koguciik-2972 10.07.12, 19:28 czasem robimy sobie ze znajomymi dowcipy. Ostatnio, chcąc koleżance wyciąć numer, wysłałem maila z wesołym programikiem..... jakie było moje zdziwienie, kiedy programik zameldował mi się i z obcego komputera.....i tak, zamiast żartu, odkryliśmy złodzieja poczty.......grunt że programik nadal działa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: ŻART 10.07.12, 19:36 ooo..dobrze, że założyłes wątek ten.....mam prośbę.. wyjeżdżam, nie będe mieć dostepu do kompa.....mogę zrobić przekirerowanie na Twoja pocztę? odpisywałbys w moim imieniu Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: ŻART 10.07.12, 19:40 rudka-a napisała: > ooo..dobrze, że założyłes wątek ten.....mam prośbę.. > wyjeżdżam, nie będe mieć dostepu do kompa.....mogę zrobić przekirerowanie na Tw > oja pocztę? odpisywałbys w moim imieniu nie wiem, czy umiem odpisać na maile................te no...................o pogodzie Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: ŻART 10.07.12, 19:50 rudka-a napisała: > naucz się...ja moge Cie podrobić bezbłędnie za cienka w uszach jesteś koleżanko Odpowiedz Link
0yotte Re: ŻART 11.07.12, 10:43 teee... to te róże co mnie żeś wysłał, to był jakiś trojan? Odpowiedz Link
hardy1 Re: ŻART 11.07.12, 11:27 Troja była państwem, a nie tylko miastem... Jeżeli napisałaś o mieszkańcu miasta, to dobrze. Jeżeli o mieszkańcu polis - to proszę, abyś stosowała dużą literę - Trojan Odpowiedz Link
0yotte Re: ŻART 11.07.12, 14:01 hmmm... a czy kuń trojański był mieszkańcem Troi? hmmm... Odpowiedz Link
hardy1 Re: ŻART 11.07.12, 19:22 Co Ty! Ten kuń miał aż cztery nogi! To był Czworańczyk! Odpowiedz Link
hardy1 Re: ŻART 11.07.12, 19:32 Pomyłka, to nie ten okres. To nie był Czworańczyk, tylko Kwadryjczyk. Sam całą kwadrygę mógł pociągnąć...każda noga jednego konia zastępowała Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: ŻART 12.07.12, 00:52 Super, że programik nadal działa! Chitrusek podglądacz ... więcej dostał niż chciał... No to niech teraz ma! To co chciał i to czego się nie spodziewał! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ŻART 12.07.12, 04:20 8 wieczorem, obiekt szybko sie poruszal wiec obcielam mu uszy! Odpowiedz Link
hardy1 Re: ŻART 12.07.12, 13:15 Uszy jak uszy...ale dlaczego obcięłaś przy okazji tylne łapki i ogonek? Ten , który powinien być widoczny? Odpowiedz Link
mala200333 Re: ŻART 12.07.12, 17:02 Obiekt tak szybko kical, ze mu poobcinalam aparatem.. Odpowiedz Link
hardy1 Re: ŻART 12.07.12, 22:14 Od dzisiaj rezygnuję z obiadów! Wolę nie ryzykować... Mnie nie trzeba wiedzieć, czym poobcinałaś. Wiadomo, że aparatem...musiał być bardzo ostry PS. Co stało się z ogonkiem?! Odpowiedz Link
mala200333 Re: ŻART 20.07.12, 18:01 Dzis nie czas na zarciki nie czas na wierszyki z rak szalenca ludzie pogineli... Odpowiedz Link
hardy1 Re: ŻART 20.07.12, 23:32 Wiemy o tym zamachu. O innych nie słyszymy. Codziennie są...niesłyszalne w świecie. Gdybyśmy o wszystkich wiedzieli to byśmy po kilku dniach zwariowali. Najnormalniej w świecie. Takie jest życie. Życie i śmierć. Czy odbierać wszystkie? Czy tylko zamachów ćwierć? Odpowiedz Link
mala200333 Re: ŻART 21.07.12, 00:10 Tornada, kataklizmy, zamachy.. Jak z tą wiedzą żyć? Udawać, że ich nie ma? A może w nie nie wierzyć? Uważać że to nowa jakaś ściema? Odpowiedz Link
hardy1 Re: ŻART 21.07.12, 12:50 Przyjmować jako część życia. Po prostu. O zabójstwach, tornadach, katastrofach mówią dzisiaj od razu, drastycznie. Nie bawią się w delikatności. Walą media w oczy, na odlew, prosto z mostu. Jak postępować, aby nie dać się zwariować? Przyjmować, współczuć... ale nadmiernie w sobie nie eksponować. Życie toczy się dalej. Proporcje trzeba zachować. Nie przesadzać, włosy rwać. Najwyżej krzyknąć, się wyładować. Tylko w podręcznikach historii wojny i śmierć większość zajmują. W naszym życiu - przeciwnie. I to dobrze a nie dziwnie. Odpowiedz Link