misha.parajanov 03.09.24, 10:35 Adrianna Agata Agnieszka Aleksander Aleksandra x3 Alicja x2 Amelia x2 Anna x3 Anna Magdalena Arkadiusz Blanka Daniel Daria x2 Dominika Eryk Hubert Jakub x4 Joanna Julia x2 Julian Kacper x3 Kamil Kamila x2 Karol Katrin (niepolskie nazwisko) Konrad x2 Magdalena Maja x4 Maja Żaneta Maksymilian x2 Małgorzata Marcelina Marcin Maria Martyna Mateusz Michał x3 Natalia x2 Oliwia x3 Paulina x3 Paweł Piotr Piotr Krzysztof Pola Roksana Sebastian Veronika (nazwisko raczej polskie) Weronika x3 Wiktor Wiktoria Aneta Wojciech Yanina (niepolskie nazwisko) Zuzanna x2 Zygmunt To samo nazwisko: - Marcin i Oliwia - Konrad i Mateusz - Dominika i Karol - Daria i Eryk - Maksymilian i Wiktoria Aneta - Aleksander i Julian - Maksymilian i Michał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emnilda.wolna Re: Przyjęci do internatu - Płock 03.09.24, 11:23 Żaneta, Roksana, Arkadiusz... Na plus Zygmunt. Odpowiedz Link Zgłoś
misha.parajanov Re: Przyjęci do internatu - Płock 03.09.24, 11:36 Te Roksany to się często trafiają 😂 Zygmunta lubię. A polubiłam go jeszcze bardziej, kiedy się dowiedziałam, że Pszoniak miał tak na drugie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Przyjęci do internatu - Płock 03.09.24, 11:39 To prawda, nie zdawałam sobie sprawy, że Roksana jest tak popularna. W 2008 miała szczyt nadań - 1610, obecnie leci na twarz, w 2023 już tylko 76. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Przyjęci do internatu - Płock 11.09.24, 16:00 Ja rowniez jestem tym zdziwiona chociaz znalam jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Przyjęci do internatu - Płock 11.09.24, 16:01 Sporo przebrzmialych juz imion jak Marcin czy Arkadiusz. Zygmunt sie fajnie wyroznia Odpowiedz Link Zgłoś