03.05.05, 23:59
Witam wszystkich po raz pierwszy!

Zamierzam w niedlugim czasie kupic konia rasy trakenskiej. Niestety sa one
dosc rzadkie w naszym kraju... czy macie moze jakis kontakt do hodowcow lub
handlarzy? I jakie sa Wasze doswiadczenia z trakenami?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • skupionyedi Re: Traken 04.05.05, 10:33
      trocadero napisała:

> Witam wszystkich po raz pierwszy!
      >
      > Zamierzam w niedlugim czasie kupic konia rasy trakenskiej. Niestety sa one
      > dosc rzadkie w naszym kraju... czy macie moze jakis kontakt do hodowcow lub
      > handlarzy? I jakie sa Wasze doswiadczenia z trakenami?

Tu masz link do "Związku Trakeńskiego". Bardzo fajne konie.
      www.trakeny.prv.pl/
      • olga55 Re: Traken 04.05.05, 23:52
        Nie są takie rzadkie.Poza tym nasze konie wielkopolskie pochodzą od
        trakenów.Zobacz też
        trakeny.pl/
    • m-sport Re: Traken 15.05.05, 06:55
      Zapraszamy na Warmię! Hodujemy trakeny, ujeżdżamy trakeny i kochamy trakeny :-) Dom Trakeński: www.m-sport.pl
    • aya10 Re: Traken 16.05.05, 21:10
      Ja od niedawna jestem najszczęśliwszą posiadaczką trakena. Jest to pięcioletni
      wałach wychodowany na Białorusi bądź na Ukrainie (nie pamiętam dokładnie)i
      największą jego zaletą jest charakter: jest fantastyczny w obsłudze, chętny do
      pracy, z temperamentem ( dużyyym), z bardzo dobrym ruchem i techniką skoku a
      przy tym szczery i oddany. W stajni gdzie korzystam z pensjonatu jest kilka
      trzkenów i naprawdę jest to fantastyczna rasa. Ja swojego konia kupiłam od
      znajomego, który sobie z nim nie radził, a on przywiózł go od handlarza, który
      sprowadza trakeny (przede wszystkim) ze wschodu. Jutro spróbuję się dowiedzieć
      o namiary.
      Pozdrawiam
      • trocadero Re: Traken 17.05.05, 00:19
        Bardzo dziekuje za odpowiedzi! Bede bardzo wdzieczna za namiary. Ayo z jakiego
        miasta piszesz? I jesli nie jest tajemnica to ile taki traken kosztuje bo moje
        zasoby pieniezne niestety nie sa nieograniczone :(

Serdecznie pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka