amelia83 22.05.06, 22:31 aleksandra 6 maja 5 oliwia 5 zofia 5 julia 4 maria 4 natalia 4 wiktoria 4 gabriela 3 hanna 3 martyna 3 paulina 3 zuzanna 3 anna 2 karolina 2 klaudia 2 lena 2 pola 2 adrianna agata agnieszka alicja amelia antonina barbara bianka daria dorota emilia ewa helena inetta joanna kalina kinga klara kornelia laura lidia lilianna marta natasza nikola nina paula roksana sylwia urszula wanda weronika wioletta bartosz 6 jan 6 jakub 6 kacper 6 mateusz 5 tomasz 5 kajetan 4 maciej 4 wiktor 4 adam 3 aleksander 3 karol 3 michał 3 mikołaj 3 oliwier 3 piotr 3 szymon 3 bartłomiej 2 filip 2 hubert 2 oskar 2 paweł 2 sebastian 2 tymon 2 wojciech 2 adrian alan antoni benjamin bruno dawid dominik fabian gracjan grzegorz ignacy igor józef julian kamil krystian krzysztof leon lucjan łukasz miłosz patryk przemysław radosław stanisław tymoteusz waldemar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shilla01 Re: WnŚ Warszawa 20.05 23.05.06, 00:30 zaciekawila mnie Inetta , bardzo pryginalne imię - z polskim nazwiskiem ?? widze , ze Zosia ma ogromne szanse stac sie w niedlugim czasie druga JULIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 20.05 23.05.06, 07:55 A mnie zaskakuje powrot Tomasza. Po raz kolejny mam wrazenie, ze wsrod chlopcow jest ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 20.05 23.05.06, 19:57 Smuci mnie wśród dziewczynek Aleksandra na pierwszym miejscu, a wśród chłopców wysoko Bartosz. Cieszy - Wandzia, Antonina, Helena, Klara, Lucjan, 2 Tymonów, Ignaś, Leon, Bruno, 4 Kajtków. Największe zaskoczenia - wysoka pozycja Tomka, Waldemar, Wioletta, Inetta (cóż to za imię? - w dodatku Klara ma na drugie Itta). Kilka zestawów pasuje do wątku o najśmieszniejszych zestawieniach, i tam je umieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś