lemur_ks 14.01.04, 19:05 Dziś spotkałam się z takim imieniem. Nie mam zdania na jego temat. Ani ładne ani brzydkie według mnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: MIRON 15.01.04, 08:01 Imię Miron kojarzy mi się z Mironem Białoszewskim. Imię to nie jest w moim guście, ale brzmi lepiej niż MIrosław. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: MIRON 15.01.04, 10:52 Czesc ! Kojarzy mi sie tez z Mirkiem ,ale tak jak Madzia stwierdzam ,ze podoba mi sie lepiej niz Miroslaw.Ma cos w sobie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: MIRON 15.01.04, 11:17 Miron to bardzo ladne imie, jednak jest male ale... Gdyby ktos na malego Mironka, czy duzego Mirona, powiedzial- Mirek, to bym sie wsciekla. Skrotu Mirek nie znosze, jednak imie Miron, wlasnie z Mirkiem kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: MIRON 15.01.04, 14:24 Mnie takze sie kojarzy z Bialoszewskim ale nie kojarzy mi sie wcale z Mirkiem. Z reszta imienia Miroslaw nie lubie wogole. Miron jest OK. A. Odpowiedz Link Zgłoś