lemur_ks 14.01.04, 18:58 Za trzy tygodnie przyjdą na świat właśnie Korneliusz i Amadeusz. To dzieci mojej przyjaciółki. Na pewno będą fajne z nich chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: KORNELIUSZ I AMADEUSZ 15.01.04, 08:00 Witaj. Obydwa imiona to akurat nie mój gust. Chłopaczki na pewno fajne będą Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: KORNELIUSZ I AMADEUSZ 15.01.04, 10:55 Czesc ! Te imiona jak na moj gust sa troche za dlugie.Po co przesadzac ?Czy nie lepiej Kornel i Mateusz ?Takie jest moje zdanie.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
victis Re: KORNELIUSZ I AMADEUSZ 18.06.04, 16:56 Korneliusz bardzo mi się podoba =) Amadeusz troszkę mniej, ale w połaczeniu z Korneliuszem bardzo fajnie =) Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: KORNELIUSZ I AMADEUSZ 15.01.04, 11:14 Korneliusz odpada, to juz wole Kornela. Amaduesz, to bardzo ladne imie, ale zbyt nacechowane. Kojarzy mi sie z Mozartem i juz. Chociaz ciesze sie, ze jest nadawane. Ostatnio, u mnie w imionach z koncowka -usz, prowadzi Tymoteusz, a pozniej Sergiusz. Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: KORNELIUSZ I AMADEUSZ 16.06.04, 11:35 PONNAD 16 MIESIECY TEMU ZASTANAWIĄJĄC SIĘ NAD IMIENIEM NASZEGO MALEŃSTWA POMYSLELIŚMY O KORNELIUSZU ALBO KORNELII OSTATECZNIE OCHRZCILISMY MALEŃSTWO KORNEL JEST WSPANIQAŁYM MĄDRYMI POCIESZNYM CHOPCEM POZDRAWIAMY ANIA I KORNEL 09 03 2003 Odpowiedz Link Zgłoś