mel33 Re: michał czy rafał 13.12.04, 23:20 Za wcześnie wysłałam. Michał czy Rafał , a może Tomek dla synka, nie mogę sie zdecydować. Czy Rafał Wam się podoba, chyba nie jest takie złe, Rafałek..... Napiszcie coś. Pozdrawiam, mel33 Odpowiedz Link Zgłoś
nitka9 Re: michał czy rafał 22.02.05, 11:46 Zdecydowanie Michał!!! Imię cudowne, na dodatek zdrobniale tak słodko brzmi... normalnie miodzio Co do Rafała, to mi osobiście jakoś nie podchodzi, ale wybór należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: michał czy rafał 13.12.04, 23:30 Ja osobiście bardzo nie lubię imienia Rafał, nie wiem dlaczego. Tomek to juz trochę lepiej, ale mój faworyt z tej trójkii to Michał . Zdecydowanie. Bo to akurat imię bardzo lubię i dobrze mi się kojarzy. I tak ładnie mozna je zdrobnić - Michaś. Tak więc ja jestem za Michałem. Odpowiedz Link Zgłoś
segoleene Re: michał czy rafał 14.12.04, 03:21 Zdecydowanie Michał. Wybaczcie, jestem stronnicza, ale uwielbiam to imie, bo nosi je mój ukochany brat. Świetny parton i zdrobnienia też niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba13 Re: michał czy rafał 14.12.04, 08:34 Witam. Zdecydowanie obstawiam Michala!!!! Moj brat tez ma tak na imie i jest super facetem. Natomist znam kilku Rafalow i jakos tak sie sklada, ze wszyscy oni sa nieporadni, chorzy, albo cos im sie po drodze dzialo... Oczywiscie moze to byc przypadek. Michas, Michalek, Michal-bardzo ladnie. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: michał czy rafał 14.12.04, 09:36 Ja również jestem za Michałem Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka1 Re: michał czy rafał 14.12.04, 14:20 Nie będę oryginalna, ale cóż, też zdecydowanie wolę Michała, zresztą świadczy o tym mój nick Rafała jakoś nie lubię; Tomek jak najbardziej może być, gdybym miała drugiego syna, prawdopodobnie nosiłby to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiatooschec Re: michał czy rafał 14.12.04, 15:13 Obstawiam Michała, ma ładne brzmienie i dobrze się kojarzy z Wołodyjowskim. Rafał jest dla mnie takie nijakie, to imię "jednego sezonu" i czasy świetności ma juz dawno za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: michał czy rafał 15.12.04, 00:14 Michałek - koniecznie,to ładne ,sympatycznie zdrbniane Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: michał 17.12.04, 11:28 Jestem za Michałem Ma ono w sobie coś ciepłego a poza tym bardzo ładne zdrabnia się je Natomiast Rafał i Tomek moim zdaniem należą do najbrzydszych imion męskich i w życiu nie dałabym ich własnemu dziecku, no ale to już kwestia gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka1 Re: michał czy rafał 17.12.04, 21:01 Bardzo mi miło, że wszyscy jednogłośnie wybierają imię mojego synka )) W "realu" też spotykamy się z samymi miłymi reakcjami. Odpowiedz Link Zgłoś
anma6 Re: michał czy rafał 16.01.05, 21:09 mój synek to też Michałek a oto on forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19516835 Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 Re: michał czy rafał 31.01.05, 10:18 Oczywiście Michał. Pozdrawiam, Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: michał czy rafał 17.01.05, 19:14 Oczywiście, że Michał. Rafałki są prętęsjąnalne jak komplet dzieł Mniszkówny. Odpowiedz Link Zgłoś
anma6 Re: michał czy rafał 18.01.05, 13:52 MICHAL ,ja też mam malego michalka i jest super chlopczyk to jego zdjęcia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19516835 z góry dziękuje za wpisik Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kapselek1 Re: michał czy rafał 18.01.05, 22:00 MICHAŁ!!! To piękne imię nosi mój ukochany mąż Znam zresztą kilku Michałów i wszyscy to super faceci Poza tym to imię można tak fajnie zdrobnić: Michałek,Michaś! Ja używam często formy: Misiek,Misiu Pozdrawiam cieplutko... OLA mama Kacperka -- "Dobrze widzi się tylko sercem.Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu..." Odpowiedz Link Zgłoś
jogus123 Re: michał czy rafał 19.01.05, 21:43 I Michal i Rafal to super imiona. Mam dwoch synkow wlasnie o takich imionach i fajne z nich chlopaki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silwe Re: michał czy rafał 31.01.05, 15:53 Zdecydowanie Michał!Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
goczis Re: michał 21.02.05, 16:22 Zdecydowanie Michał. Jesli będziemy mieć synka też tak będzie miał na imię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo RAFAŁ 21.02.05, 18:04 moj brat ma tak na imię i jest naprawde super człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: RAFAŁ 21.02.05, 23:03 Michał ew. Tomek Rafał jest wstrętne, nie trawię tego imienia i już. Odpowiedz Link Zgłoś
madraszka Re: RAFAŁ 21.02.05, 23:05 a kogo to obchodzi czy ty to imie trawisz czy nie,prostaczko! Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: RAFAŁ 22.02.05, 09:46 > a kogo to obchodzi czy ty to imie trawisz czy nie,prostaczko! Ojjjj wyluzuj!! Może Ciebie to nie interesuje, ale skąd wiesz, że innych także nie?? I nie określaj innych mianem prostaków, proszę bo to nie tylko świadczy o braku kultury ale i... Denerwuje innych. "Żyj ale i pozwól żyć innym" Odpowiedz Link Zgłoś