Dodaj do ulubionych

Książka fizjologia Ganonga

24.05.22, 09:37
Dzień dobry!
Szukałem już wszędzie, w wydawnictwie, w księgarniach i nigdzie nie mogę znaleźć. Chodzi mi o książkę Fizjologia Ganonga. W księgarniach mówią, że to stara książka i nigdzie raczej już nie dostanę. Na alledrogo znalazłem, ale cena to jest katastrofa, 200 zł :/ Ktoś ją ma w dobrym stanie? Chodzi mi konkretnie o to wydanie!!! Proszę o pomoc!!!!
Obserwuj wątek
    • andykotera Re: Książka fizjologia Ganonga 08.06.22, 08:11
      Wątek sprzed jakiegoś czasu, ale może jeszcze spojrzysz autorze :D
      Niestety nie wiem czy gdzieś dostaniesz tę książkę, rzeczywiście stare wydanie, jedynie co to używkę,.
      Mam też pytanie do Ciebie - sprawdziłem w necie ten sklep namedycyne i się zastanawiam - czy to sprawdzony sklep czy tak akurat byłeś tam i dlatego stamtąd screena wrzuciłeś?
      • ellliza123 Re: Książka fizjologia Ganonga 08.06.22, 14:11
        andykotera napisał:

> Wątek sprzed jakiegoś czasu, ale może jeszcze spojrzysz autorze :D
        > Niestety nie wiem czy gdzieś dostaniesz tę książkę, rzeczywiście stare wydanie,
        > jedynie co to używkę,.
        > Mam też pytanie do Ciebie - sprawdziłem w necie ten sklep namedycyne i się zast
        > anawiam - czy to sprawdzony sklep czy tak akurat byłeś tam i dlatego stamtąd sc
        > reena wrzuciłeś?

Ja korzystałam z ich usług, mają książki z różnych wydawnictw, fajne ceny, szybka wysyłka, ogólnie spoko
        • andykotera Re: Książka fizjologia Ganonga 02.08.22, 13:43
          ellliza123 napisała:

> andykotera napisał:
          >
          > > Wątek sprzed jakiegoś czasu, ale może jeszcze spojrzysz autorze :D
          > > Niestety nie wiem czy gdzieś dostaniesz tę książkę, rzeczywiście stare wy
          > danie,
          > > jedynie co to używkę,.
          > > Mam też pytanie do Ciebie - sprawdziłem w necie ten sklep namedycyne i si
          > ę zast
          > > anawiam - czy to sprawdzony sklep czy tak akurat byłeś tam i dlatego stam
          > tąd sc
          > > reena wrzuciłeś?
          >
          >
          > Ja korzystałam z ich usług, mają książki z różnych wydawnictw, fajne ceny, szyb
          > ka wysyłka, ogólnie spoko

O dzięki, dopiero teraz, bo sam wyszukałem w necie info na temat tego sklepu:) Zrobiłem już u nich zakupy, spoko sklep. Był mały problem z moim zamówieniem, ale od razu w dniu, w którym je złozyłem to zadzwonili z przeprosinami, bo mieli jakiś błąd magazynowy i nie mieli jednej książki, ale powiedzieli, że będzie dostępna w następnym tygodniu, bo wydawnictwo akurat robi dodruk. Tydzień później tak jak obiecali wysłali całe zamówienie, dorzucili kilka zakładek medycznych, niby nic a cieszy :D Jeśli ktoś będzie zainteresowany to tutaj jest link do ich strony internetwej:

www.namedycyne.shop.pl/
          Piona!
          • ellliza123 Re: Książka fizjologia Ganonga 03.08.22, 09:24
            Nie ma sprawy :D a co do namedycyne to też mie się raz spóźnili z realizacją, ale podoba sytuacja, od razu tego samego dnia jak złożyłam zamówienie to mi zadzwonili z przeprosinami i pytaniem czy będę chciała poczekać na to zamówienie, a że mi się nie spieszyło to poczekałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka