ana50 14.01.04, 08:51 Co myślicie o imieniu Olena? Znam dziewczynę z Ukrainy, która tak się nazywa. Jest b. ładna. Ale mój mąż nie chce. Jemu się marzy Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Olena 14.01.04, 11:23 Witaj. Mi bardziej podoba się Olena niż Karolina. Namów męża! Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Olena 14.01.04, 12:46 Bardzo ladnie. A moze maz sie uda namowic na Oksane? To tez ukrainskie imie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Olena 14.01.04, 13:30 Olena to imie zenskie bedace ukrainska forma imienia Helena. W Polsce imie to nosza 384 kobiety. Mnie na poczatku skojarzylo sie z Ola. Bardziej podoba mi sie Olena, niz Karolina, ale jakbym miala juz wybierac, to wybralabym polska forme imienia- Helena. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Olena 14.01.04, 15:37 Czesc ! Ach ,sama nie wiem,ale chyba zdecydowalabym sie na Karoline,lub poprostu na Ole lub Helene.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Olena 07.02.04, 01:23 Witaj Odradzam, dziecko będzie miało kłopoty i wiecznie będzie się tłumaczyło że nie jest Aleksandrą, ja tak mam, mam na imie Olesia(babci z Ukrainy się zachciało...)ciągle gdzieś mnie zle wpiszą i muszę łazić po urzędach. Pozdrawiam p.s.A i tak mikt do mnie nie mówi inaczej jak Ola... Odpowiedz Link Zgłoś