Gość: tymianek21 IP: *.slowianin.pl 15.02.10, 21:02 Cześć! W ostatnim Dziecku w rubryce poznajmy się jest zdjecie na ktorym jest...Leonia Szczepanowska. Pierwszy raz spotkałam się z żeńską formą Leona. Bardzo mi sie spodobało. A potem w wywiadach z "ciekawymi ludźmi" młoda reżyserka filmu "Podziemne państwo kobiet" opowiada jak kręciła go z koleżanką która ma córkę Bronię.Byłam pewna ze imie Bronisława na długo bedzie zapomniane. O swoim synku Nelsonie opowiada też wokalistka Sylwia Wiśniewska. Ciekawe imię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Leonia i Bronia 15.02.10, 21:23 Leonka i Bronka podobają mi się bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Leonia i Bronia 15.02.10, 21:58 Świetne. Bardzo podoba mi się też zestawienie Leonii z nazwiskiem. Małą Bronię ma Zamachowski, a my też mieliśmy mamę Bronki na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Leonia i Bronia 15.02.10, 23:21 O ile Leonia i Broni mnie nie dziwią i mi się podobają, to Nelson przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Leonia i Bronia IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.10, 23:54 Leonia i Bronia to nie moja bajka niestety. Ale u kogos odbieram pozytywnie. A Nelson bardzo mnie zaskoczyl! Musze sie troche z tym imieniem oswoic. Dotychczas Nelson kojarzyl mi sie prawie wylacznie z Mandela. Ale Nelson na placu zabaw ? Sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: Leonia i Bronia IP: *.slowianin.pl 16.02.10, 08:48 Rodzicami małego Nelsona są muzycy.Wisniewska i Karim Martusewicz z zespołu Karimski Club. Pewnie imię dla uczczenia wielkiego Nelsona M. Ale mnie zdziwiliście że jednak Bronia już gdzieś się pojawiła! W tej rubryce Poznajmy się są jeszcze Jacek i Przemek przyznam że nie znam żadnych małych Jacków i Przemków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: Leonia i Bronia IP: *.slowianin.pl 16.02.10, 08:50 O rety- napisałam S. Wiśniewskiej a tu mi zamiast S. pokazało się jakieś słoneczko! Odpowiedz Link Zgłoś
solveiga1 Re: Leonia i Bronia 16.02.10, 10:16 Ciesze sie, ze podoba Ci sie moja Leonia Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Leonia i Bronia 16.02.10, 10:49 Leonia i Bronisława bardzo mi się podobają Nelson ... no cóż, mniej Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: Leonia i Bronia 16.02.10, 10:54 Leonia - Cudne imię, przepiękne, same superlatywy! Myślę o nim dla 2 dziecka! Reszta imion nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-sz2010 Re: Leonia i Bronia 17.02.10, 09:30 ja mam Leonię, ma 10 miesięcy. nawet nie wiedziałam że takie imię jest w kalendarzu. chciałam mieć Leona a tu się okazało że to dziewczyna i zaczęłam mówić do niej Leonia, a później znajomi znaleźli w kalendarzu to imię i została Leonia. Lośka Leośka. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczkaa84 Re: Leonia i Bronia 17.02.10, 21:28 Leonia śliczne imię, ja już córeczce nie nadam bo mam małego Leona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polifonia Re: Leonia i Bronia IP: 85.222.87.* 01.03.10, 16:05 Leonia była w "Nad Niemnem", świetne imię. A Bronka jest super, dziewczyna z charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaelle. Re: Leonia i Bronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 21:56 imię Leonia podoba mi sie i to bardzooo Leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogna Nelson? IP: *.chello.pl 02.09.10, 14:04 Leonia i Bronia podobają mi się natomiast nic nie wiem o imieniu Nelson (kojarzy się raczej z nazwiskiem admirała Nelsona) - czy było w Polsce kiedyś nadawane czy to po prostu jakieś afrykańskie imię stąd nosi je Mandela? Odpowiedz Link Zgłoś