Dodaj do ulubionych

Chazan wkracza do akcji..... :>

31.05.15, 08:22
"Kolejny, bardziej restrykcyjny projekt ustawy w sprawie aborcji proponuje Fundacja Pro – Prawo do życia. Jej członkowie domagają się całkowitego zakazu zabiegu. Nawet w przypadku, kiedy ciąża jest wynikiem gwałtu lub zagraża życiu i zdrowiu kobiety. Pod projektem udało się zebrać 100 tys. podpisów, a jednym z jego inicjatorów jest prof. Bogdan Chazan."

Jeszcze Duda nie jest Prezydentem, a już łeb podnoszą wszelkie potwory. A to dopiero początek suspicious

natemat.pl/144265,calkowity-zakaz-aborcji-nowy-projekt-ustawy-proponuja-m-in-prof-chazan-i-kaja-godek
Obserwuj wątek
    • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 09:03
      https://www.lolmania.pl/uploads/posts/t/8789.jpg

... na szczęście nie mam prawa jazdy.... samochodu zresztą też .. winkbig_grinbig_grinbig_grin
    • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 09:58
      "– Mam nadzieję, że powiew Ducha Świętego, jaki przeszedł nad Polską, będzie trwał dalej. Ufam, że doczekamy się uczciwej władzy. Ludzie nie godzą się na władzę cyniczną, która manipuluje ludźmi – mówi w wywiadzie dla "Naszego Dziennika" Jan Duda, ojciec prezydenta elekta."

To już nie powiew... to już tornado które właśnie się tworzy nad naszymi głowami... lada moment zetknie się z ziemią i będzie zbierało żniwa.... suspicious

natemat.pl/144285,ojciec-dudy-o-zwyciestwie-syna-nad-polska-przeszedl-powiew-ducha-swietego
      • 1zorro-bis Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 11:49
        ja piernicze.....big_grinbig_grinbig_grin
        coco.franelka napisała:

> "– Mam nadzieję, że powiew Ducha Świętego, jaki przeszedł nad Polską, będ
        > zie trwał dalej. Ufam, że doczekamy się uczciwej władzy. Ludzie nie godzą się n
        > a władzę cyniczną, która manipuluje ludźmi – mówi w wywiadzie dla "Naszeg
        > o Dziennika" Jan Duda, ojciec prezydenta elekta."
        >
        > To już nie powiew... to już tornado które właśnie się tworzy nad naszymi głowam
        > i... lada moment zetknie się z ziemią i będzie zbierało żniwa.... suspicious
        >
        > natemat.pl/144285,ojciec-dudy-o-zwyciestwie-syna-nad-polska-przeszedl-powiew-ducha-swietego
      • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:01
        może go ktoś uświadomi, że ten powiew to nie duch święty, tylko front atmosferyczny big_grin

coco.franelka napisała:

> "– Mam nadzieję, że powiew Ducha Świętego, jaki przeszedł nad Polską, będ
        > zie trwał dalej. Ufam, że doczekamy się uczciwej władzy. Ludzie nie godzą się n
        > a władzę cyniczną, która manipuluje ludźmi – mówi w wywiadzie dla "Naszeg
        > o Dziennika" Jan Duda, ojciec prezydenta elekta."
        >
        > To już nie powiew... to już tornado które właśnie się tworzy nad naszymi głowam
        > i... lada moment zetknie się z ziemią i będzie zbierało żniwa.... suspicious
        >
        > natemat.pl/144285,ojciec-dudy-o-zwyciestwie-syna-nad-polska-przeszedl-powiew-ducha-swietego
        • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:20
          ... wygląda na to, że on z tych co to jak mu pluną w gębę to mówi, że to święty deszcz z nieba spłynął..... suspicious
          • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:23
            przeżyjemy i świętojebliwych !! big_grin
    • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 11:32
      wczoraj już czytałem. Niech rozrabiają. Nie ma takiej ustawy, której potem nie da się zmienić, a im więcej takich perełek, tym ludzie szybciej pogonią to towarzystwo big_grin
      • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:18
        ... zmienić owszem, ale to będzie trwało 5 lat!! A co się wydarzy, przez te 5 lat to już nie da się niestety odwrócić... suspicious
        • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:22
          ale co się może zmienić, poza głupimi ustawami ? big_grin

coco.franelka napisała:

> ... zmienić owszem, ale to będzie trwało 5 lat!! A co się wydarzy, przez te 5 l
          > at to już nie da się niestety odwrócić... suspicious
          • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:26
            ... dużo tragedii ludzkich!... tego się nie da już potem zmienić, choćby nie wiem jak się chciało.... suspicious
            • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:27
              a jakich tam tragedii ? Polak znajdzie radę na każdy problem i każdy po swojemu rozwiąże big_grin nie damy się i tyle big_grin
              • 1zorro-bis Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:32
                a ja sie zastanawiam czy tatus Dudy swoje legitymacje PZPRowska zjadl czy zostawil sobie gleboko w szufladzie?big_grin
                Tak na wszelki wypadek.....big_grinbig_grin
                • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:34
                  a ja się nie zastanawiam, bo po pierwsze nie mam pojęcia, kto jakich legitymacji używał, po drugie nie ma to absolutnie żadnego znaczenia w czasie obecnym
                  • 1zorro-bis Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:04
                    a ja mysle, ze ma! Bo to sa przewaznie ludzie bez kregoslupa i ciagle z wiatrem....big_grin
                    kogucik.2872 napisał:

> a ja się nie zastanawiam, bo po pierwsze nie mam pojęcia, kto jakich legitymacj
                    > i używał, po drugie nie ma to absolutnie żadnego znaczenia w czasie obecnym
                    • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:07
                      tylko krowa nie zmienia poglądów
                      ludziom się to zdarza

1zorro-bis napisał:

> a ja mysle, ze ma! Bo to sa przewaznie ludzie bez kregoslupa i ciagle z wiatrem
                      > ....big_grin

>
                      >
                      • 1zorro-bis Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 15:55
                        kurcze....big_grin
                        Z PZPRu do kosciola?!big_grin
                        kogucik.2872 napisał:

> tylko krowa nie zmienia poglądów
                        > ludziom się to zdarza
                        >
                        >
                        > 1zorro-bis napisał:
                        >
                        > > a ja mysle, ze ma! Bo to sa przewaznie ludzie bez kregoslupa i ciagle z w
                        > iatrem
                        > > ....big_grin
                        >
                        > >
                        > >
                        >
                        >
                        • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 16:01
                          masz z tym jakiś problem ?

1zorro-bis napisał:

> kurcze....big_grin
                          > Z PZPRu do kosciola?!big_grin
              • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:40
                ... jakich?? kto ma pieniądze, to wyjedzie do sąsiadów i załatwi od ręki, ale ci co nie mają pieniędzy? Chazan będzie wyrocznią, zgwałcona 14 latka niech rodzi, potem może oddać do adopcji, ale urodzić ma i już. A jak nie przeżyje... no cóż... Bóg tak chciał... Zaroją się nam domy dziecka i hospicja "roślinkami" bo przecież one też mają prawo do życia. Brakuje pielęgniarek w szpitalach... a kto się będzie opiekował tymi "roślinkami"? "Miłosierne siostry" Bernardetty.... suspicious
                • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 12:47
                  nie przesadzaj
                  twierdzisz, że do tej pory ofiary gwałtu skrobali od ręki, a zdeformowane płody usuwali natychmiast ? No to ciekawe, skąd historia głośna tego małego z zeszłego roku chyba.
                  I wiele podobnych - tamta wyszła na jaw tylko dlatego, że rodzice narobili wrzasku. Ile taki mija po cichu ?

coco.franelka napisała:

> ... jakich?? kto ma pieniądze, to wyjedzie do sąsiadów i załatwi od ręki, ale
                  > ci co nie mają pieniędzy? Chazan będzie wyrocznią, zgwałcona 14 latka niech rod
                  > zi, potem może oddać do adopcji, ale urodzić ma i już. A jak nie przeżyje... no
                  > cóż... Bóg tak chciał... Zaroją się nam domy dziecka i hospicja "roślinkami" b
                  > o przecież one też mają prawo do życia. Brakuje pielęgniarek w szpitalach... a
                  > kto się będzie opiekował tymi "roślinkami"? "Miłosierne siostry" Bernardetty..
                  > .. suspicious
                  • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 13:26
                    Teraz zakaz CAŁKOWITY nie obowiązuje - w trzech przypadkach można ciążę usunąć. Sprawa Chazana została nagłośniona, bo odmówił usunięcia zniekształconego płodu wbrew ustawie! zasłaniając się sumieniem - swoim sumieniem. I dlatego to zostało nagłośnione. Ale kiedy będzie ZAKAZ CAŁKOWITY aborcji to już nikt się nie odważy usunąć, choćby zagrażałoby to życiu matki. Jedni będą drugim na ręce patrzeć i oczywiście zgłaszać komu trzeba.
                    • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 13:32
                      nie moja droga
                      ustawa gwarantuje lekarzowi wykonanie zabiegu, lub odmowę - wg własnego sumienia
                      Chazan nie zawinił tym, że odmówił zabiegu. Chazan zawinił tym, że uniemożliwił lekarzowi podwładnemu wykonanie tego zabiegu, oraz oszukanie rodziców co do stanu dziecka i przeciąganie procedur tak, żeby całkowicie zablokować matce możliwość legalnej aborcji.
                      Gdyby to on miał wykonać zabieg i by odmówił - nie zrobiłby nic niezgodnego z prawem.
                      • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 13:43
                        masz rację, tak myślałam, ale... skrót myślowy... big_grin przeciągał tak długo, aż dopiął swego. Ale teraz wyobraź sobie, że jest ustawa która całkowicie zabrania - żadnych wyjątków - nie chroni się życia matki ale płodu.... wiemy co było po wystąpieniach Ziobry, że ten pan już nikogo życia nie pozbawi - o lekarzu - jak spadła ilość przeszczepów... Bo lekarze bali się pobierać narządy do przeszczepu, żeby nie być posądzonym, że "zabił" żeby mieć narząd do przeszczepu - pewnie za pieniądze. Nikt nie usunie ciąży bo będzie się bał! Bo oznaczałoby to koniec kariery lekarza, i jeszcze na dokładkę więzienie. Nikt się nie odważy! Tym bardziej, że takich bogobojnych pełno - będą lekarzom patrzeć na ręce.
                        • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 13:51
                          jak owa historia z Chazanem pokazuje - u nas od dawna panuje embargo na aborcje - Chazan się jakoś nie przejął, że złamał prawo, odbierając prawo decyzji matce.
                          Całkiem niedawno była kolejna afera z małą dziewczynką w ciąży w wyniku gwałtu - tak samo wielcy wrzeszczeli, żeby nie skrobać bo dziecko skrzywdzone będzie - chuj, że dziecko skrzywdzone zostało gwałtem i na pewno nie ominęła by chyba 11 letniej dziewczynki trauma z okazji porodu.
                          Takie straszenie to tylko zabieg kosmetyczny - nigdy nie przepchną całkowitego zakazu aborcji, bo jest to nierealne. A jeśli zaostrzą przepisy - to mam nadzieję, że ludzie zmądrzeją i po prostu zasypią ich pozwami sądowymi.
                          • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:04
                            a ja czarno to widzę. Dziś jeszcze można liczyć na czyjąś pomoc. Jak uchwalą tę nową ustawę to już nikt palcem nie ruszy. Sądy?? Wiedząc jak długo trzeba czekać na rozpatrzenie sprawy, będzie to musztarda po obiedzie. A i Sądy, po powrocie pod skrzydła Ministra-Prokuratora Generalnego (patrz Ziobro) nie będą ani się spieszyły, ani nie będą kwapiły w wydawaniu wyroków niezgodnych z wytycznymi Ministra no i oczywiście obowiązującą ustawą.... suspicious
                            • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:06
                              kurde, nie demonizuj !! nie przepchną takiej bzdurnej ustawy. po co ta panika ? mało to już przez lata padało równie kretyńskich pomysłów ? a mało zostało wprowadzonych w życie ? planujesz się skrobać ? jak nie, to zostaw ten problem zainteresowanym.
                              • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:10
                                mnie to nie grozi, tobie też big_grinbig_grinbig_grin ale gotowa jestem się założyć, że przepchną big_grin Episkopat pomoże big_grin Może Trybunał coś zdziała.... Pamiętaj, że PiS w nowym Sejmie może mieć przewagę - jeśli np. dojdzie partia Kukiza - drugiego oszołoma - wszystko jest możliwe.
                                • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:16
                                  nie, nie przepchną. Ponieważ istnieją sytuacje, kiedy jest konieczna. A nie da się chronić życia płodu i matki równocześnie. Matce ochrona życia też konstytucyjnie przysługuje. Odebranie więc szansy na przeżycie kobiecie byłoby niezgodne z Konstytucją.
                                  • coco.franelka Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:25
                                    "Na świecie jest tylko kilka krajów, w których taki zakaz obowiązuje. Chile, Nikaragua, Honduras, Salwador, Dominikana. Poza Ameryką Łacińską - Watykan i Malta. W Chile restrykcyjny zakaz obowiązuje od 1989 roku, został wprowadzony jeszcze za rządów generała Pinocheta. "

mamadu.pl/119083,aborcyjne-poradniki-kampania-dedykowana-profesorowi-chazanowi-i-zwolennikom-bezwzglednego-zakazu-aborcji
                                    • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 14:26
                                      no więc właśnie
                                • kogucik.2872 i jak mówiłem 31.05.15, 14:23
                                  nie zmieni się absolutnie nic

Żądamy prawa do aborcji!
                                  10 października 2012 ·

Całkowity zakaz aborcji przechodzi dalej. Posłowie za !
                                  40 posłów PO za projektem...

Dookoła nas coraz więcej racjonalnego myślenia, tolerancji i logiki. My cofamy się daleko wstecz w czasy ciemnoty.. Dokąd idziesz Polsko?

W roku 2004 Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu niejednogłośnie orzekł, że "nienarodzone dziecko nie jest uznawane za ‘osobę’ bezpośrednio chronioną art. 2 Konwencji [prawo do życia], a nawet jeśli nienarodzone ma ‘prawo’ do ‘życia’ to jest ono implicite ograniczane przez prawa i interesy matki"[98].
                              • 1zorro-bis Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 15:55
                                O.K! To mam rozumiec, ze jestes zainteresowany?big_grin
                                kogucik.2872 napisał:

> kurde, nie demonizuj !! nie przepchną takiej bzdurnej ustawy. po co ta panika ?
                                > mało to już przez lata padało równie kretyńskich pomysłów ? a mało zostało wpr
                                > owadzonych w życie ? planujesz się skrobać ? jak nie, to zostaw ten problem zai
                                > nteresowanym.
                                • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 16:00
                                  po pierwsze
                                  to nie było do Ciebie
                                  po drugie
                                  gdzie Ty kurwa wyczytałeś że ja jestem zainteresowany ?? bo z tekstu, który zacytowałeś - tego wyczytać się nie da

1zorro-bis napisał:

> O.K! To mam rozumiec, ze jestes zainteresowany?big_grin
                                  > kogucik.2872 napisał:
                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:07
                                    To tego momentu nawet przyjemnie się czytało dyskusję
                                    ale...
                                    z rzucaniem tej k.....y, to z deka przegiąłeś...
                                    • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:11
                                      a niby kurwa czemu ?

rudka-a napisała:

> To tego momentu nawet przyjemnie się czytało dyskusję
                                      > ale...
                                      > z rzucaniem tej k.....y, to z deka przegiąłeś...
                                      • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:14
                                        ..bos człek inteligentny i nie musisz posiłkować się takim wyrażeniem...
                                        • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:15
                                          a co ma do tego inteligencja, bo nie bardzo rozumiem ?

rudka-a napisała:

> ..bos człek inteligentny i nie musisz posiłkować się takim wyrażeniem...
                                          • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:19
                                            No, jak nie rozumiesz, no smile
                                            czy ja mam Ci to wyjaśniać? smile
                                            ..zasób słów itepe itede, i inne takie...
                                            • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:21
                                              masz coś do mojego zasobu słów ?

rudka-a napisała:

> No, jak nie rozumiesz, no smile
                                              > czy ja mam Ci to wyjaśniać? smile
                                              > ..zasób słów itepe itede, i inne takie...
                                              >
                                              • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:24
                                                Jaaaaaaaaaaaaaa???????? eeee, nieeeeeeeeeeeeee
                                                big_grin
                                                a dlaczego sie tak dopytujesz? smile)
                                                • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:28
                                                  och sam nie wiem...
                                                  może dlatego ?

No, jak nie rozumiesz, no smile
                                                  czy ja mam Ci to wyjaśniać? smile
                                                  ..zasób słów itepe itede, i inne takie...

rudka-a napisała:

> Jaaaaaaaaaaaaaa???????? eeee, nieeeeeeeeeeeeee
                                                  > big_grin
                                                  > a dlaczego sie tak dopytujesz? smile)
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:31
                                                    Człek kulturny nie używa takich ozdobników suspicious
                                                    to budka z piwem smile))
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:32
                                                    ojojjjjj...to NIE budka z piwem..miało być!
                                                    tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:47
                                                    a gdzie jest napisane, że ja chcę być kulturalny ?

rudka-a napisała:

> Człek kulturny nie używa takich ozdobników suspicious
                                                    > to budka z piwem smile))
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 22:57
                                                    Założyciel powinien być.....
                                                    skoro wymaga od innych, to sam tyż powinien błysnąć kulturą ...smile
                                                    się mie tak wydaje, nie?

no, chyba, że tu samowolka panuje tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:00
                                                    tak ? a to pokaż mi, gdzie to jest sprecyzowane
                                                    oraz gdzie wymagam od innych błyskania czymkolwiek ?

rudka-a napisała:

> Założyciel powinien być.....
                                                    > skoro wymaga od innych, to sam tyż powinien błysnąć kulturą ...smile
                                                    > się mie tak wydaje, nie?
                                                    >
                                                    > no, chyba, że tu samowolka panuje tongue_out
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:03
                                                    teraz mam Ci pokazać? big_grin
                                                    wiesz, że ja nie taka szybka w wyszukiwaniu z powodu lenistwa, ale jak mi wpadnie w oczy, to i owszem smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:05
                                                    a to od tego trzeba było zacząć, przychodząc tu, żeby mnie znowu pouczać

rudka-a napisała:

> teraz mam Ci pokazać? big_grin
                                                    > wiesz, że ja nie taka szybka w wyszukiwaniu z powodu lenistwa, ale jak mi wpadn
                                                    > ie w oczy, to i owszem smile
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:07
                                                    Co znacy..przychodząc tu...u siebie jestem big_grin
                                                    taaaaaaaa...pouczać....juści!
                                                    spuść trochę powietrza z siebie, bo pękniesz smile
                                                    czyżby mój nick działał na Ciebie, jak płachta na byka? smile
                                                    bo takie odnosze wrażenie...
                                                    zatem? smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:09
                                                    kup sobie kondoma, nadmuchaj i spuszczaj powietrze do woli
                                                    a ja napiszę kurwa wtedy, kiedy będę miał ochotę napisać kurwa i nikt mnie wychowywać nie będzie.

rudka-a napisała:

> Co znacy..przychodząc tu...u siebie jestem big_grin
                                                    > taaaaaaaa...pouczać....juści!
                                                    > spuść trochę powietrza z siebie, bo pękniesz smile
                                                    > czyżby mój nick działał na Ciebie, jak płachta na byka? smile
                                                    > bo takie odnosze wrażenie...
                                                    > zatem? smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:15
                                                    buuuuuuuuuu

naprawdę nieładnie, nawet jak się spierasz to jednak to jest przeginka koguciku
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:17
                                                    ale w którym miejscu ? może w tym, że od kilku lat proszę, żeby mnie nikt nie próbował pouczać i wychowywać ? Moja cierpliwość się dawno skończyła.
                                                    I nadal jeszcze jestem grzeczny....

to_ja_pisze napisała:

> buuuuuuuuuu
                                                    >
                                                    > naprawdę nieładnie, nawet jak się spierasz to jednak to jest przeginka koguciku
                                                  • to_ja_pisze Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:20
                                                    nie wiem co piszesz od kilku lat, ale to z całą pewnością nie było grzeczne tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:21
                                                    i dokładnie takie miało być smile

to_ja_pisze napisała:

> nie wiem co piszesz od kilku lat, ale to z całą pewnością nie było grzeczne tongue_out
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:21
                                                    A Ty co..hrabia, że jaśnie panu nie wolno żartobliwie nic napisać, bo się puszysz?
                                                    panuj troche nad tym, co piszesz.....w nosie mam Twoje rzucanie kurwami na forum, ale postawę, jaką przyjmujesz do gości trudno z uśmiechem zaakceptować. Usiłowałam Ci to grzecznie i żartobliwie wytłumaczyć, ale stawiasz się, jakby Ci korona miała spaść z głowy.
                                                    Przegiąłeś!...chcesz utarczki słownej?
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:23
                                                    Twoje "żarty" od dawna mnie nie bawią
                                                    Twoje zachowanie też
                                                    nie dociera, że nie dam się wychowywać, to ponoś konsekwencje

rudka-a napisała:

> A Ty co..hrabia, że jaśnie panu nie wolno żartobliwie nic napisać, bo się puszy
                                                    > sz?
                                                    > panuj troche nad tym, co piszesz.....w nosie mam Twoje rzucanie kurwami na foru
                                                    > m, ale postawę, jaką przyjmujesz do gości trudno z uśmiechem zaakceptować. Usił
                                                    > owałam Ci to grzecznie i żartobliwie wytłumaczyć, ale stawiasz się, jakby Ci ko
                                                    > rona miała spaść z głowy.
                                                    > Przegiąłeś!...chcesz utarczki słownej?
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:28
                                                    A co mnie obchodzi, co Cie bawi?!
                                                    konsekwencje? big_grin
                                                    wiesz, gdzie ja to mam?
                                                    chyba nie chcesz wiedzieć smile
                                                    pyknę Cię w pióropusz od czasu do czasu...bo lubię!
                                                    ban? big_grin tez lubię!
                                                    wychować...kogo? Ciebie?
                                                    musiałbyś sie urodzic jeszcze raz big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:34
                                                    dobra

ja zachowałem się strasznie, podejmując gościa miast chlebem i solą - kurwą

moja kolej

jeśli do kogoś przychodzisz - to się kurwa zachowuj kulturalnie, nie wsiowa przekupa, nie dyktuj warunków, nie wychowuj dorosłych ludzi
                                                    kultura wymaga, żeby uwagę - jeśli konieczna - zwrócić komuś nie publicznie - bo jest to czyste chamstwo, tylko poza oczami innych
                                                    z premedytacją próbujesz od kilku lat mnie umoralniać, zmieniać i wychowywać - nie dociera, że nie jestem Twoim synkiem, więc nie masz żadnego prawa wpływać na moje zachowanie
                                                    nie toleruję też zaczepek, a wejście z tekstem umoralniającym było ewidentną zaczepką
                                                    zasugerowałaś również po chamsku, że używając zwrotu - kurwa - mam mały zasób słów oraz chyba mniejszą inteligencję
                                                    przypominam, że zasób słów mam dużo większy, jak niektórych, natomiast zasób kurwopodobnych jeszcze większy.

teraz możemy polemizować.

rudka-a napisała:

> A co mnie obchodzi, co Cie bawi?!
                                                    > konsekwencje? big_grin
                                                    > wiesz, gdzie ja to mam?
                                                    > chyba nie chcesz wiedzieć smile
                                                    > pyknę Cię w pióropusz od czasu do czasu...bo lubię!
                                                    > ban? big_grin tez lubię!
                                                    > wychować...kogo? Ciebie?
                                                    > musiałbyś sie urodzic jeszcze raz big_grin
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:45
                                                    https://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif pięknie.....
                                                    to teraz ja....
                                                    w Twoim stylu będzie...żebys zrozumiał...
                                                    popieprzony czubie i przyswoił raz, a dobrze!
                                                    bo nie wiem, czy będę miałą tyle cierpliwości na drugi raz....
                                                    więc siad..i słuchać...
                                                    nauczyłam sie tego od Ciebie! smile czyli powinieneś być dumny z tego...
                                                    zaczepki? big_grin przecież kochasz te adrenalinę, prawda?
                                                    dbam skutecznie, byś miał jej pod dostatkiem ...możesz podziękować teraz!
                                                    Twoje kurwy na forum nawet pikanterii nie dodają rozmowie...
                                                    to nic innego, jak dowartościowanie się....ale kiepsko wychodzi...
                                                    musisz jeszcze tupnąć nogą...bo ten krzyk Twój na mnie kompletnie nie robi wrażenia!
                                                    weź sie postaraj bardziej...
                                                    to przez tę wazelinę rozjechał Ci się słownik...big_grin
                                                    a mówiłam nie lac tyle....znów nie słuchałeś ...
                                                    a poza tym wszystko w porządalu? oprócz skołatanych nerwów?
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:46
                                                    chcesz kurwa uczyć kogoś kultury ?
                                                    to najpierw sama się kulturalnie zachowuj
                                                    inaczej to czysta hipokryzja i nic innego jak zaczepki

rudka-a napisała:

> https://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif pięknie.....
                                                    > to teraz ja....
                                                    > w Twoim stylu będzie...żebys zrozumiał...
                                                    > popieprzony czubie i przyswoił raz, a dobrze!
                                                    > bo nie wiem, czy będę miałą tyle cierpliwości na drugi raz....
                                                    > więc siad..i słuchać...
                                                    > nauczyłam sie tego od Ciebie! smile czyli powinieneś być dumny z tego...
                                                    > zaczepki? big_grin przecież kochasz te adrenalinę, prawda?
                                                    > dbam skutecznie, byś miał jej pod dostatkiem ...możesz podziękować teraz!
                                                    > Twoje kurwy na forum nawet pikanterii nie dodają rozmowie...
                                                    > to nic innego, jak dowartościowanie się....ale kiepsko wychodzi...
                                                    > musisz jeszcze tupnąć nogą...bo ten krzyk Twój na mnie kompletnie nie robi wraż
                                                    > enia!
                                                    > weź sie postaraj bardziej...
                                                    > to przez tę wazelinę rozjechał Ci się słownik...big_grin
                                                    > a mówiłam nie lac tyle....znów nie słuchałeś ...
                                                    > a poza tym wszystko w porządalu? oprócz skołatanych nerwów?
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:54
                                                    Ty mnie kultury uczyć nie będziesz!...
                                                    bo sam jej za grosz, jak widac nie posiadasz...
                                                    i nie wyjeżdżaj mi tu z hipokryzją...
                                                    To, że kogoś nie lubisz, nie sympatyzujesz z kimś
                                                    nie upoważnia Cię do CHAMSKIEGO traktowania. Zrozumiałeś?
                                                    Może to i Twoje poletko, ale nie zamykaj nikomu gęby
                                                    ja nie zamierzam pisać pod linijkę i klaskać, bo lubisz!
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 23:58
                                                    nie no !! big_grin big_grin big_grin
                                                    to jest zajebiste big_grin
                                                    włazi, zwraca mi uwagę, umoralnia, a potem się obrusza, że że to ja zamierzam kultury uczyć !! big_grin big_grin big_grin

weź się najpierw czytaj uważnie, bo potem śmiesznie wychodzi... big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Ty mnie kultury uczyć nie będziesz!...
                                                    > bo sam jej za grosz, jak widac nie posiadasz...
                                                    > i nie wyjeżdżaj mi tu z hipokryzją...
                                                    > To, że kogoś nie lubisz, nie sympatyzujesz z kimś
                                                    > nie upoważnia Cię do CHAMSKIEGO traktowania. Zrozumiałeś?
                                                    > Może to i Twoje poletko, ale nie zamykaj nikomu gęby
                                                    > ja nie zamierzam pisać pod linijkę i klaskać, bo lubisz!
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:02
                                                    A jednak jest z tego jakaś korzyść....
                                                    o tym moim włażeniu mówię....rozchmurzyłeś /przez łzy/ tę swoją rozwrzeszczaną, wulgarną, jadowitą, pełną frazesów japę!
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:03
                                                    nie
                                                    jak zwykle się wkurwiłem
                                                    uważasz to za korzyść
                                                    no cóż
                                                    niektórzy tak mają - są chorzy, jeśli kogoś nie wkurwią

rudka-a napisała:

> A jednak jest z tego jakaś korzyść....
                                                    > o tym moim włażeniu mówię....rozchmurzyłeś /przez łzy/ tę swoją rozwrzeszczaną,
                                                    > wulgarną, jadowitą, pełną frazesów japę!
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:07
                                                    Na własne życzenie!!!!!!!
                                                    widać tak lubisz...Twoja sprawa...
                                                    chcesz się jeszcze obijać po pysku? nie ma sprawy!
                                                    zafunduje Ci...dobroczynność u mnie zawsze była na pierwszym miejscu...
                                                    zapamiętaj to...
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:10
                                                    znaczy - zaprosiłem, żebyś mnie wychowała ???? big_grin big_grin big_grin
                                                    weź się zastanów, co pieprzysz big_grin
                                                    pomijam, że wątek dotyczył czegoś innego, a Ty wlazłaś po to, żeby pokazać znowu swoje chamskie nawyki i zwracać mi uwagę big_grin
                                                    to się nazywa wpierdalanie między wódkę a zakąskę big_grin

rudka-a napisała:

> Na własne życzenie!!!!!!!
                                                    > widać tak lubisz...Twoja sprawa...
                                                    > chcesz się jeszcze obijać po pysku? nie ma sprawy!
                                                    > zafunduje Ci...dobroczynność u mnie zawsze była na pierwszym miejscu...
                                                    > zapamiętaj to...
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:12
                                                    Jak beton...
                                                    gubisz się już.....
                                                    i wytrzyj pianę z dzioba, zachlapiesz sobie monitor...
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:14
                                                    a nie, to było - jak chujem o beton - kilka lat temu już - w kwestii tych pouczeń właśnie big_grin big_grin big_grin jak widać - nadal aktualne big_grin

rudka-a napisała:

> Jak beton...
                                                    > gubisz się już.....
                                                    > i wytrzyj pianę z dzioba, zachlapiesz sobie monitor...
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:20
                                                    Z niemocy już niedługo tak będziesz robił....
                                                    a teraz możesz już odejść....ide spać..
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:22
                                                    z niemocy ?? ja pierdolę, to trzeba mieć tupet big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Z niemocy już niedługo tak będziesz robił....
                                                    > a teraz możesz już odejść....ide spać..
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:23
                                                    https://emots.yetihehe.com/1/ok.gif do następnej pogawędki smile))))
                                                    bye Kolorowy
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:25
                                                    nie wysilaj się, bo się zmęczysz big_grin
                                                    wpadnij tu jeszcze raz z pouczeniami a przestanę być miły... big_grin

rudka-a napisała:

> https://emots.yetihehe.com/1/ok.gif do następnej pogawędki smile))))
                                                    > bye Kolorowy
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:29
                                                    buhahahahahahahahaaaa big_grin
                                                    lepiej nie próbuj, bo wiesz czym to grozi....dobrze się zastanów zanim to zrobisz.....
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:31
                                                    dobrze się zastanów, zanim znowu postanowisz zwracać mi uwagę i wpierdalać się w dyskusję, w której tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia ... big_grin jak w większości zresztą big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> buhahahahahahahahaaaa big_grin
                                                    > lepiej nie próbuj, bo wiesz czym to grozi....dobrze się zastanów zanim to zrobi
                                                    > sz.....
                                                  • rudka-a Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:35
                                                    No tak...tylko Ty zawsze na każdy temat big_grin
                                                    uparcie i dosadnie big_grinbig_grin
                                                    tylko, że....gdyby tak wycisnąć, to możeeeee by spadła kropelka mądrości big_grin
                                                    uspokój nerwy i zmykaj....skonczyłam na dziś kopanie Cie w dupę...
                                                    wpadnę innym razem....
                                                    do następnego......przygotuj sie lepiej!
                                                    czesc
                                                  • kogucik.2872 Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 01.06.15, 00:37
                                                    no i kurde znowu nie wiem nic w różnicach w poglądach..................ech................ big_grin big_grin big_grin
                                                    ale fakt - najpierw trzeba je mieć !! big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> No tak...tylko Ty zawsze na każdy temat big_grin
                                                    > uparcie i dosadnie big_grinbig_grin
                                                    > tylko, że....gdyby tak wycisnąć, to możeeeee by spadła kropelka mądrości big_grin
                                                    > uspokój nerwy i zmykaj....skonczyłam na dziś kopanie Cie w dupę...
                                                    > wpadnę innym razem....
                                                    > do następnego......przygotuj sie lepiej!
                                                    > czesc
    • 1zorro-bis Re: Chazan wkracza do akcji..... :> 31.05.15, 11:48
      zacznie sie na calego, jak PISiory wybory wygraja....big_grin
      coco.franelka napisała:

> "Kolejny, bardziej restrykcyjny projekt ustawy w sprawie aborcji proponuje Fund
      > acja Pro – Prawo do życia. Jej członkowie domagają się całkowitego zakazu
      > zabiegu. Nawet w przypadku, kiedy ciąża jest wynikiem gwałtu lub zagraża życiu
      > i zdrowiu kobiety. Pod projektem udało się zebrać 100 tys. podpisów, a jednym
      > z jego inicjatorów jest prof. Bogdan Chazan."
      >
      > Jeszcze Duda nie jest Prezydentem, a już łeb podnoszą wszelkie potwory. A to do
      > piero początek suspicious
      >
      > natemat.pl/144265,calkowity-zakaz-aborcji-nowy-projekt-ustawy-proponuja-m-in-prof-chazan-i-kaja-godek
      • super.halusia Re: Zorro 31.05.15, 17:40
        A mi się nie podoba jak nazwałeś społeczeństwo:
        motłoch wybrał DUDĘ.

A może tam gdzie piszesz,to niejeden uczestnik forum głosował na niego,i jak się z tym czujesz???

Zaznaczam jestem bezpartyjna.
        • kogucik.2872 Re: Zorro 31.05.15, 18:56
          bo Zorro, ale i mnóstwo innych osób - bierze udział w wojnie polsko - polskiej.
          Dwa obozy jednakich chamów obrzucają się błotem od rana do wieczora - jedni nazywając obecnego prezydenta - głupkiem, oraz wyśmiewając każde, nawet najmniejsze potknięcie, czy choćby głupi błąd ortograficzny, obrabiając nawet dupę jego żonie - bo twierdzą że brzydka (...smile), obóz przeciwny dłużnym nie pozostając, wali od motłochów i tym podobnych.
          Przypadkowe ofiary nie mają znaczenia - jak to na wojnie.

ja również potrafię bez ogródek wyjechać z krytyką - ponieważ nie jestem zwolennikiem żadnej z partyjek przewodnich - chętnie pośmieję się z głupoty obu obozów.

Ale nie z połowy kraju, bo wybrała. Jak dla mnie - wyboru nie było, więc idąc za zaproponowaną nomenklaturą - dla mnie motłoch to i ci, co za Dudą i ci co za Komorowskim.
          tak, żeby po równo było i sprawiedliwie.
          • super.halusia Re: Zorro 31.05.15, 19:10
            Wiem,że każdy ma prawo do swoich poglądów i ja to szanuję,ale używając słowo motłoch,to jest.......no nie wiem jak takiego osobnika nazwaćbig_grin
            • kogucik.2872 Re: Zorro 31.05.15, 19:13
              mniej więcej tak, jak osobnik potencjalnie nazwał Ciebie
              • super.halusia Re: Zorro 31.05.15, 19:20
                A jak jego można nazwaćbig_grin
                Wszystko mogę zrozumieć,ale ubliżać komuś,bo ktoś inaczej myśli,to tylko świadczy o jego kulturze.
                • to_ja_pisze Re: Zorro 31.05.15, 19:25
                  polskie piekiełko halusia i tyle
                  • super.halusia Re: Zorro 31.05.15, 19:31
                    to_ja_pisze napisała:

> polskie piekiełko halusia i tyle

Bo ludzie to stwarzają
                • kogucik.2872 Re: Zorro 31.05.15, 19:27
                  taki mamy klimat
                  zagorzali fani swoich partyjek przyjmują również ich styl zachowania, mentalność, poglądy
                  szczególnie wybory pokazały, że nasi politycy bazują na obrzucaniu się gównem, zamiast polemice z argumentami ważnymi dla nas, a nie dla objęcia przez gościa stołka.
                  A ludzie biorą przykład
                  bo to teraz jest norma
                  argumentem może być wejście na krzesło, czy tatuś z niewłaściwą legitymacją.
                  • super.halusia Re: Zorro 31.05.15, 19:30
                    A ja szanuję ludzi,co mają inne poglądy i tego nie zmienię
                    • kogucik.2872 Re: Zorro 31.05.15, 19:34
                      gdyby wszyscy myśleli tak samo, do dziś żarlibyśmy orzeszki na drzewach.

super.halusia napisała:

> A ja szanuję ludzi,co mają inne poglądy i tego nie zmienię
                      • super.halusia Re: Zorro 31.05.15, 19:36
                        A ja jembig_grin
                        • kogucik.2872 Re: Zorro 31.05.15, 19:37
                          ja też
                          ale siedząc w nowoczesnym krześle na kółkach, a nie 15 metrów nad ziemią, trzymając się gałęzi ogonem big_grin
                          • super.halusia Re: Zorro 31.05.15, 19:42
                            zajadam pistacje,a Tybig_grin
                            • kogucik.2872 Re: Zorro 31.05.15, 19:43
                              lubię nerkowce
                              • super.halusia Re: Na wesoło 31.05.15, 19:52
                                zostanę przybig_grin
                                https://www.megapedia.pl/i/85/pistacje-kalorie.jpg
                                • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 19:55
                                  a ja jeszcze dodam laskowe, oraz włoskie, które podobno dodają rozumu big_grin szczególnie te młodziutkie są dobre

https://urodaizdrowie.pl/wp-content/uploads/2011/05/orzech_wloski400-kopia.jpg
                                  • super.halusia Re: Na wesoło 31.05.15, 20:05
                                    Oj,to chyba musimy komuś je polecić
                                    http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
                                    • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 20:08
                                      obawiam się, że zabraknie orzechów, bo potrzebujących są całe zastępy big_grin
                                      • super.halusia Re: Na wesoło 31.05.15, 20:14
                                        http://emots.yetihehe.com/3/wow.gif
                                        strzeliłeś w samo sedno sprawy
                                        • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 20:16
                                          widać orzeszki działają i trochę rozumu mam ! big_grin
                                          • wirujacypunkt Re: Na wesoło 31.05.15, 22:00
                                            Znam osoby na forach, które piszą, że szanują inne zdanie, a robią w rzeczywistości coś zupełnie innego, ale papier i forum przyjmą wszystkosuspicious
                                            Deklaracje na forach są deklaracjami, a czyny czynami.
                                            Samo życie, samo życie wink
                                            • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:10
                                              ja tam zawsze szanuję cudze zdanie
                                              oczywiście pod warunkiem, że jest takie samo jak moje !! big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisała:

> Znam osoby na forach, które piszą, że szanują inne zdanie, a robią w rzeczywist
                                              > ości coś zupełnie innego, ale papier i forum przyjmą wszystkosuspicious
                                              > Deklaracje na forach są deklaracjami, a czyny czynami.
                                              > Samo życie, samo życie wink
                                              • wirujacypunkt Re: Na wesoło 31.05.15, 22:18
                                                I to jest słuszna gra big_grin big_grin big_grin

kogucik.2872 napisał:

> ja tam zawsze szanuję cudze zdanie
                                                > oczywiście pod warunkiem, że jest takie samo jak moje !! big_grin big_grin big_grin
                                                >
                                                >
                                                > wirujacypunkt napisała:
                                                >
                                                > > Znam osoby na forach, które piszą, że szanują inne zdanie, a robią w rzec
                                                > zywist
                                                > > ości coś zupełnie innego, ale papier i forum przyjmą wszystkosuspicious
                                                > > Deklaracje na forach są deklaracjami, a czyny czynami.
                                                > > Samo życie, samo życie wink
                                                >
                                                >
                                                • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:20
                                                  no !! i zasady jasne i przejrzyste big_grin big_grin big_grin

idę kurna odlać zwierzę big_grin

wirujacypunkt napisała:

> I to jest słuszna gra big_grin big_grin big_grin
                                                  • rudka-a Re: Na wesoło 31.05.15, 22:30
                                                    Do kitu z takimi zasadami! https://emots.yetihehe.com/1/nie.gif
                                              • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 22:28
                                                To potrzebujesz niewolników smile
                                                • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:29
                                                  no jak każdy Cezar przesz !! big_grin

to_ja_pisze napisała:

> To potrzebujesz niewolników smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 22:36

pejcz masz?
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 22:46
                                                    .... no... zaczyna być gorąco.... big_grin a różowe kajdanki są? winkbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:48
                                                    na pewno nie różowe !! suspicious

big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> .... no... zaczyna być gorąco.... big_grin a różowe kajdanki są? winkbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 22:58
                                                    .... a co masz przeciwko różowym? piękny kolor i takie mięciutkie.. tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:01
                                                    żadne mięciutkie !! metal solidny, żeby nie rozpięła !! big_grin

coco.franelka napisała:

> .... a co masz przeciwko różowym? piękny kolor i takie mięciutkie.. tongue_out
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 23:10
                                                    .... ugryźć też może.... tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:12
                                                    kaganiec też mam na stanie big_grin

coco.franelka napisała:

> .... ugryźć też może.... tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 23:17
                                                    ... a tak ciekawie się zapowiadało.... a skończyło się jak zwykle u Cezara... sadysta... suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:20
                                                    nie podskakuj, bo Ci majtki opadną !! suspicious

coco.franelka napisała:

> ... a tak ciekawie się zapowiadało.... a skończyło się jak zwykle u Cezara...
                                                    > sadysta... suspicious
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 23:23
                                                    ... opadną? raczej koniec miłości majtki na dupę.... suspicioustongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:25
                                                    ale gdzieś pisali, że dziś podobno dzień bez gaci !! big_grin

coco.franelka napisała:

> ... opadną? raczej koniec miłości majtki na dupę.... suspicioustongue_out
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 23:28
                                                    ... coś im się pomerdało... teraz bez majtek pancernych ani rusz... suspicioustongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:37
                                                    ktoś dybie na Twoją cnotę ?? big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... coś im się pomerdało... teraz bez majtek pancernych ani rusz... suspicioustongue_out
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 23:46
                                                    ... na wszelki wypadek ksiądz spodnie nosi.... i jeszcze kluczyk do tego.... coś jak kajdanki.... tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:48
                                                    ja przepraszam, że pytam bezczelnie (o żesz, kultura mi się włączyła !! big_grin) - ale skąd Ty wiesz, co ksiądz ma pod sutanną ?? big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... na wszelki wypadek ksiądz spodnie nosi.... i jeszcze kluczyk do tego.... co
                                                    > ś jak kajdanki.... tongue_outbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 23:51
                                                    ... podejrzałam.... tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:52
                                                    nie skomentuję, bo nie wiem jak.... big_grin big_grin big_grin

coco.franelka napisała:

> ... podejrzałam.... tongue_outbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: Na wesoło 31.05.15, 23:54
                                                    .... niewinnie.... wiatr mu sutannę podwiał..... tongue_outbig_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:47
                                                    coś się znajdzie w razie co big_grin

to_ja_pisze napisała:

>
                                                    > pejcz masz?
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 22:52
                                                    To lej swoich niewolników tongue_out
                                                    Jam jest istotą wolną i basta.
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:55
                                                    tak Ci się tylko wydaje dziecino !! big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> To lej swoich niewolników tongue_out
                                                    > Jam jest istotą wolną i basta.
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:01
                                                    Nic mi się nie wydaje, wolność człowiek ma w sobie.
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:02
                                                    a nie no, to w sobie sobie miej
                                                    bylem ja tego nie widział !! big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> Nic mi się nie wydaje, wolność człowiek ma w sobie.
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:06
                                                    nie będę się kryć po kątach ze swoimi poglądami smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:08
                                                    no tym bardziej, że salony mamy na okrągło big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> nie będę się kryć po kątach ze swoimi poglądami smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:12
                                                    https://www.wpodrozy.eu/images/d/wp201205_wagon_507A_fot_pkpintercity.jpg

na dworcu to chyba salonki
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:14
                                                    a kto Cię wpuścił w mój przedział ?? suspicious

• to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:16
                                                    jak będziesz grzeczny to możesz przycupnąć ze swoim piwkiem, ale póki co rozrabiasz tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:17
                                                    krótko tu w sumie jesteś, to jeszcze mało wiesz...

to_ja_pisze napisała:

> jak będziesz grzeczny to możesz przycupnąć ze swoim piwkiem, ale póki co rozrab
                                                    > iasz tongue_out
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:19
                                                    pewnie tak jest, ale salonka jest moja smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:20
                                                    no to już wiem, gdzie się podział mój pęęędolino !! suspicious

to_ja_pisze napisała:

> pewnie tak jest, ale salonka jest moja smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:21
                                                    bierz sobie pęędolino tam nie ma salonek
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:24
                                                    no właśnie problem w tym, że już się ktoś nie bał i.................pęęędolino wziął !! suspicious

to_ja_pisze napisała:

> bierz sobie pęędolino tam nie ma salonek
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:25
                                                    zbuntowany niewolnik? suspicious
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:26
                                                    ale czemu miał - a raczej miałaby się buntować ?? big_grin

to_ja_pisze napisała:

> zbuntowany niewolnik? suspicious
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:29
                                                    Taka naturalna kolej rzeczy.
                                                    Despoci zawsze kończą tak samo smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:37
                                                    ufff !! dobrze, że mnie to nie dotyczy !! big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> Taka naturalna kolej rzeczy.
                                                    > Despoci zawsze kończą tak samo smile
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:43
                                                    Tak Ci się tylko wydaje dziecinko tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:44
                                                    no przesz się baba prosi o lanie !! big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> Tak Ci się tylko wydaje dziecinko tongue_out
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:45
                                                    Tak właśnie!!!
                                                    O niczym innym nie marzę tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:47
                                                    no wreszcie zaczynamy podążać w tym samym kierunku !! big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> Tak właśnie!!!
                                                    > O niczym innym nie marzę tongue_out
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 23:52
                                                    https://www.janusz-monkiewicz.pl/muzea%20dolnego%20slaska%20cd2/duze/zagorze_slaskie_zamek_grodno-sala_tortur2010(26).jpg

Dobra zgadzam się, ale Ty pierwszy smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:54
                                                    oj, ale mało tego
                                                    a dzie koło, wyro do rozciągania, dyby i w ogóle ?? big_grin big_grin big_grin
                                                    mizerne to wyposażenie big_grin
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 01.06.15, 00:08
                                                    nie bój żaby

zmarnuję Cię tak, że nie będziesz mieć siły na rewanż
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 01.06.15, 00:11
                                                    Ty mi grozisz, czy obiecujesz... ? big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> nie bój żaby
                                                    >
                                                    > zmarnuję Cię tak, że nie będziesz mieć siły na rewanż
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 01.06.15, 00:14
                                                    Próbuję grozić, ale widzę, że się nie przejąłeś specjalnie tongue_out
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 01.06.15, 00:15
                                                    bom to przyjął za obietnicę... big_grin big_grin big_grin

to_ja_pisze napisała:

> Próbuję grozić, ale widzę, że się nie przejąłeś specjalnie tongue_out
                                                  • rudka-a Re: Na wesoło 01.06.15, 00:05
                                                    kogucik.2872 napisał:

> krótko tu w sumie jesteś, to jeszcze mało wiesz...
                                                    >

Wyjaśnisz Toji, nie?
                                                    przecież musi wyjść na Twoje!
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 01.06.15, 00:06
                                                    myślę, że ślepa nie jest
                                                    ale tak
                                                    jak będzie trzeba, to wyjaśnię

rudka-a napisała:

> Wyjaśnisz Toji, nie?
                                                    > przecież musi wyjść na Twoje!
                                                  • rudka-a Re: Na wesoło 01.06.15, 00:10
                                                    Z pewnością...
                                                    nikt inny tego lepiej nie zrobi...
                                                    zrobisz wszystko, by kogoś zniszczyć!
                                                    w tym jestes prawdziwym mistrzem....
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 01.06.15, 00:13
                                                    czyżbym lunatykował i łaził za kimś, o tym nie wiedząc ? big_grin big_grin big_grin
                                                    jestem na własnym forum !! big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Z pewnością...
                                                    > nikt inny tego lepiej nie zrobi...
                                                    > zrobisz wszystko, by kogoś zniszczyć!
                                                    > w tym jestes prawdziwym mistrzem....
                                                  • rudka-a Re: Na wesoło 01.06.15, 00:18
                                                    I co z tego, że masz WŁASNE forum???
                                                    skoro nie szanujesz innych, tych, którzy różnią się od Ciebie????
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 01.06.15, 00:20
                                                    a proszę mi sprecyzować to - różnią się ode mnie - bo jak na razie z jadem to wkroczyłaś Ty - ad personam jak zawsze - nawet zapewne nie wiesz, czego dyskusja dotyczyła, bo to ponad Twoją percepcję
                                                    ach...................może, że masz inne poglądy...............
                                                    a zdradzisz nam w końcu te poglądy, bo od paru lat o to proszę big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> I co z tego, że masz WŁASNE forum???
                                                    > skoro nie szanujesz innych, tych, którzy różnią się od Ciebie????
                                                  • rudka-a Re: Na wesoło 01.06.15, 00:26
                                                    > dotyczyła, bo to ponad Twoją percepcję

big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

coś Ci poradzę....doceń przeciwnika!!!
                                                    bo sie kiedys smutno przejedziesz...
                                                    ja myslę, że już odczuwasz te jazde bez trzymanki...
                                                    ale choćby Ci się pod Twoją pierzastą dupą paliło, to sie nie przyznasz...
                                                    taki life, nie?
                                                    no....
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 01.06.15, 00:28
                                                    ojej ojej
                                                    to groźby są... ? big_grin big_grin big_grin

to jak będzie ze sprecyzowaniem tych poglądów ?? masz w ogóle jakieś ? big_grin
                                                    czy tylko umiesz personalnie zaczepiać... ? big_grin

rudka-a napisała:

> > dotyczyła, bo to ponad Twoją percepcję
                                                    >
                                                    > big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                    > coś Ci poradzę....doceń przeciwnika!!!
                                                    > bo sie kiedys smutno przejedziesz...
                                                    > ja myslę, że już odczuwasz te jazde bez trzymanki...
                                                    > ale choćby Ci się pod Twoją pierzastą dupą paliło, to sie nie przyznasz...
                                                    > taki life, nie?
                                                    > no....
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:49
                                                    cwaniara !! to ja to znalazłem !! big_grin
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 22:53
                                                    już wiem dlaczego to zapodałeś, tu chodziło o przekaz podprogowy
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 22:56
                                                    ale tej nie chcę, bo ona brzydka i zezowata !! big_grin

to_ja_pisze napisała:

> już wiem dlaczego to zapodałeś, tu chodziło o przekaz podprogowy
                                                  • to_ja_pisze Re: Na wesoło 31.05.15, 22:58
                                                    jeszcze wybrzydza tongue_out
                                                    co za typ!
                                                  • kogucik.2872 Re: Na wesoło 31.05.15, 23:01
                                                    no ten typ tak ma big_grin
                                                    a do tego cham i prostak !! big_grin

to_ja_pisze napisała:

> jeszcze wybrzydza tongue_out
                                                    > co za typ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka