cataluna 07.04.06, 10:48 Chłopcy: Mateusz-5 Jakub-3 Radosław-2 Cyprian-2 Oskar-2 Oliwier-2 Kacper-2 Adam-2 Adrian Bartosz Dawid Grzegorz Mikołaj Maciej Marcin Mieszko Maksymilian Paweł Remigiusz Sebastian Wojciech Wiktor Dziewczynki: Maja-5 Julia-4 Oliwia-3 Paulina-2 Zofia-2 Wiktoria-2 Zuzanna-2 Maria-2 Nadia-2 Antonina Anna Basia Dominika Ewa Emilia Gabriela Jagoda Joanna Jennifer Klaudia Kinga Karolina Luiza Mila Mariola marta Marcjanna Małgorzata Nikola Sandra Roxana Róża Urszula Weronika Victoria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Trojmiasto 06.kwietnia 07.04.06, 16:55 Marcjanna! ))) I aż dwóch Cyprianów, Antonina, Róża, Mieszko, Remigiusz Martwi za to aż dwóch Oliwierów, Victoria, Roxana, Jennifer, Mila. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Trojmiasto 06.kwietnia 07.04.06, 18:29 MILA !! SUPER !! i cieszy 2 Cyprianów Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek77 Gaudencja!!! 07.04.06, 21:03 Nie martw się Milą , bo to moja córeczka!!! Zrobię wszystko by była równie szczęśliwa jak Marcjanna)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Gaudencja!!! 08.04.06, 00:28 jolinek77 napisała: > Nie martw się Milą , bo to moja córeczka!!! Zrobię wszystko by była równie > szczęśliwa jak Marcjanna)))))))))))))))))))))))))) A nie wątpię, że zrobisz wszystko ))) Nawet nie ośmielałam się sugerować, że mała będzie nieszczęśliwa, nie piszę tego nawet w przypadku Jenniferek i Victorii. Natomiast samą Milę uważam za zdrobnienie, owszem, wdzięczne, lecz martwi mnie moda na nadawanie zdrobnień zamiast imion i stąd moj komentarz. Pozdrawiam Was obie Odpowiedz Link Zgłoś