Dodaj do ulubionych

Najlepsza lodówka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:24
Chciałabym prosić was o pomoc w wyborze lodówki, zastanawiam się nad Boschem, polarem, elektroluksem lub indesitem. Lodówka nie powinna być za duża myślę, że maksymalnie 165cm. srebra, z zamrażalnikiem na dole, z funkcją No Frost, cena myślę, że w granicach 1800zł Macie może jakieś ciekawe propozycję ? Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiak Re: Najlepsza lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 13:47
      Proponuję przejrzenie tego forum, dosłownie kila postów niżej jest o lodówkach,
      /wyszukiwarka/.
      Wejście np na ceneo, zaznaczenie interesujących kryteriów i wybierasz!
      • Gość: liza Re: Najlepsza lodówka IP: *.chello.pl 27.07.09, 10:11
        Polar mi służy już któryś rok i nie mogę powiedzieć o nim żłego
        słowa.
    • karrantum Re: Najlepsza lodówka 17.07.09, 13:49
      Z Polarem mam nie miłe wspomnienia reszta jest takich samym parametrów. Wtedy
      liczy się wygląd. Na wystawie koreańskiej w Pałacu Kultury można było zobaczyć
      takie perełki:img14.imageshack.us/i/p1536070709.jpg/
      • saszka3321 Re: Najlepsza lodówka 28.04.14, 15:38
        Moja Amica ma już 5 lat. Nie kosztowała dużo, a doskonale trzyma jakość. Naprawdę super.
    • kazikss Re: Najlepsza lodówka 20.07.09, 12:04
      Ja polecam Liebherra, mamy taką w nowym mieszkaniu od 1,5 roku i jak
      do tej pory ma same zalety:
      zupelnie jej nie slychac,
      praktycznie sie nie brudzi i nie smierdzi (nie mylismy jej jeszcze
      ani razu i nie wyglada na to ze bedziemy to musieli w najblizszym
      czasie robic),
      doskonale sprawuje sie przy przechowywaniu produktow a zwlaszcza
      owocow i warzyw (komora biofresh, warzywa praktycznie sie nam nie
      psuja, moze ze dwa razy zdarzylo nam sie wyrzucic jakas zwiedla
      roslinke, po 2 miesiecznym zapomnieniu gdzies z tylu lodowki).
      Do teog niezle trzyma zimno, jak nam wylaczyli prad na 24h to nic sie
      produktom w srodku nie stalo
    • viru1 Re: Najlepsza lodówka 24.10.13, 09:37
      jak myślicie, warto brać takie duże AGD od Haiera? Mam od nich kilka rzeczy z małego AGD i są bardzo dobre, ale o duże wolę już zapytać :)

Konkretnie chodzi mi po głowie model AFL631CS/I, bo ma system no frost, bardzo ładny wygląd i sporą pojemność, no i alarmy - mam dzieci, to się to może przydać przy niedomknięciu drzwiczek :) Co doradzicie?
      • Gość: anulka78 Re: Najlepsza lodówka IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 14:04
        Ja mam lodówkę Whirlpoola, myślę że lepiej wziąć sprzęt sprawdzonego producenta, który robi coś na dużą skalę.
    • madopar50 Re: Najlepsza lodówka 05.05.14, 10:53
      Samsung RB31FDRNDSA No Frost Klasa A+, polecam
      • Gość: kreyzi Re: Najlepsza lodówka IP: *.lask.vectranet.pl 16.08.14, 18:32
        W życiu nie kupie lodówki szajsunga,umnie padła zaraz po gwarancji elektronika i musiałem zmienić na boscha.
    • Gość: gośćć Re: Najlepsza lodówka IP: *.ip.gronet.pl 22.08.14, 08:44
      Witam, Proszę mi doradzić w wyborze lodówki z dwoma agregatami, przy czym szerokość do 54 cm. Chyba że są jakieś dobre z jednym agregatem.
    • sophie93 Re: Najlepsza lodówka 03.10.14, 11:05
      indesid
    • Gość: xenka Re: Najlepsza lodówka IP: *.13.232.175.koba.pl 05.12.14, 09:30
      Teraz w lodówkach kompresor liniowy to podstawa. Dzięki niemu spada pobór prądu no i cicha praca, zwłaszcza w salonie połączonym z kuchnia to duży plus tej lodówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka