agna33 13.01.06, 19:47 Co sądzicie o tym imieniu i czy znacie osoby noszące to imię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Hadrian 13.01.06, 19:52 Tak, znam Hadriana. Bardzo inteligentny, zdolny i twórczy chłopak, a własciwie mężczyzna. Samo imię bardzo mi się podoba; w ogole nie do porównania z Adrianem. Czy zastanawiasz się nad nim dla syna? Odpowiedz Link Zgłoś
agna33 Re: Hadrian 13.01.06, 20:00 Jak na razie nie musze zastanawiać się nad imieniem dla syna.Trafiłam na nieprzez przypadek, przeglądajac strony internetowe.Imie bardzo mi sie spodobało, a w szczególności jego brzmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
adelle33 Re: Hadrian 13.01.06, 22:46 Hadrian - bardzo ladne. Kilka podobnych, na H... Habriel, Hagrid, Hajden, Halen, Hank, Hanniel, Haran, Hayden, Heber, Hebran, Hektor Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hadrian 13.01.06, 22:53 Z tego bez przejść z RJP dałoby się zarejestrować prawdopodobnie tylko Hektora. Ale gdzie widzisz podobieństwo między częścią z nich a Hadrianem, poza tym, że zaczynają się na "H"? Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Hadrian 17.01.06, 09:36 Dla mnie osobiście odpada, ze względu na to, że po czesku słowo "hadr" znaczy "szmata". Ale dla osób nie znających czeskiego - czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Hadrian 17.01.06, 16:35 Pierwsze słyszę o tym imieniu,ale takie jakieś dziwne jest,choć niebrzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hadrian 16.07.06, 23:17 To fakt, skojarzeń historycznych trudno uniknać Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Hadrian 16.07.06, 23:24 Nie znosze imienia Adrian, Hadriana bylabym sklonna zaakceptowac. Odpowiedz Link Zgłoś