Dodaj do ulubionych

Firma Bork

02.06.09, 22:05
Co sądzicie o tej firmie? a może ktoś posiada AGD tej firmy interesują mnie
dokładnie sokowirówki i maszynki do mielenia mięsa. Może ktos sie wypowie w
tym temacie?
Obserwuj wątek
    • jola1.4 Re: Firma Bork 04.06.09, 14:36
      nikt nie zna tej firmy?
    • Gość: ewa42 Re: Firma Bork IP: 188.33.82.* 13.10.09, 23:59
      ja mam w domu czajnik ,sokowrowke i ekspress do kawy firmy bork i musze powiedziec,że od 3 lat nic sie nie psuje,wszystko dziala bez problemu, powiem ze jakosc wykonainia tych produktow mnie zachwycila ,wszystko porządnie skrecone i z materialow wysokiej jakosci, musze dodac ze np czajnik po zagotowaniu wody nie wylacza sie od razu tylko po 10-15 sec myslalam,ze to jakis feler a okazalo sie ze to jedyny czajnik na rynku ktory ma funkcje dogotowywania wody, wode jest wtedy calkiem inna jest przegotowana a nie podgrzana, naprawde polecam ,nastepny moj zakup to grill z borka, pozdrawiam
      • Gość: tomasz wawa Re: Firma Bork IP: *.akk.net.pl 20.11.09, 01:14
        potwierdzam opinie Ewy42 też mam sokowirówke i działa super do tego ten design i wykonanie, naprawde towar z najwyższej pólki
        • Gość: beata Re: Firma Bork IP: *.in.net.pl 01.12.13, 17:52
          witam, gdzie w Polsce jest serwis firmy Bork? prosze o odpowiedź,dziękuję
          • joxanna Re: Firma Bork 05.01.14, 22:42
            Też kiedyś szukałam, parę miesięcy temu, ale wyglądało na to, że ta firma już się zwinęła z Polski. Szkoda, bo mam ekspres do kawy, już prawie 4 lata i ciągle jest sprawny (parę miesięcy temu zapowietrzył się, przestał działać, szukałam serwisu, ale sam ruszył i działa dalej, dłużej niż moje wcześniejsze krupsy).
            • Gość: LęBork Re: Firma Bork IP: 178.23.192.* 21.01.14, 10:03
              Borki są w sklepach Duka
            • Gość: LęBork Re: Firma Bork IP: 178.23.192.* 21.01.14, 10:05
              albo tu
    • Gość: dddd Re: Firma Bork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 11:55
      Zakupiłam przed świętami młynek do mielenia kawy i po rozpakowaniu przesyłki okazało się, ze nie działa, sklep odesłał go do serwisu, tam stwierdzili, że zmielił kawę i wszystko ok. Odesłano go do mnie, ale niestety nie mieli. Jest jakiś felerny - po włączeniu go do jednego z gniazdek, które ma trochę ciaśniejsze wejście zadziałał przez chwilę, ale za chwilę znów nic. Czy ktoś miał podobne doświadczenia z młynkiem BORK? Niestety jest tak mało opinii nt tej firmy, że było to dla mnie ryzykowne, ale zdecydowałam się na zakup, bo ma świetne parametry, a tu taka porażka......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka