bolek71 06.05.03, 00:23 Czesto slyszymy jak nasi rodacy i pewnie my sami czesto uzywamy -mufowac sie ,wymufowac, lukac, itd . Kliknijcie cos!!!!!!!!!!! >bolek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry007 Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.03, 04:30 ...mam kilka ulubionych zwrotow////////kolnij do mnie jak sie bekniesz//////luknij przez lindolsa jak pipole goluja////////stac w trefiku na hajleju///////co sie tak loczysz?//////pozdrawiam wszystkich surow i okejow!!! jerry ....wszystko dla ludzi prawda? Odpowiedz Link
kaczorek10 Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.03, 14:23 straszne ale prawdziwe. Najbardziej popularne wdl mnie to: trafik na hajleju, insiura, pejmenty, rent, wiecej nie pamietam (za wszystko serdecznie zaluje...) Jak sobie przypomne wiecej to jeszcze napisze. Odpowiedz Link
bolek71 Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.05.03, 12:11 A i jeszcze -BADROWAC - ,to slowo jest mi szczegolnie bliskie!!!!!!!!!! Mam to na codzien!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kaczorek10 Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.03, 14:47 no tak Bolek zupelnie zapomnialam o tym Badrowac. To takie popularne.... Odpowiedz Link
bolek71 Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.03, 16:03 kaczorek10 napisała: > no tak Bolek zupelnie zapomnialam o tym Badrowac. To takie popularne.... A jakie prawdziwe ...............PRAWDA!!!!!!!!!!!!!! Wystepuje tez w stanach przewleklych i zapalnych , bywa nieuleczalne !!!! A co BADROWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!CHOLERA !!!!!! Odpowiedz Link
georghe Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.03, 20:38 Jak Was czytam to mam wrażenie, że jestem na jakimś "hanyskim" forum :)))))) Z perspektywy Polski ni ciula albo niewiele z tego łapię..... Trzymajcie sie ciepło OKEJOWCY z JUESEJA. :) Odpowiedz Link
marxx Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.03, 20:56 heja! nie mam zielonego pojecia co to oznacza BADROWAC???. OK ale mam swoje polskoamerykanskie typy:))) -worek garbeciowy ( jest to jeden z cudowniejszych tekstow!) -jezdzic na trokach -tekst ze sklepu "...czy moglaby mi pani pokroic szynke na slajsy" -szapa (dlaczego o tym zapominacie?) -fakenqrwa (tez niezle) nara Odpowiedz Link
bolek71 Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.03, 08:45 bother niepokoić, dręczyć; zanudzać; vi kłopotać, martwić się (about sth o coś), zawracać sobie głowę; s kłopot, udręka, zawracanie glowy. Prosze bardzo . Dla dokladnosci podaje tlumaczenie wprost ze slownika . A swoja droga to dziwne ze nie spotkales sie z tym slowkiem !!!jest badzo popularne!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.03, 14:49 dzieki za odp. a tego "badrowania" chyba faktycznie nieslyszalem, ale za to slycham innych dziwnych slowek:))) Odpowiedz Link
rzulvv Re: angielsko- polski !!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.03, 03:30 marxx napisał: > -tekst ze sklepu "...czy moglaby mi pani pokroic szynke na slajsy" Ja pierdole ...heheheh pokroic na slajsy hehehehe Odpowiedz Link