Dodaj do ulubionych

Kursy językowe Warszawa

21.09.12, 19:48
Teraz promocja w LEXIS - kursy języka angielskiego, francuskiego włoskiego oraz niemieckiego- 2 tygodnie kursu oraz 10 godzin konwersacji ZA DARMO przy zapisach do 28 września 2012 !

Koszt tylko 840 zł!

www.lexis.edu.pl/index1.html#.UFyopLIaOxc
Obserwuj wątek
    • gagar9 Re: Kursy językowe Warszawa-TFLS 02.10.12, 23:03
      A ja zapisałem się do szkoły TFLS. Mają teraz Wielką Promocję. Dostałem przy zapisie kurs drugiego języka gratis. Wybrałem włoski i jeszcze dodatkowo darmowe konwersacje z nativem w piątki. Jestem bardzo zadowolony.
      • dziwobaba Re: Kursy językowe Warszawa-TFLS 24.09.13, 16:13
        Ja chciałam blisko domu, w Miasteczku Wilanów i od jakiegoś czasu chodzę na włoski do Pracowni Językowej IceBreaker na Branickiego. Chodziłam na kurs językowy do dwóch innych szkół na Wilanowie, ale ta szkoła językowa zdecydowanie najbardziej mi odpowiada. Jest indywidualne podejście, świetna przyjazna atmosfera i naprawdę doświadczona oraz - co było dla mnie niesamowicie ważne - wyrozumiała i cierpliwa lektorka. Polecam. Więcej dowiecie się z ich strony internetowej: ice-breaker.pl/
    • lizlis Re: Kursy językowe Warszawa 27.03.13, 12:31
      Cześć. Mam doświadczenia z różnymi lektorami ( potrzebuję angielskiego w pracy), ale z ręka na sercu mogę Ci polecić wyłącznie jedną osobę. Jest to native speaker z którym miałem lekcję prywatne w centrum Wawy w mieszkaniu. swietnie poczucie humoru i duże doświadczenie. Mam jego e-mail : nolanwarsaw@gmail.com Napisz do niego i się przekonaj. Pozdrawiam, życzę powodzenia
    • arun5 Re: Kursy językowe Warszawa 15.05.13, 23:05
      Oczywiście że lepiej trafić do dobrej szkoły językowej
    • bizzaer Re: Kursy językowe Warszawa 09.08.13, 17:51
      Chciałbym mieć CAE w garści
    • karol-cia15 Re: Kursy językowe Warszawa 29.11.13, 22:41
      Speak up jest w prawie każdym większym mieście i każdy ma dostęp.
    • vikizafryki Godziny wieczorne - kursy językowe 11.04.14, 13:06
      Polecam Długi Język w Warszawie. Wiem, że mają kursy wieczorne, nawet o 20.
    • ajsza9 Re: Kursy językowe Warszawa 28.04.14, 09:30
      Ja polecam Instytut Austriacki jesli ktos planuje uczyc sie niemieckiego, maja kursy na najwyzszym poziomie, super lektorzy, ktorzy bardzo ciekawie prowadza zajęcia :)
    • marzena23411 Re: Kursy językowe Warszawa 18.07.14, 12:31
      Witam,
      czy znacie jakąś godną polecenia szkołę językową w Warszawie? Chodzi o język angielski dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym. Jaka metoda będzie najbardziej odpowiednia aby uzupełnić wiedzę nabywaną w szkole podstawowej? Znacie tą metodę www.speak4kids.eu, co o niej myślicie?
      • mama5891 Re: Kursy językowe Warszawa 24.09.14, 16:05
        Idioma.pl
        Mają cały wachlarz kursów - dla dzieci 8-11 lat, dla dzieci w wieku gimnazjalnym, dla szóstoklasistów kursy przygotowawcze. Uczą na wszystkich poziomach.
        Moja znajoma mi poleciła, bo zapisała swoje dziecko na angielski dla grup przedszkolnych. Jest to specjalny kurs dla dzieci w wieku 3-5 lat. Jest dopiero po lekcji pokazowej, ale jest zachwycona.

Ja natomiast też chcę swoje dziecko tam zapisać, właśnie do tych przedszkolaków, ale na hiszpański. Jestem narazie jedna, samiuteńka, a żeby zajęcia ruszyły potrzeba minimum 4 osób. Dlatego może ktoś jest chętny i chciałby dziecko na takie zajęcia z hiszpańskiego zapisać?
        Ja już się ze szkołą kontatkowałam, dostałam nawet ofertę na maila z cennikiem, bardzo przystępnym.
        Jak ktoś chętny to proszę o kontakt: sandra.aneta.flis@hotmail.com
    • s.nowacki1988 Re: Kursy językowe Warszawa 07.08.14, 09:06
      Najlepsza szkoła językowa w Warszawie jak dla mnie to British School. Korepetycje od osób fizycznych są dużo gorszym rozwiązaniem. Nie wiadomo, na kogo się trafi. Natomiast profesjonalna firma zajmująca się konkretną tematyką ma większą przewagę nad osobami fizycznymi. Musi zainwestować środki w wyspecjalizowany personel, zadbać o jak najlepsze certyfikaty. To musi zaprocentować.

W British School każdy znajdzie coś dla siebie:
      - Szkolenia ogólne - poziom języka ogólny od A1 do C2
      - E-learning - nauka języka bez wychodzenia z domu
      - Kursy specjalistyczne - język specjalistyczny konkretnej branży
      - Szkolenia biznesowe - prowadzenie rozmów telefonicznych, spotkania, prezentacje
      - Kursy indywidualne - cała uwaga nauczyciela, gwarancją szybkich postępów w nauce języka obcego

www.bs-ict.pl/
    • iga_198 Re: Kursy językowe Warszawa 03.09.14, 10:56
      Czy ktoś z Was robił możliwie szybki i intensywny kurs językowy ? np.
      taki :-), oczywiście mając na uwadze ciągłą kontynuację używania języka, bo jestem tego zdania, że nie ma sensu uczyć się czegoś, czego się wogóle nie używa i nie ma planów - szkoda czasu. Mieszkam akurat z jedną osobą z Anglii i mam wielu znajomych z innych krajów, z którymi mam stały kontakt. Ktoś z Was robił taki kurs i używał tego czego się uczył ?
      • johny_1992 Re: Kursy językowe Warszawa 14.05.15, 13:45
        Może to już trochę mało aktualny wątek, ale ja uważam, że dużo lepiej poświęcić na naukę więcej czasu. Bo byłem na takim kilkudniowym kursie i prawda jest taka, że to, co nauczysz się w te kilka dni, po kilku kolejnych wyleci ci z głowy i nic nie zapamiętasz. A są też intensywne kursy które trwają miesiąc czy dwa, np po 2, 3 czy 5 zajęć w tygodniu i dużo więcej to daje bo sobie utrwalasz materiał cały czas
    • olanana90 Re: Kursy językowe Warszawa 04.11.18, 01:02
      Przekonałam się do szkoły LEXIS. Teraz jest koniec 2018 r. - w LEXIS ceny wciąż takie same jak 2012 r. Rezerwując kurs spytajcie o platformę e-learningową. Polecam - jest b. dobra i niewiele kosztuje.
    • julka.parek123 Re: Kursy językowe Warszawa 09.11.18, 21:55
      Byłam w kilku powiedzmy znanych szkołach w Warszawie , ale znajoma poleciła mi szkołę Speakeria. Uczyła się kiedyś z włascicielką i była mega zadowolona, więc się zapisałam i ja. No muszę powiedzieć że szacunek:) Każda lekcja daje wycisk, ja mam lekcje oparte na konwersacjach i po dwóch godzinach wysiadam ze zmęczenia, ale mam poczucie że uczymy się bardzo dużo i co mi sie podoba to że lektorzy mówią tylko po angielsku, są otwarci, z pozytywną energią.

Naprawdę polecam!!!p.s. dobre krówki dla chętnych podaje adres www.speakeria.pl/
    • kizzi Re: Kursy językowe Warszawa 22.07.19, 21:11
      Wiele fajnych rzeczy nauczyłam się w Pi School - szkoła jest bardzo ok, super ma lektorów..no i sama kwestia nauki języków - potrafią tak prowadzić zajęcia żeby zainteresować! dla mnie to bardzo fajna opcja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka