szczekuszka 06.12.05, 10:08 Watki o Kasjuszu juz zarchiwizowane, wiec odkopuje to imie i pytam, jak sie podoba?! Uwazam, ze imie Kasjusz, jest swietne i pasuje do faceta w kazdym wieku Jest tez jeszcze Kasjan, Kajusz, ale to wlasnie Kasjusz zasluguje na najwiecehj uwagi. Moim zdaniem oczywiscie... )) I choc kiedys mialam inne zdanie ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=18328671&v=2&s=0 )przewiduje, ze Kasjusz jeszcze wyplynie )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Kasjusz 06.12.05, 18:29 Pod katem nadania wlasnemu dziecku wolalabym Kasjusza, niz Kasjana. Ale ogolnie oba mi sie bardzo podobaja. Niemniej predzej bym sie spodziewala popularyzacji Kasjana, niz Kasjusza, bo obecnie chyba wielbiciele "anow" przewazaja nad wielbicielami "uszy" Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Kasjusz 07.12.05, 12:09 gaudencja napisała: > Niemniej predzej bym sie spodziewala popularyzacji > Kasjana, niz Kasjusza, bo obecnie chyba wielbiciele "anow" przewazaja nad > wielbicielami "uszy" > Takze zauwazylam ten trend Cos nam ten Kasjusz spadl, podniose watek, moze jeszcze ktos sie wypowie?! Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kasjusz 07.12.05, 16:25 Znajoma ma Kaspiana,urodzil sie 4 tygodnie temuPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kasjusz 06.05.06, 21:43 Ostatnio znów wpadlo mi to imię w oko, niestety w kontekście starorzymskim, a nie współczesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Kasjusz 03.10.06, 16:47 Bardzo mi się podoba zarówno Kasjusz, jak i Kasjan! Odpowiedz Link Zgłoś