mamarta77 16.03.04, 17:50 ...czyli Aleksandra. nie pytam czy sie podoba bo to kwestia gustu (moim zdaniem sliczne imie). Chcialabym natomiast wiedziec jak duzo znacie malych dziewczynek o tym imieniu? Nie chce dac dziecku imienia bardzo popularnego a mija siostra twierdzi ze to jedno z najpopularniejszych obecnie -troche mnie to zdziwilo bo ja nie znam zadnej malej Oli, mam dwulatka z ktorym chodze na plac zabaw, jest tam duzo dzieci i tez nie spotkalam ani jednej Oli. Czy to naprawde tak popularne obecnie imie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Ola... 16.03.04, 21:48 Czy to > naprawde tak popularne obecnie imie??? Tak. To drugie imie po Mateuszu, ktore bylo najbardziej popularne w Polsce w ostatnich latach. Ja znam kilka malych Olenek, ale znam i starsze. Szczerze powiedziwaszy nie rozumiem zbytnio tej popularnosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Ola... 17.03.04, 01:15 Na to imie juz od dluzszego czasu panuje moda. Olenki juz sporo odrosly od ziemi ale ciagle licznie pojawiaja sie nowe pociechy. Imie urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: Ola... 17.03.04, 09:17 wszystkie małe dziewczynki które znam to albo Julki albo Ole!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Ola... 17.03.04, 19:00 Niestety, jest bardzo popularne....ale śliczne, to prawda. Większośc znanych mi Ol ma około 3 -4 latek, ale zdarzaja sie tez i niemowlęta. Odpowiedz Link Zgłoś