty jakość, a tu lipa! Też ich nie polecam. Pieniądze wyrzucone w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza [...] IP: 37.48.85.* 17.04.14, 11:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Kowalewska Re: Philipiak opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.04.14, 11:59 Witam, W przypadku garnków Philipiak, nie muszą się Państwo tego obawiać. Rączki w naczyniach są nitowane a nie przykręcane, zatem nic nie może się w nich odkręcić ani poluzować. Jeśli mogę okazać się pomocną w rozwianiu innych, podobnych wątpliwości - zapraszam. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzytkownik naczyn Do pani Marty Kowalewska IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.14, 14:15 Tutaj źle ludziska sie wyrazają, rączka nie odpada tylko ten plastki malowany na brązowo, który jest przymocowany za pomocą śrubki do rączki, chociaz ja mam juz 4 lata to nic nie odpadło. Tutaj są pisane głupoty przez ludzi, bo są nauczeni gotowac lub smażyc na teflonowych patelniach . Ja sam osobiscie przez rok uczyłem sie na naczyniach philipiaka: gotowac smażyc, wędzic, suszyc owoce, grzyby czy piec karczek lub szynke. A to wszystko jest wina ludzi którzy organizują takie pokazy, bo nie przekażą tych informacji dokładnie, tylko po łepku i jeszcze philipiak powinien wydac instrukcje obsługi naczyń philipiaka i jak w/w potrawy sie przygotowuje krok po kroku. Bo przepisy w tych książkach i płytach, które są dostarczane w raz garnkami philipiak za bardzo wykwintne i wyszukane, a dania powinny byc proste takie jak ludzie przygotowują w każdym domu tzn piers z kurczaka, która powinna byc sucha z wierzchu i patelnia rozgrzana to tylko przykład. I myśle ,ze narazie wystarczą moje wypociny bo mi philipiak za te wypociny nie da gratyfikacji i tak za dużo napisałem. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliber Re: Philipiak opinie IP: *.nos-oignons.net 28.05.14, 11:16 Ja dostałam już garnek z luźnym i uchwytami. Na reklamację czekałam prawie miesiąc. Żarty sobie z ludzi robicie i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Kowalewska Re: Philipiak opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.05.14, 08:44 Szanowna Pani, Bardzo mi przykro z powodu opóźnienia z jakim się Pani spotkała. Jestem przekonana, że jesteśmy w stanie wyjaśnić jego przyczyny. W tym celu prosimy o kontakt z telefoniczny z naszym Biurem Obsługi Klienta tel./fax: (22) 613 22 82, infolinia: 801 405 406 lub mailowy kontakt@philipiak.pl. W razie pytań bądź wątpliwości służę pomocą. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkrobiszewskaK [...] IP: *.hartvoorinternetvrijheid.nl 02.06.14, 11:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Philipiak opinie IP: 185.8.237.* 02.06.14, 15:53 Jakoś nie kwapicie się, żeby rozwiązać problem kiedy się do was przychodzi albo dzwoni. Za każdym razem coś jest nie tak i odsyłacie z kwitkiem. Więc proszę mi bzdur nie pisać, że postaracie się rozwiązać problem. Zresztą każde staranie się jest skazane na porażkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Kara dla philipiaka za oszustwa IP: *.radom.vectranet.pl 02.06.14, 20:23 Wklejcie sobie ten link www.hotmoney.pl/nabiezaco/UOKiK-wzial-sie-za-cudowne-garnki-i-posciele-Sa-kary-a33388 metromsn.gazeta.pl/Portfel/1,135229,15543571,UOKiK_ukaral_min__firme_Philipiak__Za_oszukiwanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kara dla philipiaka za oszustwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.14, 10:22 Wątek dotyczy jakości produktu, a nie nieprawidłowości w umowach. Miejmy nadzieję, że zamieszczone linki sprowokują kupujących do dokładnego czytania tego co podpisują. Inna sprawa, że ludzie mniej świadomi zazwyczaj nie korzystają z internetu. Wg mnie Philipiak nie robi "cudownych" garnków samogotujących, aczkolwiek są one dość solidne. Co do ceny... Sprawa indywidualna. Jak komuś nie szkoda to jego sprawa. Byle był świadom co robi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Kara dla philipiaka za oszustwa IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.14, 15:42 Forum dotyczy wszystko co dotyczy philipiaka. Prezenterzy tych naczyn nawet nie informują ,że wciągu dziesięciu dni mozna oddac gary i na dodatek kłamią ,że nie mozna zwrócic garów, jezeli jest podpisywana umowa po za głównym lokalem philipiaka, a takie obiekty jak hotele gromada (najczęsciej są organizowane spotkania) jest po za lokalem. Wyśle pare fotek, jak prezentują sie po paru latach gary i tez jak przywierają potrawy do patelni i do garów np: placki ziemniaczane, jajecznica, ziemniaki smażone pokrojone w plastry. Patelnia duża garbowana to nie wypał bo ciężko jest wyczyścic rowki. Pozostaje nalot podoby do kalafoni, który bardzo cięzko jest wyczyscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papieros Re: Philipiak opinie IP: *.sytes.net 04.06.14, 13:57 Ta wasza obsługa to jest gorzej niż zła. Chcąc się do was dodzwonić to już trzeba mieć szczęście, a chcąc uzyskać pomoc to trzeba wam chyba w łapę dać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Philipiak opinie IP: *.digicube.fr 04.06.14, 14:04 Miałam to samo, w końcu stwierdziłam, że nie ma sensu wkurzać się przy słuchawce telefonu, zdecydowałam poradzić się prawnika, polecam zrobić to samo :/ inaczej ignorowaniu nie ma końca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Philipiak opinie IP: *.adsl.net.t-com.hr 24.04.14, 09:15 Nie mam pojęcia co jest z tymi uchwytami, bo już któraś osoba na to narzeka. Ogólnie garnki nie są najgorsze, ale żeby tyle kasy na nie dawać...? Kupiłam je dość dawno, a do teraz żałuję. Mogłam iść do jakiegokolwiek sklepu i miałabym to samo za 5 razy mniejszą kwotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Philipiak opinie IP: *.google.com 16.05.14, 23:34 Jak mogła się rączka odkręcić jak one są nitowane debilko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia [...] IP: *.houtenbos.eu 14.03.14, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouda [...] IP: *.guilhem.org 14.03.14, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 01:03 To jest jakaś farsa, gość dzwoni do mnie od pół roku, a jak się spóźniam 25 minut to mnie gó...arz wyprasza, mówiąc, że zamknął już listę, a chciałam kupić te gary.... zmieńcie mentorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Philipiak opinie IP: *.privacyfoundation.dk 18.03.14, 08:45 Idź do marketu, znajdź dział z garnkami i spójdz na pierwszy lepszy za obojętnie jaką cenę. Gwarantuję Ci, że będzie lepszy niż ten od Philipiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: Philipiak opinie IP: *.rondie.nl 19.03.14, 09:58 Szkoda, że ja nie pomyślałam o tym, żeby przed zakupem zapytać o ompinię na jakimś forum. Uniknęłabym zakupu takiego bubla jakim są garnki Philipiaka. Całe szczęście, że kupiłam jeden! Jeśli jeszcze nie kupiłaś garnków, to trzymaj się z dala od tej firmy. Taka dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 00:19 Jak w kazdych innych porzadnych garnkach. Inna sprawa ze w zyciu nie kupiłbym garnkow Philipiaka. Firma ktora powstala znikad i do nikad zmierza. Sa producenci grankow ktorzy doswiadczenia nabierali przez 100 lat , a z garnkami to tak jak z samochodami niestety. Dlatego Hyundai zeby nie wiem jaki byl drogi i jak reklamowany nigdy nie bedzie lepszym samochodem o wiekszej kulturze niz np Audi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakoprezent [...] IP: *.nos-oignons.net 24.03.14, 11:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Do autora: Gość: gość IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.14, 14:46 Masz dziesiec dni na wypowiedzenie umowy bo jest po za ich siedzibą, lokalem, a hotele, restauracje to sie nie liczy. Żeby wypowiedziec umowe to najlepiej isc to rzecznika spraw konsumenta albo do prawnika i niech napiszą podanie w sprawie wypowiedzenia umowy i to jak najszybciej. Do nich nie dzwon bo nic nie załatwisz. Wszystko załatwiaj na piśmie nic na słowo. Wysyłaj polecony priorytet. Jak by co to napisz mi na piotrpawel0@wp.pl jakie były efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Garnki Philipiaka - pytanie ? IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 07:01 Kto ma takie garnki? czy w tych garnkach można gotować na kuchni gazowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Garnki Philipiaka - pytanie ? IP: *.go.srvcdn.com 27.03.14, 12:59 Witam! Ja mam te garnki (jest opcja na kuchenkę gazową/elektryczną i indukcyjną). Skusiłam się, bo są naprawdę śliczne. Jednak nie polecam ich, strasznie mi przypalaja jedzenie. Smażenie na ich patelni to jakaś mordęga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Garnki Philipiaka - pytanie ? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 17:41 Widzę, ze firma eco-vital nawet zatrudnia ludzi do pisania bzdur na konkurencje. Zachowanie dramatyczne i nieetyczne. Wszystkie wpisy to stek bzdur. Mam tylko nadzieje, ze ludzie maja swoje rozumy i wspólnie ze mną śmieją sie z tych opinii wysłanych z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby [...] IP: 37.48.85.* 16.04.14, 13:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Garnki Philipiaka - pytanie ? IP: *.ssh.gliwice.pl 10.08.14, 19:20 Oczywiście ja gotuję już ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lichwa philipiak Re: Garnki Philipiaka - pytanie ? IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.14, 10:37 Pani gotuje w philipiaku tak samo jak w garach za komplet 500 zł np "tefal" firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do autora: Gość: gość IP: *.sk 26.03.14, 09:55 dziekuję bradzo za odpowiedź, jutro udaję się do rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annagosc [...] IP: *.lw.lannet.pl 27.03.14, 13:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Philipiak opinie Gość portalu: annagosc IP: *.radom.vectranet.pl 27.03.14, 15:17 Pewnie ta osoba jest pracownikiem philipiaka i tak napisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaug Re: Philipiak opinie IP: *.nip.su 31.03.14, 08:52 Nikt normalny, kto jest zadowolony nie wchodzi na forum odnosnie garów i nie zachwala tego produktu. Odpowiedzi szukają głównie osoby, które się wkopały w jakieś problemy, także w twojej wypowiedzi coś nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Do autora izaanna IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.14, 08:10 Głupoty piszesz izanna czy jak ci tam, a usmaż jajecznice, albo bliny, moge jeszcze wiecej wymienic potraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Do autora izaanna IP: 78.133.214.* 14.04.15, 15:49 Witam, chciałabym dodać coś od siebie. Pracuje w sklepie internetowym. Sprzedajmy niemieckie garnki najwyższej jakości. Regularnie odbieram telefony od starszych osób oszukanych na pokazach (zawsze te same firmy EcoVital lub Philipiak) Nie raz udało mi się namówić takie osoby żeby (jeśli to możliwe) jak najszybciej odstąpiły od umowy. Dlatego teraz kiedy na mój prywatny numer zadzwonił facet z Philipiaka i po wygłoszeniu formułki dodał jakie to mam szczęście bo mam szanse wygrać spotkanie z Karolem Okrasą- zj**ałam go jak psa. Jakim trzeba być skur****em żeby świadomie podejmować się pracy,która polega na żerowaniu na naiwności i niewdziany starszych osób? Nie chciałabym nawet na was napluć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka41 Re: Philipiak opinie IP: 81.169.153.* 02.04.14, 09:09 Jeśli w internecie znajdziesz pozytywne opinie na temat garnków Philipiaka, to wierz mi, pisali to jego pracownicy. Kiedy kupiłam od nich garnki, to sprawne były około mieisąca. Raczej to mało w stosunku do ceny. Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dansch Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 20:20 nie prawda! Ja dostałam gary od teściowej i jestem zadowolona. To są moje pierwsze gary w jakich gotuję więc trudno mi je porównywać do innych. Jakaś Pani napisała, że jej się jedzenie przypala - nigdy nic takiego mi sie nie przytrafiło , garbowana patelnia jest super. Jak w rowkach jest tłuszcz czy inne "resztki" ze smażenia to wystarczy zalać jeszcze ciepła patelnię wodą i odchodzi pięknie. W przeciwieństwie np. do patelni ceramicznej myje się ją znakomicie. Rączki się nie ruszają ale takie niby to drewnopodobne elementy to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 04.06.14, 06:34 Co nie prawda, głupoty piszecie philipiakowski pracownik sie odezwał, wysle foty to udowodnie, że tej kasy nie są wart, nawet po smazeniu i od razu wodą zalane nie odchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.14, 14:21 Wiele wyrobów nie jest wartych swojej ceny. Jak ktoś uważa, że za drogo to nie powinien kupować. Samo wydanie dużej kwoty nie gwarantuje, że towar będzie kompletnie bez zarzutu. To samo tyczy się usług. Trzeba pomyśleć, poczytać, przyjrzeć się - zanim się wyda kasę. Później to już można tylko oprócz straconej kasy dodatkowo stracić nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Philipiak opinie IP: *.interkar.pl 09.06.14, 23:00 to pokaz te foty a nie pier.... jak wiekszosc zal dupke sciska tych co ich nie maja i glupoty wypisuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Philipiak opinie IP: *.riseup.net 02.04.14, 12:08 Również przyrządzam wszystko co się da na patelni, którą kupiłam za 80 zł. Też dodaję minimalna ilość tłuszczu. I co, opłaca się tysiące wydawać na gary Philipiaka? On robi z klientów idiotów, którzy myślą, że kupili coś wartościowego. Po pokazie pewnie się z was w hotelach śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Philipiak opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.14, 22:16 kto takie brednie umieszcza to oszusci i kretacze , poszukajcie prawdziwych opini!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka1 [...] IP: *.vandaltwo.org.uk 07.04.14, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Philipiak opinie IP: *.right.to.privacy.cryptyc.nl 07.04.14, 14:56 Nie trzeba być ekspertem, żeby wiedzieć, że gary Philipiaka są do świńskiej d...Zawiodłam się na nich nie tylko ja ale też wielu moich znajomych i rodzina. Nie polecam tyhc granków osobom, które cenią swoje pieniądze inerwy :p Odpowiedz Link Zgłoś