carthia 22.03.05, 16:32 Wydaje mi się, że to piękne moim zdaniem imię okryte zostało lekką mgiełką zapomnienia... O jakie wrażenia Was ono przyprawia? Pozdrawiam, Carthia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forencja Re: Artur 22.03.05, 16:34 Jest ok W chwili obecnej sama nie nadałabym go dziecku, ale uważam je u innych za całkiem w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Artur 22.03.05, 17:16 Zaliczałam je niestety zawsze do imion nijakich. Nie przepadam za nim... Za to podoba mi się zaczynajacy się identycznie Artemon, a nawet Artemiusz (choć nie przepadam za imionami kończącymi się na "usz"). Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Artur 22.03.05, 17:21 Mnie się podoba bardzo,ale ze względów osobistych-znałam kiedyś baaardzo fajnego Artura Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Artur 23.03.05, 10:11 madziarek_edziecko napisała: > Nie zachwyca mnie to imię. > > Mnie też nie, ale jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
justynap3 Re: Artur 24.03.05, 18:46 Nie cierpie tego imienia,dla mnie to jedno z najgorszych imion męskich.Pozatym źle mi sie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Artur 25.03.05, 11:27 Mój mężuś ma tak na imię, wiec obiektywna nie będę Nie cierpię zdrobnienia Arek ani Artek brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Artur 25.03.05, 11:31 Nie podoba mis ie to imie, podobnie zreszta jak Arkadiusz. A do tego Artur kojarzy mi sie z eks chlopakiem mojej przyjaciolki, ktory potem okazal sie psychopata... Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: Artur 25.03.05, 16:51 witaj , czytając ten wątek przypomniał mi sie kolega ... Artur miał na imię i miał potworną wadę wymowy...za każdym razem gdy sie przedstawiał brzmiało to tak: "dzien dobły, mam na imię Ałtuł... " tak tak na domiar złego zawsze mowił dziendobły zamiast zwyczajnie "cześć" - wiem,ze jest bardzo mała grupa ludzi którzy az tak źle jak on wymawiają R,ale w przypadku tego imienia to był naprawde fatalny zbieg okolicznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
edela Re: Artur 25.03.05, 21:39 Myślę , że to bardzo ładne imię, choć rzeczywiście jakby troche zapomniane .Brzmi ładnie , ale zdecydowanie bez zdrobnień. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Artur 29.03.05, 14:24 Przykro mi ale nie trawie wogole tego imienia ani zdrobnien. Nie znam niesympatycznych Arturow, po prostu samo brzeminie mi nie odpowiada. Ania Odpowiedz Link Zgłoś