annthonka 01.02.14, 11:02 Chłopcy 7 Antoni 6 Filip 5 Jakub Jan Kacper 4 Stanisław 3 Franciszek Igor Kajetan Mikołaj Szymon Tomasz 2 Adrian Dominik Leon Maciej Miłosz Władysław 1 Alan Albert Alek Bartosz Borys Dawid Ernest Eryk Gabriel Henryk Ignacy Juliusz Kamil Kosma Krzysztof Ksawery Łukasz Marcel Maurycy Paweł Piotr Rafał Tymon Wojciech Dziewczynki 7 Alicja 6 Maja Zuzanna 4 Anna Julia Zofia 3 Antonina Lena Maria Pola 2 Barbara Emilia Ewa Laura Natalia Wiktoria 1 Anastazja Dagmara Gabriela Gaja Hanna Helena Jagna Jagoda Kaja Karina Ksenia Lidia Liliana Łucja Magdalena Małgorzata Marcelina Martyna Mia Noemi Oliwia Sandra Tola Urszula Wanda Weronika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annthonka dwa imiona + bliźnięta 01.02.14, 11:03 Dwa imiona Antoni Adam Juliusz Maciej Franciszek Feliks Jan Igor Ksawery Szymon Maurycy Maria Antonina Anna Anastazja Joanna Maja Rita Sandra Patrycja Anna Julia Bliźnięta Władysław i Stanisław Rafał i Ewa Tomasz i Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona + bliźnięta 03.02.14, 16:05 Antoni Adam - lubię aliterację, niestety nie przepadam za Adamem Juliusz Maciej - drugie imię mi się nie podoba, ale zestaw ładny Franciszek Feliks - odwrotnie byłoby ciekawiej i melodyjniej Maurycy Maria - zdecydowanie najciekawszy zestaw! Antonina Anna - temu zestawowi aliteracja nie służy Anastazja Joanna - nieźle Maja Rita - zlewa mi się ten zestaw w jedno słowo Sandra Patrycja - imiona dobrane IMO idealnie Władysław i Stanisław - zestaw dobrany ale jednak zbyt się rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: WnŚ Warszawa 01-02.02 01.02.14, 13:29 Zwróciłam uwagę na Ksenię i Alberta. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Warszawa 01-02.02 01.02.14, 14:53 Zwróciłam uwagę na 3 Kajetanów,2 Władysławów,Ernesta,Henryka,Juliusza,Kosmę(!),Maurycego.U dziewczynek mniejsza różnorodność,ale zwracają uwagę :Anastazja,Gaja,Ksenia,Wanda.Miło by było,gdyby Tola dostała jakieś pełne imię. Maurycy Maria-bardzo ciekawy zestaw! Maja Rita-szkoda,że nie na odwrót .Nie jestem wielka fanką Rity,ale Maja blado przy niej wypada. Władysław i Stanisław-niby ok,ale jednak Staś już zbyt osłuchany przy Władku-zamieniłabym go na Bronisława albo Kazimierza Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 01-02.02 01.02.14, 18:41 I znów Antek na pierwszym miejscu. Kosma jest przepięknie zestawiony z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 01-02.02 03.02.14, 15:52 Przychylnie spoglądam na Alberta, Ernesta, Henryka, Juliusza, Ignacego, Kosmę, Maurycego, Anastazję, Gaję, Ksenię, Lidię, Łucję, Marceliną, Urszulę i Wandę. Odpowiedz Link Zgłoś