wirujacypunkt 13.07.15, 18:07 taki tu spokój nic się nie dzieje nudzimy się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_pisze Re: Taka tu cisza 13.07.15, 19:36 Widać, że niektórzy mają lepsze zajęcia niż forumowanie. Może to i dobrze Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 19:55 nie mi się po prostu nie chce już czytać o pisach i innych pajacach kiedyś był tu zakaz politykowania ponieważ chronicznie nie znoszę polityki rozumiem wątek w temacie, kiedy wydarzy się coś naprawdę szczególnego ale zrobienie z forum o dupach i chlaniu - tuby po - której też nie trawię - to naprawdę przesada widać nie ma już ludzi, którzy chcą się rozerwać ot tak Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Taka tu cisza 13.07.15, 22:17 Nie chcę rozrywać się, chcę być w całości i pogadać o bele czym Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 22:47 a ja pamiętam czasy, kiedy rozerwanie było konieczne, żeby nadążać z pisaniem ale tak - najpierw wieloletnie awantury między kilkoma uczestnikami, chamstwo, złość, ataki potem polityka i znowu - chamstwo, złość, ataki i po forum ci, których nie wypłoszyły niewyparzone gęby kilku byłych uczestników, zwiali po zalaniu forum awanturami na tle politycznym to forum było stworzone do zabawy. Konsekwentnie, przez lata utrzymywałem zakaz politykowania i było cacy. Zrobiłem wyjątek, kiedy przygarnąłem Śp Piotra. Co jak wszyscy wiedzą - nie skończyło się dobrze, a kilka wielce urażonych person, po głośnym, niezbyt grzecznym fuknięciu - forum opuściło. (to akurat pozytyw tamtych czasów) to, że nagle zacząłem dostawać maile z tekstami w styku - ojej, ty kogut to masz rozum, a ja myślałam, że ty tylko o dupach potrafisz - było przezabawne - to mniej więcej tak, jakby stwierdzić, że lubię o cyckach gadach wcale już nie dla mleka. od dawna proszę tyle razy w końcu mi zbrzydło nie toleruję zachowań w stylu prezentowanej ideologii partyjek - obszczywać ponad wszystko !! kiedyś było na tych forach naprawdę gwarno. Wystarczyło kilka osób, żeby to zniszczyć. Dziś, co fajniejsi ludzie omijają te miejsca szerokim łukiem. I trudno. Ja nie mam zamiaru nikogo ganiać, namawiać, przekonywać. Ale mimo wszystko - potrafiliśmy się bawić i w tym małym składzie. zawsze prowadziłem forum w poszanowaniu poglądów innych uczestników - co inteligentniejsi doskonale wiedzą, że Cezar vel Wódz itp - to kwintesencja ironii na różniste ataki w stylu - wazelina, moja racja - ale poszanowanie oznacza również to, że liczyłem na poszanowanie i moich poglądów. Niestety - nikogo nie obeszło, że nie będę brał udziału w szczaniu na przeciwników politycznych kogokolwiek Lubię pisać o ich głupocie - kiedy wydarzy się coś graniczącego z absurdem - jednak dziwnym trafem - widzę takie absurdy obecnie - z racji (jeszcze) posiadania władzy - po stronie przeciwnej. Co nie znaczy, że nie widzę ich i po stronie obszczywanej. Ale tendencyjność nie pozwala wielu na obiektywne - jeśli już musi - obszczywanie absurdów, bez względu na kierunek polityczny. w tym udziału brać nie zamierzam. Nie muszę czytać i pisać prawda ? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Taka tu cisza 14.07.15, 12:57 Zrobiłem wyjątek, kiedy przygarnąłem Śp Piotra. Czasem żałuję, że nie ma powrotu stamtąd, bo gdyby była taka możliwość, to za te słowa dostałbyś taki oper, że nie byłoby Ci do śmiechu. Po tym, co dla Ciebie zrobił z dobrej woli, słowa te sa co najmniej nie na miejscu. Jest jedna zasada..o zmarłych mówi sie dobrze, albo wcale...lecz po prostu trzeba to wiedzieć. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 13:10 czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było Twoją mocną stroną, a wyrywanie tekstu z kontekstu w celu złośliwej zaczepki jest tyleż powtarzalne, co już zwyczajnie nudne ... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Taka tu cisza 14.07.15, 13:17 Przygarnąć to sobie można psa ze schroniska, lub wałęsającego się po ulicy... Tyle.. co do reszty nie będę komentować szkoda mi klawiatury, czasu... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 13:24 ja wiem, że skleroza dokucza. Wpuściłem politykę na Twoją osobistą prośbę...... i nie komentuj.To doskonała decyzja. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Taka tu cisza 14.07.15, 23:20 Nie Tobie decydować, kiedy skomentuję, a kiedy nie. Masz coś jeszcze do powiedzenia w temacie który poruszyłam, czy będziesz czepiał sie mnie w niewybredny sposób? jesli juz nic więcej mądrego nie masz do dodania, to spadaj. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 23:24 jak na razie to ty czepiasz się mnie odpuść no chyba, że lubisz się ośmieszać w tym przypadku - podejmuję wyzwanie z przyjemnością ... rudka-a napisała: > Nie Tobie decydować, kiedy skomentuję, a kiedy nie. > Masz coś jeszcze do powiedzenia w temacie który poruszyłam, czy będziesz czepia > ł sie mnie w niewybredny sposób? jesli juz nic więcej mądrego nie masz do dodan > ia, to spadaj. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Taka tu cisza 14.07.15, 23:41 Posłuże się słowami mojego zmarłego Przyjaciela...nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz. Bardziej ośmieszyć już się nie możesz...cokolwiek tu napiszesz. Dobranoc. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 23:43 dziwne....... jak na razie śmieszność to Ty ja raczej pisałem konkrety i raczej poważnie ... rudka-a napisała: > Posłuże się słowami mojego zmarłego Przyjaciela...nie strasz, nie strasz, bo si > ę zesrasz. > Bardziej ośmieszyć już się nie możesz...cokolwiek tu napiszesz. Dobranoc. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:00 Meczy mnie jazgot polityczny ...męczą mnie ludzie ich zachłannośc chciwosc nienawisc wzgledem siebie...i milczę...czasem muzyki posłucham i patrzą Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:01 wiem zauważyłem zamiast tego moglibyśmy radośnie poćwierkać o dupach Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:13 Koguty ćwierkają? Mnie to dzisiaj ludzie szokują. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:19 oczywiście, że ćwierkają mnie już nic nie szokuje sporo widziałem, żeby jeszcze coś było mnie w stanie zdziwić. bawić potrafią się tylko ludzie otwarci - wcale nie oznacza to, że głupi, czy dziecinni - wręcz przeciwnie - bawić potrafią się ludzie inteligentni, wolni od sztywnych archaicznych konwenansów, empatyczni i życzliwi. sztywniacy doprowadzają mnie do białej gorączki naciągane "wyższe sfery", którym nadal słoma z butów wystaje - do niepohamowanego chichotu. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:16 o czymkolwiek byle lekko byle zabawnie ...inaczej niż w realu ... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:20 i z takim założeniem kilka lat temu powstało to forum szkoda, że idea zdechła pod naporem sztywniactwa a co powiesz o cyckach ? anus-hka napisała: > o czymkolwiek byle lekko byle zabawnie ...inaczej niż w realu ... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:26 no te to tez toleruje do pewnego rozmiaru np 75B...większe to chyba męka jest zwłaszcza w upał a tak na tym rozmiarze jest na czym oko zawiesic Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:31 kogucik.2872 napisał: > ale przy ssaniu mleko leci ?? zalezy kto ssa ;-D Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:32 łojesuuuuuuuuuuuuu przesz nie niemowlę !! anus-hka napisała: > kogucik.2872 napisał: > > > ale przy ssaniu mleko leci ?? > > zalezy kto ssa ;-D Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:36 kogucik.2872 napisał: taki stary i cyca dalej ciągnie??? > łojesuuuuuuuuuuuuu przesz nie niemowlę !! > > > anus-hka napisała: > > > kogucik.2872 napisał: > > > > > ale przy ssaniu mleko leci ?? > > > > zalezy kto ssa ;-D > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:38 no baaaaaa !! i mi nie mów, że to be anus-hka napisała: > kogucik.2872 napisał: > > taki stary i cyca dalej ciągnie??? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:46 kogucik.2872 napisał: ...ciągnąc czy miec ciągnietego.... > no baaaaaa !! i mi nie mów, że to be > > > anus-hka napisała: > > > kogucik.2872 napisał: > > > > taki stary i cyca dalej ciągnie??? > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:48 hymy.......... ciągnąć to zawsze jest fajnie mieć ciągniętego - zależy od ciągnącego anus-hka napisała: > ...ciągnąc czy miec ciągnietego.... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:02 kogucik.2872 napisał: Hm...jak by sie tak dobrze zastanowic to każdy w sumie kiedyś ciągnął lub był ciągnięty....i to w kazdym etapie wzrastania > hymy.......... > ciągnąć to zawsze jest fajnie > mieć ciągniętego - zależy od ciągnącego > > > anus-hka napisała: > > > ...ciągnąc czy miec ciągnietego.... > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:05 no i teraz wystarczy znormalizować potrzeby, uwzględniając krzywą wieku, oraz współczynnik zboczenia !! i mamy pełnię szczęścia anus-hka napisała: > Hm...jak by sie tak dobrze zastanowic to każdy w sumie kiedyś ciągnął lub był c > iągnięty....i to w kazdym etapie wzrastania > Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:09 kogucik.2872 napisał: ...spółczynnik moze byc zawyzony/podwyższony....czy jakos tak ...kiepska jestem z matematyki... > no i teraz wystarczy znormalizować potrzeby, uwzględniając krzywą wieku, oraz w > spółczynnik zboczenia !! i mamy pełnię szczęścia > > > anus-hka napisała: > > > > Hm...jak by sie tak dobrze zastanowic to każdy w sumie kiedyś ciągnął lub > był c > > iągnięty....i to w kazdym etapie wzrastania > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:11 e tam, wzór uwzględnia wzrost wartości głównej, oraz sumę wzrostu wartości pośrednich anus-hka napisała: > ...spółczynnik moze byc zawyzony/podwyższony....czy jakos tak ...kiepska jes > tem z matematyki... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:14 No to musi byc rodzaj jakowes proporcjii...im cos tam tym cos tam... kogucik.2872 napisał: > e tam, wzór uwzględnia wzrost wartości głównej, oraz sumę wzrostu wartości pośr > ednich > > > anus-hka napisała: > > ...spółczynnik moze byc zawyzony/podwyższony....czy jakos tak ...kieps > ka jes > > tem z matematyki... > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:19 ja bym postawił na silnię, oraz sinusoidę anus-hka napisała: > No to musi byc rodzaj jakowes proporcjii...im cos tam tym cos tam... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:25 no tak....byle sie nie skonczyło linia prosta na EKG kogucik.2872 napisał: > ja bym postawił na silnię, oraz sinusoidę > > > anus-hka napisała: > > > No to musi byc rodzaj jakowes proporcjii...im cos tam tym cos tam... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:27 resuscytacja - usta usta, oraz porządne elektrowstrząsy załatwią sprawę !! anus-hka napisała: > no tak....byle sie nie skonczyło linia prosta na EKG Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:37 Jasne ale musze przedtem pocwiczyc bo nigdy nie pamietam ile jest teo usta usta a ile jest tego drugiego kogucik.2872 napisał: > resuscytacja - usta usta, oraz porządne elektrowstrząsy załatwią sprawę !! > > > anus-hka napisała: > > > no tak....byle sie nie skonczyło linia prosta na EKG > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:39 zgłaszam się jako manekin ćwiczebny zawsze lubiłem perwersje a teraz spać kurna !! anus-hka napisała: > Jasne ale musze przedtem pocwiczyc bo nigdy nie pamietam ile jest teo usta usta > a ile jest tego drugiego Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:27 To może ja odpowiem Cycki są dwa Każda baba je ma Są u chłopa, ale małe Babie cycki doskonałe Ma je Mania oraz Hania I Małgosia ma Cudne krągłe dwa kogucik.2872 napisał: > i z takim założeniem kilka lat temu powstało to forum > szkoda, że idea zdechła pod naporem sztywniactwa > > a co powiesz o cyckach ? > > anus-hka napisała: > > > o czymkolwiek byle lekko byle zabawnie ...inaczej niż w realu ... > > Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:28 ...nie wiem ale widziałm kiedys faceta z cyckami wiekszymi od moich Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:30 musi mutant jakiś anus-hka napisała: > ...nie wiem ale widziałm kiedys faceta z cyckami wiekszymi od moich Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:29 oooooooooo i to odpowiedź na miarę wieczoru cycki są dwa, a więc do wyboru czy lewy, czy prawy nie ma znaczenia dla dobra sprawy chodzi o temat !! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:34 Tematu się trzymam Innego wyjścia nie mam Bo mnie Cezar obsobaczy Nie utulę się w rozpaczy Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:37 no biedactwo niespełnione !! w cyc temacie osaczone zamiast brudów polityki zacznij wreszcie fikimiki !! wirujacypunkt napisała: > Tematu się trzymam > Innego wyjścia nie mam > Bo mnie Cezar obsobaczy > Nie utulę się w rozpaczy Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:58 no i proszę !! jak o cycach, to natychmiast są chętni !! zegor napisał: > Dajta się przyssać ! > > Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:02 kogucik.2872 napisał: > no i proszę !! jak o cycach, to natychmiast są chętni !! Bo o politykach i polityce nie potrafię dyskutować ! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:03 ojciec !! prać ?? ... zegor napisał: > Bo o politykach i polityce nie potrafię dyskutować ! > > Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:05 kogucik.2872 napisał: > ojciec !! prać ?? ... > > Chłop żywemu nie przepusci Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:09 Jak się żywe napatoczy, Nie pożyje se a juści !!! zegor napisał: > Chłop żywemu nie przepusci > > Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:10 zegor napisał: > kogucik.2872 napisał: > > > ojciec !! prać ?? ... > > > > > Chłop żywemu nie przepusci > ..a wodka jest wrogiem narodu wiec ja trzeba w morde lac > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:13 no pijemy, co leci, co tylko ma procent co da się przecisnąć przez kichy anus-hka napisała: > ..a wodka jest wrogiem narodu wiec ja trzeba w morde lac > > > > Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:15 kogucik.2872 napisał: > no > pijemy, co leci, co tylko ma procent > co da się przecisnąć przez kichy > > > anus-hka napisała: > > > > ..a wodka jest wrogiem narodu wiec ja trzeba w morde lac > > > > > > > > Podobno, oprócz asfaltu wszystko da się wypić ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:19 o żesz ... !! to asfaltu się nie da ...?? zegor napisał: > Podobno, > oprócz asfaltu wszystko da się wypić ) > > Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:23 kogucik.2872 napisał: > o żesz ... !! to asfaltu się nie da ...?? > > > zegor napisał: > > > > Podobno, > > oprócz asfaltu wszystko da się wypić ) > > > > > Poniekąd ....heep...bywają problemy Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:26 problemy są po to, żeby je rozwiązywać !! zegor napisał: > Poniekąd ....heep...bywają problemy > > Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:27 kogucik.2872 napisał: > problemy są po to, żeby je rozwiązywać !! > > A ozor się plącze Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:28 kolektywnie damy radę zegor napisał: > > A ozor się plącze > > Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:26 Boszesz ty mój...naprawde????....to mnie cholera wczoraj nabrali kjm > > > Poniekąd ....heep...bywają problemy > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Taka tu cisza 13.07.15, 23:53 Fiku miku, fiku miku Już znalazły się w staniku Dwie bliźniaczku - zadowolone Z polityki uwolnione Są w staniczku ślicznym, nowym Takim całym koronkowym kogucik.2872 napisał: > no biedactwo niespełnione !! > w cyc temacie osaczone > zamiast brudów polityki > zacznij wreszcie fikimiki !! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:03 Takie coś ? To nie jest biust !!! To jest coś jak Boży dopust To jest taka profanacja Już się burzy kobiet nacja !!! Protestuję, nie przyjmuję Nie chcę patrzeć Odlatuję !!! zegor napisał: > [img]https://kwajk.pl/static/post/75/95/7595874d115139e377d4dc28defb179ai.jpg[/i > mg] Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:07 cyc to cyt, dyskusji nie ma nie silikon, żadna ściema a jak wielkie są balony lot w niebiosa zapewniony !! wirujacypunkt napisała: > Takie coś ? > To nie jest biust !!! > To jest coś jak Boży dopust > To jest taka profanacja > Już się burzy kobiet nacja !!! > Protestuję, nie przyjmuję > Nie chcę patrzeć > Odlatuję !!! > > > > > > > > zegor napisał: > > > [img]https://kwajk.pl/static/post/75/95/7595874d115139e377d4dc28defb179ai. > jpg[/i > > mg] Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:11 wirujacypunkt napisała: > Takie coś ? > To nie jest biust !!! > To jest coś jak Boży dopust > To jest taka profanacja > Już się burzy kobiet nacja !!! > Protestuję, nie przyjmuję > Nie chcę patrzeć > Odlatuję !!! > > > > > > Wiem,że trochę przesoliłem, lecz w rozterce wielkiej byłem Babski ród też tak tłumaczy : Przecież rozmiar wiele znaczy Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:12 > > > Wiem,że trochę przesoliłem, > lecz w rozterce wielkiej byłem > Babski ród też tak tłumaczy : > Przecież rozmiar wiele znaczy > > Oczywiście, ze rozmiar ma znaczenie Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:14 anus-hka napisała: > > > > > > Wiem,że trochę przesoliłem, > > lecz w rozterce wielkiej byłem > > Babski ród też tak tłumaczy : > > Przecież rozmiar wiele znaczy > > > > > > Oczywiście, ze rozmiar ma znaczenie > Och,Anusia ! Z języczkiem Odpowiedz Link
anus-hka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:16 > > > > Oczywiście, ze rozmiar ma znaczenie > > > Och,Anusia ! Z języczkiem > > Zegorku jakze by inaczej Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:20 a ja ??? anus-hka napisała: > > Zegorku jakze by inaczej Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:22 anus-hka napisała: > > > > > > > Oczywiście, ze rozmiar ma znaczenie > > > > > Och,Anusia ! Z języczkiem > > > > > > Zegorku jakze by inaczej No i już po spaniu ! Teraz będę sobie wyobrażał konfiguracje ....językowe Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:23 za to po przerobieniu tematu, zostaniesz poliglotą !! zegor napisał: > No i już po spaniu ! > Teraz będę sobie wyobrażał konfiguracje ....językowe > > Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:25 kogucik.2872 napisał: > za to po przerobieniu tematu, zostaniesz poliglotą !! > > > zegor napisał: > > > > No i już po spaniu ! > > Teraz będę sobie wyobrażał konfiguracje ....językowe > > Dla Anusi to ja nawet za idiotę mogę robić Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:27 i takie poświęcenie to ja rozumiem !! zegor napisał: > Dla Anusi to ja nawet za idiotę mogę robić > > Odpowiedz Link
zegor Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:29 kogucik.2872 napisał: > i takie poświęcenie to ja rozumiem !! > > zegor napisał: > > > > Dla Anusi to ja nawet za idiotę mogę robić > > Anusia ma piękne oczy....i nie tylko Odpowiedz Link
anus-hka Re: Chłopcy chłopcy... 14.07.15, 00:32 proste cwiczenie jezykowe...bierzemy jezyk ...swój oczywiscie....i dotykamy czubkiem języka podniebienia jak najdalej dostaniemy ...prostujemy jezyczek wysuwamy z paszczy jak najdalej potrafimy i tak z 10 powtórzen....gwarantuje ze za chwile zaczniecie ziewac i pojdziecie spac Odpowiedz Link
zegor Re: Chłopcy chłopcy... 14.07.15, 00:34 anus-hka napisała: > proste cwiczenie jezykowe...bierzemy jezyk ...swój oczywiscie....i dotykamy czu > bkiem języka podniebienia jak najdalej dostaniemy ...prostujemy jezyczek wysuwa > my z paszczy jak najdalej potrafimy i tak z 10 powtórzen....gwarantuje ze za ch > wile zaczniecie ziewac i pojdziecie spac A tak mi się fajnie zaczynało marzyć..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:17 a co z - mały, ale wariat ?? anus-hka napisała: > Oczywiście, ze rozmiar ma znaczenie > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:17 one chcą udawać Greka gorsze niczym ta bezpieka !! a gdy przyjdzie do sprzedaży o maczudze każda marzy !! cycki upychając cwanie bo na większe - większy stanie !! zegor napisał: > Wiem,że trochę przesoliłem, > lecz w rozterce wielkiej byłem > Babski ród też tak tłumaczy : > Przecież rozmiar wiele znaczy > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:02 i tak trzymaj, bo się wkurzę jeszcze wezmę wynaturzę seks mi zbrzydnie, żart mi padnie i czy wtedy będzie ładnie ?? wirujacypunkt napisała: > Fiku miku, fiku miku > Już znalazły się w staniku > Dwie bliźniaczku - zadowolone > Z polityki uwolnione > Są w staniczku ślicznym, nowym > Takim całym koronkowym > > > > > > > kogucik.2872 napisał: > > > no biedactwo niespełnione !! > > w cyc temacie osaczone > > zamiast brudów polityki > > zacznij wreszcie fikimiki !! > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:20 Nie pozwolę, nie przyjmuję Z seksu Cię nie obrabuję !!! Niech się Cezar czyli Wódz W seksie nurza, co mi tam ? Tak do syta i do woli Niech se Cezar poswawoli Niechaj dziewcząt ze sto ma Tego życzę ja :d kogucik.2872 napisał: > i tak trzymaj, bo się wkurzę > jeszcze wezmę wynaturzę > seks mi zbrzydnie, żart mi padnie > i czy wtedy będzie ładnie ?? > > > > > > > wirujacypunkt napisała: > > > Fiku miku, fiku miku > > Już znalazły się w staniku > > Dwie bliźniaczku - zadowolone > > Z polityki uwolnione > > Są w staniczku ślicznym, nowym > > Takim całym koronkowym > > > > > > > > > > > > > > kogucik.2872 napisał: > > > > > no biedactwo niespełnione !! > > > w cyc temacie osaczone > > > zamiast brudów polityki > > > zacznij wreszcie fikimiki !! > > > > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:21 Ty mi tu nie moralizuj !! Ty mi harem organizuj !! wirujacypunkt napisała: > Nie pozwolę, nie przyjmuję > Z seksu Cię nie obrabuję !!! > Niech się Cezar czyli Wódz > W seksie nurza, co mi tam ? > Tak do syta i do woli > Niech se Cezar poswawoli > Niechaj dziewcząt ze sto ma > Tego życzę ja :d Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Taka tu cisza 14.07.15, 00:35 Harem mam organizować ? Ty eunucha sobie sprowadź Niechaj eunuch popracuje Niech fantazje twoje spełnić chce On!!! Lecz ja nie !!!!! kogucik.2872 napisał: > Ty mi tu nie moralizuj !! > Ty mi harem organizuj !! Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 13:39 No dobra, ale Ty będziesz przycinał na akordeonie haha Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 14:06 No ale żebym za długo nie czekała łamago ! Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 14:32 Myślałam, że Ci wlazło w zabki zamka Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 14:46 chciałabyś ale wtedy musiałabyś podmuchać Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Taka tu cisza 14.07.15, 15:34 Samo dmuchanie to tu niewiele pomoże. Trzeba ręcznie uwolnić Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Taka tu cisza 14.07.15, 15:43 o ! pacz ! Ty to masz konstruktywne pomysły !! Odpowiedz Link