1zorro-bis 25.08.13, 08:06 filmowac bendzie! Bo to kierowce - filmowce som! wyborcza.pl/1,75248,14466568,Przednia_szyba__a_na_niej_kamera__Ma_nagrywac__wyczyny_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 08:51 No, czyli jest nadzieja, żeby zaistnieć na ekranie. Niekoniecznie zaraz jako gwiazda filmowa, ale co tam! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:00 ech........na ludzką głupotę nie pomogą żadne kamery. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:11 to teraz pewnie bedzie takie Polakow filmowe......hobby. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:18 chyba nie tylko u nas są tacy porypańcy. Ruscy mimo wszystko mają większa "fantazję" w mnie przez parę lat, policja walczyła z modą wyścigów ulicznych - druga w nocy - zaczynał się ryk silników i jazda po co większych ulicach. Skończyło się jak któryś z mądrych wkomponował się w latarnie, tak dokładnie, że trudno było ustalić czy to szczątki jednej czy dwóch osób. a niech się filmują, będzie można tworzyć ładniejsze epitafium - filmował wyczyny kierowcy, tak się zapatrzył w kamerę, że nie zauważył, kiedy mu drzewo wyszło na drogę..... Odpowiedz Link
mala200333 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:44 fenikss.2972 napisał: > chyba nie tylko u nas są tacy porypańcy. > Ruscy mimo wszystko mają większa "fantazję" > w mnie przez parę lat, policja walczyła z modą wyścigów ulicznych - druga w noc > y - zaczynał się ryk silników i jazda po co większych ulicach. Skończyło się ja > k któryś z mądrych wkomponował się w latarnie, tak dokładnie, że trudno było us > talić czy to szczątki jednej czy dwóch osób. > a niech się filmują, będzie można tworzyć ładniejsze epitafium - filmował wyczy > ny kierowcy, tak się zapatrzył w kamerę, że nie zauważył, kiedy mu drzewo wyszł > o na drogę..... Jakoś Rosjanom niewiele to filmowane pomogło? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 13:48 jak mówiłem, na ludzką głupotę lekarstwa nie ma. A swoją drogą, ta moda przyszła z zachodu, choćby w takich Stanach, wyposażenie samochodu w kamerę - swoistą "czarną skrzynkę" jest praktykowane od dawna. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Polak Polaka...... 25.08.13, 17:19 Jakoś sie z tym na południu Stanów nie spotkałam.. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Polak Polaka...... 26.08.13, 07:18 i mandaty sobie beda kierowcy sami wystawiac, bo Policja zglupiala. Do reszty..... wyborcza.pl/1,75478,14493350,Nowy_donos_na_komendanta_z_Radomia___osmieszyl_Nasz.html Odpowiedz Link
mala200333 Re: Polak Polaka...... 26.08.13, 15:33 A po co krzyze na posterunkach wsrod aresztowanych bandytow, panienek lekkich obyczajow, pijakow.. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Polak Polaka...... 26.08.13, 15:41 nie bądź tendencyjny ja Ci chyba za pokutę zlecę wyszukanie wpadek państw ościennych ale fakt, ręce opadają jak się czyta coś takiego 1zorro-bis napisał: > i mandaty sobie beda kierowcy sami wystawiac, bo Policja zglupiala. Do reszty.. > ... Odpowiedz Link