olinininka 06.02.12, 20:50 www.pomponik.pl/plotki/news-reni-jusis-urodzila-coreczke,nId,432904 Co według was pasuje do Teofila? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polifonia1983 Re: Reni Jusis urodziła 06.02.12, 21:32 Marcinowi Bosakowi też przybył kolejny dzieć. Starszy ma na imię Władek. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Reni Jusis urodziła 06.02.12, 22:36 Maryja Sadowska też urodziła. a ja z niecierpliwością czekam na imiona rodzeństwa Teofila i Teodora (bo ten też na dniach doczeka się rodzeństwa). Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: Reni Jusis urodziła 07.02.12, 00:03 abiela napisała: > Klementyna > Odnośnie Klementyn, Filomeny, Józefiny, Tekli i Salomei, czy gdyby pani Jusis wybrałaby jedno z tych czterech imion, to czy jej wybór zaowocowałby, może nie wysypem, ale większa ilością nada ? Pytam, bo nie wiem czy Reni Jusis należy do tych gwiazd, które "inspirują" innych. Nie wiem jak było w przypadku Teofila... Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Reni Jusis urodziła 07.02.12, 01:26 ksiezna_pani1 napisała: > Odnośnie Klementyn, Filomeny, Józefiny, Tekli i Salomei, czy gdyby pani Jusis w > ybrałaby jedno z tych czterech imion, to czy jej wybór zaowocowałby, może nie w > ysypem, ale większa ilością nada ? Pytam, bo nie wiem czy Reni Jusis należy do > tych gwiazd, które "inspirują" innych. > Nie wiem jak było w przypadku Teofila... Myślę, że mogłaby zainspirować. Ale Teofilem nie zainspirowała, bo to jest imię trudne, większość ludzi ma od razu skojarzenie teofil-pedofil i z tego powodu choćby i więcej gwiazd tak dzieci nazwało, to boomu na to imię nie będzie. Ale już Klementyna, czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.rabow Re: Reni Jusis urodziła 07.02.12, 20:07 polifonia1983 napisała: > kurka, czyj jest Teodor? Sonii Bohosiewicz. I ja również czekam na imiona rodzeństwa Teodora i Teofila. Pierwsze imię jakie przyszło mi na myśl dla siostry Teofila to Leonia. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Reni Jusis urodziła 07.02.12, 23:32 m.rabow napisała: > Sonii Bohosiewicz. I ja również czekam na imiona rodzeństwa Teodora i Teofila. > Pierwsze imię jakie przyszło mi na myśl dla siostry Teofila to Leonia. O, nie wiedziałam, że Sonia jest w ciąży. Ciekawe jakie imię wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprysiowa Re: Reni Jusis urodziła IP: *.centertel.pl 08.02.12, 12:00 czekam" niecierpliwie" na rodzeństwo Tobiasza..... tez na dniach .. kolejna lutowa mama powinna dołaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: Reni Jusis urodziła 06.02.12, 22:46 olinininka napisał: > www.pomponik.pl/plotki/news-reni-jusis-urodzila-coreczke,nId,432904 > Co według was pasuje do Teofila? Moja pierwsza myśl: Józefina. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: Reni Jusis urodziła 06.02.12, 23:26 gaudencja napisała: > Salomea. > Teofil i Salomea - pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Reni Jusis urodziła 07.02.12, 22:32 Mój dziadek miał na imie Teofil, a jego siostra to Krystyna. Tolek i Krysia - uważam, że to całkiem fajny zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: Reni Jusis urodziła IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.12, 17:21 Matylda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłamama Re: Reni Jusis urodziła IP: *.ghnet.pl 09.02.12, 22:10 Michalina A JAK jej córeczka ma na imię - wiadomo juz? Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: Reni Jusis urodziła 09.02.12, 22:45 Wspomniana już wcześniej Salomea. Od siebie dorzucam Florkę (forma pełna - dowolna). Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Reni Jusis urodziła 24.02.12, 10:38 Też stawiam na Józefinkę ewentualnie Franciszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Reni Jusis urodziła IP: *.opera-mini.net 24.02.12, 13:30 a na jakiej podstawie tak sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Reni Jusis urodziła 24.02.12, 13:33 oj, nie może sobie pozgadywać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszlamama Re: Reni Jusis urodziła IP: *.adm.agh.edu.pl 27.02.12, 12:22 Ja stawiam na Helenę albo Łucję Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka córka Reni Jusis ma na imię GAJA 02.03.12, 07:01 j.w wyczytałam na www.pomponik.pl/plotki/news-tak-jusis-i-makowiecki-nazwali-corke,nId,436728 Jak wam się podoba imię Gaja? Mi się osobiście niezbyt podoba. Doceniam za małą popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: córka Reni Jusis ma na imię GAJA 02.03.12, 08:34 nigdy mi się nie podobało, małe szanse, że się mi się jeszcze spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłamama Re: córka Reni Jusis ma na imię GAJA IP: *.ghnet.pl 02.03.12, 08:54 najwazniejsze ze rodzicom sie podoba dla mnie moze być ) Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: córka Reni Jusis ma na imię GAJA 02.03.12, 09:10 Gość portalu: przyszłamama napisał(a): > najwazniejsze ze rodzicom sie podoba to jest chyba oczywiste? Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: córka Reni Jusis ma na imię GAJA 02.03.12, 09:15 O, faktycznie dość ekologicznie mi się to imię kojarzy Choć do Teofila średnio mi pasuje i generalnie jakoś niezbyt ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: córka Reni Jusis ma na imię GAJA 02.03.12, 09:27 Jestem trochę rozczarowana, chociaż u kogoś innego doceniłabym Gaję. Tutaj liczyłam na np. Eugenię. Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: córka Reni Jusis ma na imię GAJA 02.03.12, 14:22 Mnie się podoba, lubię Gaję. Choć faktycznie, spodziewałam się czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Reni Jusis urodziła 02.03.12, 09:29 Teofil i Gaja kojarzą się brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups Re: Reni Jusis urodziła IP: 188.123.252.* 02.03.12, 11:22 Kuba też się brzydko kojarzy, a jednak jest dużo Kub. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Reni Jusis urodziła 02.03.12, 11:30 uuu ja też się zawiodłam i jakoś nie umiem przekonać się do tego imienia. czegoś dłuższego się spodziewałam i bardziej wykwintnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monalisa Re: Reni Jusis urodziła IP: *.access.telenet.be 02.03.12, 14:16 zgadzam się! Odpowiedz Link Zgłoś
ewela345 Re: Reni Jusis urodziła 02.03.12, 15:14 Szczerze to jestem zaskoczona bo spodziewałam się czegoś innego. Choć Gaja nawet mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Reni Jusis urodziła 02.03.12, 15:17 Podoba mi się to imię ,ale spodziewałam się czegoś innego . Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Reni Jusis urodziła 02.03.12, 17:50 Jakaś nie "czająca" jestem, bo nie wiem dlaczego tak brzydko się kojarzą? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Reni Jusis urodziła 02.03.12, 21:34 I dla mnie zaskoczenie. Gaja mi się ekologicznie kojarzy, do Teofila jakoś nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzielka27 Re: Reni Jusis urodziła 03.03.12, 01:23 A mi sie Gaja podoba. Gdyby nie protesty, to byłaby i u mnie Gaja, ale to już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: Reni Jusis urodziła 03.03.12, 17:58 Dla mnie oba imiona kojarzą się ,,nieładnie" nie obrażając nikogo ale z wyrazami Teofil-pedofil i Gaja-gej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Reni Jusis urodziła 03.03.12, 17:46 imie Gaja jednoznacznie kojarzy mi sie z Kuroniem, bo tak nazywala sie jego zona (choc chyba nie oficjalnie) w sumie - moze byc pozdrawiam Kwiecienka o Gai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persymona [...] IP: *.nplay.net.pl 05.03.12, 09:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Gaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 21:27 nawet nie tak źle.. po imieniu syna myślalam, że będzie gorzej, a Gaja nawet ujdzie ja osobiście wolę Kaję ani Maja ani Gaja mnie nie zachwyciły chociaż lepsza Gaja niż pszczółkowata Maja Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Reni Jusis urodziła 05.03.12, 21:42 Gaja Kuroń była oficjalnie Grażyną, o ile się nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś