Dodaj do ulubionych

Blue Ivy - córka Beyoncé

08.01.12, 12:44
wg yahoo
Obserwuj wątek
    • quasi.modo Re: Blue Ivy - córka Beyoncé 08.01.12, 13:25
      Dobrze, że nie Poison Ivy...

A tak na poważnie - Niebieski Bluszcz - ładne znaczenie, choć w kontekście ludzkim kolor niebieski (siny) słabo mi się komponuje. No i ogólnie nie jestem fanką nazywania ludzi nazwami obiektów lub pospolitymi przymiotnikami. Wygląda jednak na to, że jest to obciążenie kulturowe wink
    • Gość: Justyna Re: Blue Ivy - córka Beyoncé IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 13:49
      Na interii wyczytałam, że ma być Blue Carter
    • dalenia Re: Blue Ivy - córka Beyoncé 08.01.12, 15:28
      A na pudelku jest Blue Ivy Carter smile Mnie się nie podoba, jakoś nie wyobrażam sobie nazwać dziecka kolorem ...
      • Gość: Justyna Re: Blue Ivy - córka Beyoncé IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 16:16
        I tak zapewne będzie, bo Carter to nazwisko Jay-Z. Zastanawiałam się wcześniej jak to możliwe, że mogłoby być Carter, skoro to ewidentnie męskie imię smile
        • dalenia Re: Blue Ivy - córka Beyoncé 08.01.12, 18:14
          O, tego nie wiedziałam wink
        • bohemiere Re: Blue Ivy - córka Beyoncé 08.01.12, 19:31
          dopiero teraz zaczaiłam, że on musi mieć jakieś nazqwisko big_grin imiona okropne.
          • florianne Re: Blue Ivy - córka Beyoncé 09.01.12, 12:25
            Przeczytałam w gazecie , że jej córka nazywa się Tiana-May.
            • dalenia Re: Blue Ivy - córka Beyoncé 09.01.12, 13:37
              O Tianie też czytałam, ale już jakiś czas temu, jak jeszcze w ciąży była. Wolałabym Tianę niż Blue.
    • aneladgam Re: Blue Ivy - córka Beyoncé 09.01.12, 12:55
      wg wikipedii Ivy Blue
      • Gość: niania W 100% Blue Ivy Carter IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 21:32
        na jej oficjalnej stronie jest wpis:
        "We are happy to announce the arrival of our beautiful daughter, Blue Ivy Carter, born on Saturday, January 7, 2012"
        • abiela Re: W 100% Blue Ivy Carter 12.01.12, 22:08
          Ivy jeszcze jakoś ujdzie, ale Blue odpada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.