isztarek 07.12.10, 20:49 Moja koleżanka z pracy urodziła kilka miesiecy temu córeczke i dała jej na imię Bianka Neve. Baaaardzo spodobały mi się te imiona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_o Re: Bianka Neve 07.12.10, 20:56 Lo matko! Czy to nie przypadkiem wloska wersja Blanka Nieve? Bo jesli tak, to wspolczuje dziewczynce nazywac sie Krolewna Sniezka. Samo Bianka by w zupelnosci wystarczylo, a tak kolezanka zepsula takie ladne imie poprzez tak wydumane zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Bianka Neve 07.12.10, 23:25 o mater... ni pies, ni wydra, hiszpańska "Królewna Śnieżka" zapisana pół po polsku, pół nie wiem po jakiemu Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Bianka Neve 07.12.10, 23:26 tfu, włoska oczywiście, wróciłam z zajęć i mi się jeszcze miesza Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Bianka Neve 08.12.10, 16:13 ja sobie wyobrażam-powie, że ma na imię Bianka, bo drugiego się nie używa , a to pewnie nikogo nie zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Bianka Neve IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 17:02 Dokładnie, to samo pomyślałam. Poza tym Królewna Śnieżka wydaje mi się być dosyć sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś