Dodaj do ulubionych

Polak Polaka......

25.08.13, 08:06
filmowac bendzie!big_grinbig_grinbig_grin
Bo to kierowce - filmowce som!big_grinbig_grinbig_grin
wyborcza.pl/1,75248,14466568,Przednia_szyba__a_na_niej_kamera__Ma_nagrywac__wyczyny_.html
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 08:51
      No, czyli jest nadzieja, żeby zaistnieć na ekranie. Niekoniecznie zaraz jako gwiazda filmowa, ale co tam!
      • 1zorro-bis Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 12:20
        oj bedzie sie dzialo!big_grin
    • fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:00
      ech........na ludzką głupotę nie pomogą żadne kamery.
      • 1zorro-bis Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:11
        to teraz pewnie bedzie takie Polakow filmowe......hobby.big_grin
        • fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:18
          chyba nie tylko u nas są tacy porypańcy.
          Ruscy mimo wszystko mają większa "fantazję"
          w mnie przez parę lat, policja walczyła z modą wyścigów ulicznych - druga w nocy - zaczynał się ryk silników i jazda po co większych ulicach. Skończyło się jak któryś z mądrych wkomponował się w latarnie, tak dokładnie, że trudno było ustalić czy to szczątki jednej czy dwóch osób.
          a niech się filmują, będzie można tworzyć ładniejsze epitafium - filmował wyczyny kierowcy, tak się zapatrzył w kamerę, że nie zauważył, kiedy mu drzewo wyszło na drogę.....
          • mala200333 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:44
            fenikss.2972 napisał:

> chyba nie tylko u nas są tacy porypańcy.
            > Ruscy mimo wszystko mają większa "fantazję"
            > w mnie przez parę lat, policja walczyła z modą wyścigów ulicznych - druga w noc
            > y - zaczynał się ryk silników i jazda po co większych ulicach. Skończyło się ja
            > k któryś z mądrych wkomponował się w latarnie, tak dokładnie, że trudno było us
            > talić czy to szczątki jednej czy dwóch osób.
            > a niech się filmują, będzie można tworzyć ładniejsze epitafium - filmował wyczy
            > ny kierowcy, tak się zapatrzył w kamerę, że nie zauważył, kiedy mu drzewo wyszł
            > o na drogę.....

Jakoś Rosjanom niewiele to filmowane pomogło?
            • fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:48
              jak mówiłem, na ludzką głupotę lekarstwa nie ma.
              A swoją drogą, ta moda przyszła z zachodu, choćby w takich Stanach, wyposażenie samochodu w kamerę - swoistą "czarną skrzynkę" jest praktykowane od dawna.
              • mala200333 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 17:19
                Jakoś sie z tym na południu Stanów nie spotkałam..
                • 1zorro-bis Re: Polak Polaka...... 26.08.13, 07:18
                  i mandaty sobie beda kierowcy sami wystawiac, bo Policja zglupiala. Do reszty.....big_grin
                  wyborcza.pl/1,75478,14493350,Nowy_donos_na_komendanta_z_Radomia___osmieszyl_Nasz.html
                  • mala200333 Re: Polak Polaka...... 26.08.13, 15:33
                    A po co krzyze na posterunkach wsrod aresztowanych bandytow, panienek lekkich obyczajow, pijakow..
                  • fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 26.08.13, 15:41
                    nie bądź tendencyjny suspicious ja Ci chyba za pokutę zlecę wyszukanie wpadek państw ościennych suspicious

ale fakt, ręce opadają jak się czyta coś takiego

1zorro-bis napisał:
                    > i mandaty sobie beda kierowcy sami wystawiac, bo Policja zglupiala. Do reszty..
                    > ...big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka