magducha78 10.07.10, 14:59 chłopcy 8 Szymon 6 Filip Jan Maksymilian Michał 5 Patryk 4 Antoni Jakub Mateusz Mikołaj Piotr 3 Aleksander Bartosz Dominik Franciszek Kacper Maciej Wojciech 2 Bartłomiej Dawid Karol Krzysztof Paweł Stanisław Tadeusz Wiktor 1 Adam Alan Aleks Aleksy Bartek Bogusz Borys Bruno Damian Daniel Eryk Federico (obce) Gabriel Grzegorz Jerzy Jędrzej Krystian Ksawery Leon Lucjusz Malik (obce nazwisko) Marcin Mariusz Olaf Oskar Rafał Remigiusz Sebastian Wolter (polskie nazwisko) Zbigniew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dziewczynki 10.07.10, 15:10 8 Julia 7 Natalia 6 Magdalena 5 Aleksandra Lena Zuzanna 4 Maja Oliwia Zofia 3 Amelia Anna Martyna 2 Agata Agnieszka Blanka Iga Karolina Maria Marianna Milena Nadia Patrycja Weronika Wiktoria 1 Alicja Antonina Barbara Diana Estera Gabriela Hanna Iza Jagoda Jessica (polskie nazwisko) Jessika (j.w.) Kamila Kornelia Laura Lidia Magda Małgorzata Marcela Monika Natasza Nikola Oksana (polskie nazwisko) Pola Rita Róża Sandra Tola Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona 10.07.10, 15:16 Aleksander Leopold Aleksy Jerzy Grzegorz Zbigniew Jan Tomasz Maciej Max Mariusz Karol Szymon Krzysztof Julia Helena Julia Katarzyna Lena Anna Magdalena Katarzyna Maria Anna Marianna Helena Pola Marianna Rita Carmen (polskie nazwisko) Sandra Sara Weronika Emma Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona c.d+ bliźnieta 10.07.10, 15:21 za szybko Natalia Hanna Zofia Małgorzata Remigiusz Konrad BLIŹNIĘTA Iga i Filip Zbigniew i Rafał Wojciech i Natalia Oskar i Maja Eryk i Bruno Piotr i Agata Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: dwa imiona c.d+ bliźnieta 10.07.10, 16:30 CHŁOPCY: Podoba mi się, że aż dwóch Tadeuszów. Na plus Aleksy, Jerzy, Leon. DZIEWCZYNKI: Zdziwiły mnie 2 Agnieszki! Na plus 2 Marianny, Róża, Urszula. DWA IMIONA: Aleksander Leopold - ładne imiona, ale mogło być odwrotnie Aleksy Jerzy - cudne imiona, ale trochę za dużo tych -y Julia Helena - fajny zestaw, ale z wiadomych względów lepiej na odwrót Marianna Helena - najlepszy zestaw na dziś Sandra Sara- que? BLIŹNIĘTA: Osobiście najbardziej przypadli mi do gustu zwyczajni Piotr i Agata. Zbigniew fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona c.d+ bliźnieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.10, 17:15 Najbardziej podoba mi sie Iga i Filip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.10, 17:14 Maciej Max i Sandra Sara uważam za nietrafione. Rita - ok, ale Carmen... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona 10.07.10, 20:47 Gość portalu: bati napisał(a): > Maciej Max i Sandra Sara uważam za nietrafione. Mam takie same odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dwa imiona 10.07.10, 21:46 Aleksander Leopold Aleksy Jerzy - lepiej brzmiałby Aleksander Jerzy Grzegorz Zbigniew - ok Jan Tomasz - ok Maciej Max - nie podoba mi się Mariusz Karol - szkoda, że nie odwrotnie Szymon Krzysztof - ok Julia Helena - szkoda, że nie odwrotnie Julia Katarzyna - jw. Lena Anna - jw. Magdalena Katarzyna - za długie Maria Anna - zbyt oczywiste połączenie Marianna Helena - ładnie Pola Marianna - szkoda, że nie Apolonia Rita Carmen (polskie nazwisko) - nie Sandra Sara - żadne z tych imion mi się nie podoba, tym bardziej w tym połączeniu Weronika Emma - nie podoba mi się Natalia Hanna - szkoda, że nie odwrotnie Zofia Małgorzata - ładnie BLIŹNIĘTA Iga i Filip - może być Zbigniew i Rafał - ok Wojciech i Natalia - może być Oskar i Maja - żadne z tych imion mi się nie podoba, wprost przeciwnie Eryk i Bruno - Bruno tak, Eryk nie Piotr i Agata - ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dziewczynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.10, 17:12 Największe zaskoczenie: 6 Magdalen. Fajnie że pojawiła się Rita, Diana i Estera. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: WnŚ Warszawa 10-11 lipca 10.07.10, 15:57 Aż 5 Patryków . Z chłopięcych zaskoczył mnie Bogusz i Wolter (jest takie imię w ogóle? ). Bardzo podoba mi się Lucjusz. U dziewczynek Julia trzyma się mocno. Zaskakuje Estera, Marcela i jednak Monika. Dwa imiona: Aleksander Leopold - super Aleksy Jerzy - jakoś mi to nie brzmi (zwłaszcza to y-y) Sandra Sara - uuu, sama Sara mi się podoba, ale z Sandrą do kompletu już nie Bliźnięta: Iga i Filip - fajnie Zbigniew i Rafał - ciekawy zestaw, Eryk i Bruno - bardzo fajnie Piotr i Agata - też fajnie, tak 'zwyczajnie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 10-11 lipca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.10, 17:10 Największe zaskoczenie: 5 Patryków i Wolter! Fajnie ze pojawił się Bogusz, Remigiusz, Lucjusz. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 10-11 lipca 10.07.10, 23:30 CHŁOPCY Aż 5 Patryków? Podoba mi się 2 Tadeuszów, Bruno, Jerzy, Jędrzej, Leon, Remigiusz, Zbigniew. Bardzo nie podoba mi się Wolter, zdziwił mnie Mariusz i Marcin. DZIEWCZYNKI Fajnie, że tylko 4 Maje. Zaskoczyło mnie aż 6 Magdalen, 2 Agnieszki, Oksana i Estera. Mam nadzieję, że Tola i Magda to zdrobnienia. Odpowiedz Link Zgłoś