magducha78 04.09.10, 14:30 chłopcy 10 Jakub 8 Jan 7 Michał 5 Mikołaj 4 Antoni Filip Franciszek Krzysztof Maciej Mateusz Sebastian Szymon 3 Ignacy Kacper Rafał 2 Andrzej Bartosz Kamil Paweł Tomasz Wojciech 1 Adam Alan Aleksander Bartłomiej Borys Dawid Dominik Fryderyk Gabriel Gracjan Ivo Jeremi Józef Juliusz Karol Kornel Leszek Lew Levedi (polskie nazwisko) Ludomił Maksymilian Nataniel Olaf Oskar Patryk Przemysław Stanisław Stefan Tadeusz Tymuś Wiktor Witold Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dziewczynki 04.09.10, 14:44 7 Wiktoria 6 Julia 4 Aleksandra Maja Maria Zuzanna 3 Hanna Jagoda Joanna Lena Patrycja Zofia 2 Agata Alicja Anna Iga Klaudia Laura Łucja Magdalena Nadia Natalia Oliwia 1 Amelia Anastazja Chemela Dominika Emilia Ewa Gabriela Halina Helena Ilona Izabela Julita Kamila Kinga Klara Liliana Marianna Marzena Matylda Michalina Milena Monika Natasza Nikola Noemi Olga Paulina Pola Roksana Sara Sonia Sophia (polskie nazwisko) Urszula Wioletta Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona + bliźnieta 04.09.10, 14:56 dwa imiona Alan Bartłomiej Jakub Antoni Jan Jakub Jan Wacław Lew Ignacy Levedi Janusz Ludomił Heliodor Mateusz Grzegorz Mateusz Krzysztof Szymon Włodzimierz Aleksandra Maria Alicja Maria Anna Maria Chemela Jasmine Dominika Dorota Hanna Anna Izabela Joanna Maja Aleksandra Maria Joanna Marzena Ewa Wioletta Danuta Zuzanna Ewa bliźnięta Agata i Sebastian Sonia i Sophia (polskie nazwisko) Matylda i Lena Karol i Paweł Alicja i Olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona + bliźnieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:22 Levedi Janusz- ciekawe jakie nazwisko... Ludomił Heliodor - drugiego imienia nie znałam, oba niestety bardzo twarde, ciżekie. Chemela Jasmine- mam nadzieje ze obce nazwisko, Chemela- nie podba mi się, Jasmine- jedno z moich ulubionych zagranicznych. Sonia i Sophia- to najwieksza pomyłka, albo Sonia i Zosia, albo Sonia i jakies inne imie na S, np.Sara, Sabina, Sybilla, albo ewentualnie Sophia i Samanta, jak juz ktoś koniecznie chce zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: dwa imiona + bliźnieta 04.09.10, 19:24 Gość portalu: bati napisał(a): Chemela Jasmine- mam nadzieje ze obce nazwisko, Chemela- nie podba mi się, tak,obce nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona + bliźnieta 04.09.10, 22:53 Jan Wacław - bardzo ciekawe zestawienie,, Wacław dobrze brzmi z już nudnym Janem Levedi Janusz - ciekawa jestem pochodzenia imienia Levedi Ludomił Heliodor -zapomniałam w komentarzach o Ludomile, zestaw rzuca pozytywnie na kolana, ciekawa jestem z jakim nazwiskiem skomponowany Szymon Włodzimierz - szkoda, że nie na odwrót > Sonia i Sophia (polskie nazwisko) - nie wierzę, po prostu nie wierzę. To po prostu szczyt. Matylda i Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dziewczynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:17 Jestem tolerancyjna, Noemi przyzje, ale sory Levedi, Chemela co to jest? Chyba ze maja obce nazwiska to okej. Levedi to mi się z zydowskimi imionami kojarzy. Ciesze się że siepojawiła tak rzadka a piekna Ilonka. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dziewczynki 04.09.10, 22:47 Zaskoczyły mnie Marzena, Klaudia, Ilona, Monika, Halina, Wioletta - odbieram je jako przebrzmiałe. Cieszy Łucja, Klara, Helena, Urszula. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 04.09.10, 16:53 CHŁOPCY : Po raz kolejny zaskakuje mnie liczba Sebastianów. 3 Rafałów to także rzadki widok. Podoba mi się 4 Krzysztofów, 3 Ignacych, Fryderyk, Jeremi, Józef, Stefan, Tadeusz i Witold. Miła odmiana to Gracjan, Leszek i Ludomił, aczkolwiek za nimi nie przepadam. Zadziwia mnie owy Levedi. DZIEWCZYNKI : Chyba za wcześnie cieszyłam się ostatnio pojedynczą Wiktorią Zaskoczyły mnie 3 Patrycje i Marzena. Na plus : Anastazja, Halina, Marianna, Michalina, Noemi i Urszula. Mam nadzieję, że Sophie ma zagraniczną Mamę. Zastanawia mnie Chemela. BLIŹNIĘTA : Agata i Sebastian to całkiem fajny zestaw, mimo że za imionami nie przepadam. Karol i Paweł kojarzą mi się zbyt papiesko. Dobrze, że nie Jan i Paweł. Sonia i Sophia wcisnęła mnie w fotel ... DWA IMIONA : Ludomił Heliodor to bardzo zaskakujące zestawienie! Szacun Anna Maria - zieeeeeeeeeeew Hanna Anna - o kurcze :o Mieli rodzice poczucie humoru. Nie ma to jak nazwać Córkę właściwie dwoma takimi samymi imionami. Lew Ignacy, Mateusz Krzysztof, Szymon Włodzimierz, Izabela Joanna, Wioletta Danuta i Zuzanna Ewa - szkoda, że nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 04.09.10, 17:51 Najbardziej dziś mi się spodobał Ludomił Heliodor, z nazwiskiem też brzmi fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 04.09.10, 19:03 Jakuby, Jany, Julie, Wiktorie i Maje trzymają się mocno . Zaskoczyło mnie na plus 3 Rafałów i 3 Joanny, a także Halina. Z dwóch imion wszystko na głowę bije Hanna Anna . Nie podoba mi się Dominika Dorota. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 04.09.10, 19:06 gaudencja napisała: > Najbardziej dziś mi się spodobał Ludomił Heliodor. faktycznie rządzi. słuchajcie a czy któraś mogła by mi znaleźć takie WnŚ z zeszłego roku? rodziłam na początku kwietnia to pewnie jakoś koniec kwietnia/maj było w gazecie. szukam w wyszukiwarce ale nie mogę znaleźć Warszawy. jakby się udało to dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 04.09.10, 19:23 chyba trzeba zamówić w archiwum www.archiwum.wyborcza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 04.09.10, 22:16 Z męskich podoba mi się Jeremi, Kornel, Olaf, Witold, Stefan, Tymuś. Na nie: Alan, Lew, Gracjan, Ivo, Oskar. Zaskakuje Ludomił. Z żeńskich podoba mi się Laura, Liliana, Klara, Matylda, Noemi. Na minus: Ilona, Violetta, Sophia, Sonia, Roksana, Iga, Nikola, Pola. Ludomił Heliodor - hardcore'owy zestaw Hanna Anna - o matko z córką... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 04.09.10, 22:44 Zaskoczyła mnie ilość Rafałów i Krzysztofów. Nie podoba mi się Ivo w tej pisowni. Ucieszył mnie Juliusz, Fryderyk. Odpowiedz Link Zgłoś
adamantia Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 05.09.10, 10:18 Levedi to imię węgierskie. Wg Wikipedii Levedi/Lavédi/Lebedias był półlegendarnym księciem Węgier hu.wikipedia.org/wiki/Levedi hu.wikipedia.org/wiki/Levedi_fejedelem en.wikipedia.org/wiki/Lebedias Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 4-5 września 05.09.10, 18:44 Zaskoczyło mnie 4 Sebastianów, 3 Rafałów, a nawet 2 Andrzejów. No i rzecz jasna Ludomił. Podobają mi się Józef, Stefan, Tadeusz. Zaskoczyły mnie 3 Jagody, Halina, Ilona, Marzena. Podobają mi się Helena, Marianna, Urszula. O Chemeli i Levedim trudno mi cokolwiek powiedzieć... Nie podobają mi się Alan, Borys, Gracjan, Ivo, Lew, Olaf, a także Nikola, Noemi, Sara, Sonia, Wioletta. W zestawach nic ciekawego, prócz Ludomiła Heliodora, ale to już nie moja liga Odpowiedz Link Zgłoś