abiela 19.06.19, 23:33 Ada Alan x4 Aleksander x3 Aleksandra x2 Aleksy Alicja x9 Amelia x6 Amelia Marta Anastazja Aneta Aniela Anita Anna x3 Antoni Antonina x5 Arkadiusz Barbara x2 Bartłomiej Bartosz x5 Bianka Blanka Maja Borys x2 Bruno Cezary Dajana Damian Dawid x4 Dominik x4 Eliza x2 Elwira Emilia x5 Eryk x2 Ewa Fabian Filip x7 Franciszek x5 (w tym Franek) Gabriel Hanna x16 Helena x2 Hubert Iga x2 Igor x3 Iwona Izabela Jakub x9 Jan x5 Jeremi Jerzy Joanna Judyta Julia x5 Julian x4 Juliusz Kacper x5 Kaja x2 Kamil Karol x6 Karolina Katarzyna Klara Konrad Krzysztof x2 Ksawery Laura x2 Lena x9 Leon x2 Liliana x2 Lilianna Łucja Łukasz Maciej x2 Magda Magdalena x3 Maja x6 Maksymilian x2 Małgorzata Marcel x5 Marcelina x2 Marcin Marek x2 Maria x4 Marlena Marta x3 Martyna x2 Mateusz x3 Matylda x2 Melania Mia Michalina x5 Michał x5 Mikołaj x8 Milena x6 Miłosz x6 Nadia x2 Natalia x7 Natan x2 Nikodem x2 Nina x3 Oktawia Olga x2 Oliwier Oskar x3 Patryk Paulina x5 Paweł x4 Piotr x6 Pola x3 Przemysław Radosław Roksana Sara x2 Stanisław x3 Stefan Szymon x10 Tatiana Thomas Tobiasz Tomasz x5 Tymon x3 Tymoteusz Wanessa Wiktor x2 Wiktoria Wiktoria Nikola Wojciech x7 Zofia x8 Zuza Zuzanna x12 Bliźnięta Hanna i Lilianna Alicja i Emilia Pola i Lena Pola i Michalina Magdalena i Małgorzata Mateusz i Fabian Borys i Bruno Jakub i Natalia Anastazja i Eliza Krzyś i Dominik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Ruda Śl. 2018 20.06.19, 11:00 Miło zawiesić oko na 2 Helenach, Jeremim, Judycie, Juliuszu, Klarze, Ksawerym, Łucji, Melanii, Oktawii, Stefanie, Tobiaszu. Z bliźniąt znów rymujące się Hanna i Lilianna, do bólu sztampowe Pola i Lena oraz czołówkowe Jakub i Natalia, a także czołówkowe zeszłosezonowe Magdalena i Małgorzata. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Ruda Śl. 2018 21.06.19, 00:51 gaudencja napisała: > Z bliźniąt znów rymujące się Hanna i Lilianna, do bólu sztampowe Pola i Lena or > az czołówkowe Jakub i Natalia, a także czołówkowe zeszłosezonowe Magdalena i Ma > łgorzata. Magdalena i Małgorzata to mi się nawet mylą. Co do Hanny i Lilianny to pewnie będą Hanią i Lilą więc ujdzie. Borys i Bruno jeszcze są najciekawsi, choć Borys mi zupełnie nie pasuje. Z pozostałych bardzo mnie ucieszyła Oktawia. Odpowiedz Link Zgłoś