ajka66 18.12.05, 12:08 jestem wielbicielka ptakow.chce sie wiec pochwalic ze mam papuge ktora ma prawie 14 lat i ma sie dobrze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cereusfoto Re: chce sie pochwalic 18.12.05, 13:39 Żaden prawdziwy miłośnik ptaków nie trzyma ich w klatce. Zapewne Twoja papuga urodziła się już w niewoli ale to i tak nie zmienia faktu. Mimo to pozdrawiam Ciebie i Twoją papugę. Odpowiedz Link
ajka66 Re: chce sie pochwalic 18.12.05, 14:28 fakt moja papuga urodziła sie w niewoli ale u mnie w domu jest na wolnosci . moze nie takiej jak bym chciała ale inaczej bym jej nie miała Odpowiedz Link
kivirovi Re: chce sie pochwalic 02.01.06, 15:42 e tam. zwykala papuga to zwirze domowe jak pies i kot. Nie ma co biadolic o zniewoleniu. No chyba ze to rarytas przemycony z tropikow... Gratulujemy papudze i zyczymy dalszych 14 lat w zdrowiu. Odpowiedz Link
megynka Re: chce sie pochwalic 03.01.06, 18:07 Nie, zwykła papuga to nie zwierzę domowe, tylko ptak, który jak każdy powinien życ na wolności. Daleko im pod względem udomowienia do psów. Nie ma tutaj miejsca na omawianie dlaczego, jak ktoś jest zainteresowany, zapraszam do przeglądnięcia linków: www.papugi.webserwer.pl/forum/forum/ www.papugi.resnet.pl/ (wbrew pozorom nie tylko o nimfach) www.adopcje-papugi.ehost.pl www.papugi.webserwer.pl/ Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: chce sie pochwalic 02.01.06, 19:58 ajka66 napisała: > jestem wielbicielka ptakow.chce sie wiec pochwalic ze mam papuge ktora ma prawi > e 14 lat i ma sie dobrze. ===================================================== Hmmm.... To nie jest powód do chwały. A może ostatnio widziałeś jakiś rzadki lub ciekawy gatunek ptaka na wolności? Odpowiedz Link
wrexham Re: chce sie pochwalic 04.01.06, 22:04 no to juz sie pochwalilas ))))) zycie bywa zaskakujace, nie? pozdrawiam m. Odpowiedz Link