Gość: megi79 IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 29.07.11, 16:33 sport.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja/messi-kolejny-czlonek-rodziny-smolarkow,1,3234195,wiadomosc.html Nie wiem czy było tu o tym-ja teraz przeczytałam,więc dzielę się. Może lepiej byłoby nadać Leo niż Messi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonica7 Re: Messi 29.07.11, 18:49 otwierając ten link miałam nadzieję, że jednak nie chodzi o dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Messi 30.07.11, 16:22 nie, bo jeszcze nie daj Boże z Beenhakkerem by się kojarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_o Re: Messi IP: *.prod-infinitum.com.mx 01.08.11, 06:23 Loooo matko, to tak jakby Messi imienia nie mial - cos okropnego. Wspolczuje dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Messi 01.08.11, 20:38 Słyszałam o tym kiedyś, ale nigdy nie wpadłam na to, że to po TYM Messim. Jakoś nie przyszło mi to do głowy. Ehhh ...Biedny dzieciak. Już nawet nie chodzi o samo imię ("świetna" sprawa, nosić czyjeś nazwisko jako imię - nasuwa mi się jeszcze córka M.Carey), tylko o to, że ojciec poniekąd już "wplątuje" go w piłkę nożną ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Bzdura IP: *.pool85-60-226.dynamic.orange.es 01.08.11, 20:55 Można przestać biadolić: dziecko ma na imię Mees, a nie Messi. Mees to imię holenderskie, a matka małego jest Holenderką, więc wszystko ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Bzdura 01.08.11, 21:15 O właśnie, właśnie! A., byłam pewna, że skojarzyłabym Messiego-piłkarza. Szukałam w internecie, bo gdzieś mi świtało, że chłopiec ma holenderskie imię. Wszędzie jednak było, że "Messi", więc stwierdziłam, że musiałam coś pokręcić. Jednak dobrze kojarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Bzdura IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 02.08.11, 08:01 To wprowadził mnie w błąd artykuł.Co za ulga A z Lennoxem Lewis też nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś