magducha78 22.05.10, 11:24 chłopcy 10 Jakub 6 Filip Jan Maciej Michał 5 Maksymilian Szymon Wiktor 4 Krystian Mateusz Mikołaj Wojciech 3 Antoni Bartosz Franciszek Kacper Karol Piotr Stanisław 2 Adam Aleksander Błażej Hubert Ignacy Krzysztof Marcel Tomasz Tymon 1 Adrian Alan Albert Alex Arkadiusz Bartek Bartłomiej Beniamin Daniel Dominik Eryk Fabian Gabriel Igor Jędrek Julian Kajetan Kamil Kazimierz Klemens Ksawery Mariusz Nikodem Patryk Rafał Remigiusz Samuel (obce nazwisko) Stefan Tobiasz Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dziewczynki 22.05.10, 11:35 9 Maja 8 Aleksandra 6 Julia Zofia 4 Lena 3 Anna Łucja Oliwia Weronika Zuzanna 2 Agata Alicja Amelia Eliza Hanna Karolina Małgorzata Maria Martyna Michalina Milena Natalia Nikola Wiktoria 1 Adrianna Aniela Antonina Celina Diana Emilia Gabriela Helena Ida Joanna Kalina Katarzyna Kinga Klara Kornelia Magdalena Marta Nadia Nel Nina Pola Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 bliźnięta 22.05.10, 11:37 Dominik i Martyna Jan i Lena Mikołaj i Jakub Klara i Filip Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona 22.05.10, 11:46 Adrianna Elżbieta Anna Barbara Anna Zofia Antonina Łucja Julia Jadwiga Weronika Amelia Zofia Anna Antoni Wawrzyniec Klemens Lech Maciej Piotr Maciej Xawery Maciej Stanisław Marcel Filip Mateusz Paweł Michał Jerzy Stefan Franciszek Wojciech Karol było dziecko naj[rawdopodobniej narodowości wietnamskiej. nie potrafię określić płci po imieniu Nguyen Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dwa imiona 22.05.10, 16:59 Adrianna Elżbieta - szkoda, że nie odwrotnie Julia Jadwiga - jw. Maciej Xawery - masakra Stefan Franciszek - super Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: dwa imiona 23.05.10, 20:09 Podobają mi się: Antonina Łucja Antoni Wawrzyniec Stefan Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: bliźnięta 23.05.10, 20:07 Jan i Lena - nieee. Klara i Filip - fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Ada i Olivia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.10, 09:20 Była jeszcze Ada. Z 3 Oliwii - dwie były przez "w" , jedna przez "v". Cieszy spadek Julek, smuci nieustający wzrost Majek. Cieszy rowniez pojawienie się: najbardziej Idy i Kalinki, a także Ady, Diany, 2 Elizek, i aż 3 Łucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Ada i Olivia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 23:22 Ada chyba moze funkcjonowac jako samodzielne imie, ale napewno moze tez byc Adelą lub Adelajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: dziewczynki 23.05.10, 20:06 Aleksandra wysoko... "Ale to już było" 3 x Łucja = 3 x super Najlepsza Ida. Ale Nel?... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 22-23 maja 22.05.10, 13:14 Zaskoczyło mnie 4 Krystianów, 2 Błażejów, Beniamin, Fabian, Jędrzej, Kazimierz, Klemens, 2 Elizy i Celina. Na plus: Tymon, Jędrek, Julian, Kajetan, Kazimierz, Stefan, Zygmunt, Aniela, Kornelia, Ida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelina Re: WnŚ Warszawa 22-23 maja IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 15:29 A mnie zaskoczył Mariusz, Zydmund, Jędrek, Stefan, Klemens, Albert Z pośród dziewczynek żadne imię mnie nie zaskoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: WnŚ Warszawa 22-23 maja 22.05.10, 20:50 Mariusz mnie też zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: WnŚ Warszawa 22-23 maja IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 22:26 Adrianna Elżbieta - szkoda, że nie odwrotnie, jak już ktoś pisał zaskoczył mnie Klemens Celina i Daniel na plus Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 22-23 maja 22.05.10, 23:44 Najbardziej rzucili mi się w oczy tym razem Klemens i Zygmunt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 22-23 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.10, 09:26 Mnie tez najardziej zaskoczyly : Jędrek, Zygmunt, Klemens, Kazimierz, Albert. Zadne z nich mi sie nie podoba. Natomiast ciesze sie ze są: Beniamin, Eryk, Samuel, Tobiasz a najbardziej cieszy Remigiusz. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Chłopcy 23.05.10, 20:02 4 razy Krystian? Szalony tydzień Całkiem fajnie zobaczyć Alberta, Klemensa, Stefana. Raczej zaskoczyło mnie pojawienie się Zygmunta. Odpowiedz Link Zgłoś