damian1975 05.11.03, 04:58 Co sie stalo? gdzie sa bolek71, jerry, rhino, klara, badfable? Ludzie gdzie jestescie? Forum upada!!!:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 06:49 gdzie sa: Tradycja w domu spi i czasami lyka tabletki popijajac dziegielowka!:) Damian przed komputrem sprawdza ile jest warte 5 centow Rhino szuka najlepszej goralskiej restauracji (to co obiecal!!!) Carinaa czyta forum ale caly czas obawia sie napisac cokolwiek! KlaraKlara jest na festiwalu filmow filmowych gdzie jest wyswietlana IV czesc Starej Basni ew. jest na meczu! Jerry z Bolkiem sa w garazu i zakladaja nowe forum (bo FCh jest nudne) lub zakladaja nowa firme pod nazwa Gruszka lub inne Jablko! Bedfable nie wie gdzie jest! ale z duza doza prawdopodobienstwa jest gdzies na pd chicagowa i rozmawia na temat polaczenia nurtu polskiego hip hop z amerykanskim, ale wszystko to z dusza bluesa a reszta zaginela w otchlaniach internetu! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 14:42 Takie male zaangazowanie w zycie forum wplywa bardzo odpychajaco od tego miejsca, chyba faktycznie pojde spac tylko skoncze ta dziegielowke wczesniej. Odpowiedz Link
klara_klara Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 16:39 Damian, a Ty nadal masz przedluzony weekend? Odpowiedz Link
klara_klara Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 16:38 jak to nieobecni? Ja dopiero zaczelam prace:)) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 16:42 Mam pytanie do szanownego grona nieobecnych i obecnych (duchem). Kiedy planujecie nastepne zebranie? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 20:56 Wyobraz sobie ze po pierwszym spotkaniu po niektorych sluch zaginal. Odpowiedz Link
klara_klara Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 21:55 Tradi, boisz sie, ze jak jeszcze raz sie spotkacie, to wszyscy znikna?:)));-) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 21:56 A tak wlasciwie, to ile osob bylo na spotkaniu? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 22:10 Niech policze....1(+1),1+1+1+1(+1)+1(+0.5). Odpowiedz Link
klara_klara Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 22:27 a to 0.5 to Kto?:) Ktos przyprowadzil swoja pocieche?:) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 05.11.03, 22:31 Nie, tylko ktos sie pojawil i zaraz zniknal,zabierajac czlonka.forum. Odpowiedz Link
badfable Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 02:42 Juz jestem.. Zajety bylem okropniascie i komputerek mi sie posypal na 3 dni ,pozniej przechodzilem na diete optymalna i topilem smalczyk przegryzajac wieksza iloscia gruszek z miodem...nooo eee teeego ... cos sknocilem chyba.Nie czuje sie optymalnie,optymistycznie tez nie.To jak sie do pioruna czuje?? Samochod na zime zabezpieczalem ,chcialem tanie papierosy kupic w E-bayu - skonczylo sie na chceniu..Kupilem obszerna ksiazke do nauki gry na banjo --i zorientowalem sie po powrocie do domu iz nie posiadam banjo.Pospiewam sobie tymczasem,zanim co.Wanne umylem --zawsze myje na zime..Poutykalem okna wata i porobilem super kulki i balwanki.Przygotowalem bibulki i nozyczki-bede robil lancuchy i serpentyny na choinke.Robicie ozdoby we wlasnym zakresie ?? Nie ?? A to wstyd ;) I indyka powiesilem u powaly --niech kruszeje az mu leb odpadnie - tak bylo w przepisie Kuchni Polskiej z XVIIIw .Uff -koniec ..To mnie wlasnie zajmowalo ostatnio. "Poszedlem po prostu do lasu ,zeby studiowac kwiecien i jego wlasciwosci" Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 02:54 No to jestes usprawiedliwiony. Tylko nie przechodz na diete kopenhadzka, bo znikniesz nam na 13 dlugich dni. I nie zapadaj w sen zimowy. Odpowiedz Link
badfable Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 03:19 Ale ja na ta Optymalna to zeby sie troche pogrubasic..bo do 158 funtow zlecialem i boje sie ze te wiatry wiejace teraz beda mnie przewracaly.A Kopenhaga ..to nie.. "Przedtem poslugiwalem sie czasownikami przeholowac,poplynac, a teraz mowie przkasic i pokrzepic sie" WJ Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 03:36 Tee to lepiej jedz same wegle to przytyjesz zco. Musisz sie kogos trzymac silno za reke to Cie wiatr nie porwie,a i ozdoby choinkowe bedzie z kim robic:) Odpowiedz Link
badfable Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 04:23 No masz..Pewnie ze tak ale ...i tu opowiem stary humor amerykanski :)) Dosyc wiekowi juz John i Marysia po comiesiecznym barabara ,leza na plecach w lozku obok siebie wpatrujac sie w sufit.. Mary milczy i Janek nakryl sobie twarz nieodlacznym kapeluszem.. Mary mowi od niechcenia .. wiesz stary ..tyle juz lat..tyle lat.. Moze bysmy sie tak ochajtali ??? W zadumie Johny uchyla z twarzy kapelusz i odpowiada .. Jasne Mary..taaaak ...to prawda ...Tylko kto nas zechce ??? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 04:42 Pewnie kto ich zechce jak oni raz na miesiac barabara. Zasluzyli na siebie:) Odpowiedz Link
badfable Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 05:05 Otoz nie zgodze sie z mila kolezanka.Oni delektowali sie ..Gdybym jadl codziennie homary ,czyzby mi smakowaly?? Oczywiscie zartuje.Zasluzyli i juz. "Wciaz jeszcze tkwie w sytuacji,ktora poklada nadzieje " WJ Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 05:12 A gdybys jadal homary codzinnie z najblizsza sercu osoba to stracilyby na smaku?Homary mozna podawac na rozne sposoby i nie zawsze jadac w jednym miejscu. Odpowiedz Link
badfable Re: Nieobecni na forum 06.11.03, 05:23 noooooooo...yyyyy.TAK ,to znaczy nie..Chce jesc te homary. Tymczasem oddalam sie na dzis w kierunku poludniowym ,ruchem koszacym przy pomocy rem.contr uruchamiam sprzet grajacy z ukochana plyta CD i bede obmyslal przepis na ..zasniecie. ;)) bf *) Odpowiedz Link
jerry008 Re: c 08.11.03, 00:38 ....a moze masz jakis ulubiony sposob na robienie "see food" Tradycjo? Odpowiedz Link