asidoo 18.01.11, 15:47 Krzywda na całe życie [?], bo Blanka Kot to nazwisko sobie pewnie zmieni i nie będzie już białym kotem. L<eon kotem-lwem jest raczej na zawsze pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Kot_%28aktor%29\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mossiam Re: Leon Kot 18.01.11, 16:12 Hmm, no rzeczywiście mogło być lepiej, ale bardziej od znaczenia przeszkadza mi krótkość tego zestawu. Właściwie Blanka i Leon mogą też nosić nazwisko po matce, kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Leon Kot 18.01.11, 17:01 Właśnie dzisiaj czytałam, że Kot ma syna. Byłam ciekawa jak mu na imię, a tu proszę - Leon. Niby Leon i Blanka - ok, ale z tym nazwiskiem? Już Leonard albo Leopold nawet byłby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Leon Kot 18.01.11, 20:23 a dlaczegóż to tylko dziewczyna miałaby prawo/możliwość/obowiązek do zmiany nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Leon Kot 18.01.11, 21:14 Prawa wszyscy mają takie same - ale większe prawdopodobieństwo, że zmieni nazwisko, jest u kobiety. To powszechnie znany fakt i nijak się ma do sprawiedliwości, praw i obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Leon Kot 18.01.11, 21:07 niefortunny zestaw [imię i nazwisko] samo imię LEON - jest piekne Leon i Blanka też fajnie brzmi tylko nie z tym KOT`em... Odpowiedz Link Zgłoś