laura_ola 15.06.05, 13:42 a teraz jestem w ciąży i prawdopodobnie bedzie dziewczynka, jakie imie pasuje? dodam ze mamy krotkie nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Synek Jacek 15.06.05, 14:56 Proponowałabym: Matylda Klara Ewa Aniela Marianna Kalina Róża Marcelina Marcjanna Blanka Jacek jest bardzo neutralnym imieniem, bo to imię z tradycjami, a pasują do niego i imiona współczesne, i imiona z tradycjami. Jak Ci się podobają te propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Synek Jacek 15.06.05, 15:08 Agatka!!! Zdecydowanie )) A Jacek-bardzo piekne imie niezwyklych facetow (mam meza Jacka) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Synek Jacek 15.06.05, 15:29 Moim zdaniem dobrze pasuje Dorotka, Waleria, Rozalia... No i wspomniana przez Gaudencję Aniela lub Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Synek Jacek 16.06.05, 13:45 A mi sluchowo pasuje Marcjanna, Marcysia ze wzgledu na to srodkowe "c" Odpowiedz Link Zgłoś
hanyszka Re: Synek Jacek 09.08.05, 22:26 Też mam syna Jacka. Corka, ktora, jak mam nadzieje, kiedys sie pojawi bedzie miała na imie Olga.Tylko my mamy dosc dlugie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś