gagat100 30.06.04, 22:05 Moja babcia ma tak na imie, czy w naszych czasach jest tez popularne?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Za wszystkie literówki i brak polskich ogonków najmocniej przepraszam. Czytelna lista DOBRYCH ginekologow: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 polecajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Eufemia 30.06.04, 22:56 gagat100 napisała: > Moja babcia ma tak na imie, czy w naszych czasach jest tez popularne?? Nie, zupełnie nie jest. To rzadkie imię z ładnym zdrobnieniem: Ofka. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Re: Eufemia 01.07.04, 09:36 A ja mam fajną znajomą, ale ją zdrabniają Femka, też fajnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Eufemia 06.07.04, 11:58 Czesc ! Mysle ,ze nie jest popularne,ja osobiscie nie znam zadnej Eufemii i samo imie tez mnie sie nie podoba. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
sataga Re: Eufemia 06.07.04, 12:04 Czyżbys znała wiele osób o imieniu Eufemia,ze pytasz czy jest popularne? Moim zdaniem nie jest popularne i w ogóle mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Eufemia 06.07.04, 12:17 Witaj. Nie znam osobiście nikogo o tym imieniu. Nie jest popularne. A mi osobiście nie podoba się. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Eufemia 06.07.04, 12:57 Kojarzy mi się z "Emancypantkami". Tam była panna Eufemia, na którą mówiło się Femcia. Uważam ,ze infantylnie.Wolę imię głównej bohaterki - Madzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wierz_14 Re: Eufemia 07.07.04, 08:55 Tak miała na imię matka mojego dziadka, czyli moja prababcia, której nigdy nie poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Eufemia 07.07.04, 09:12 Dopiero co wkleiłem do wątku o Malwinie cytat z Macieja Wojtyszki, a tu bach! następna okazja. Eufemia to jedna z dwóch wron z książeczki "Trzynaste piórko Eufemii", tegoż autora. Notabene, jak wszystko, co napisał, godnej najlepszego polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś