ewa.gs 21.09.06, 16:29 Ostatnio pojawiło się u mnie kilku czytelników forum, którzy prosili o analizę imion nienarodzonych jeszcze dzieci i ocenę, jak te imioną wpłyną na nie w przyszłości. Postanowiłam w związku z tym dopowiedzieć parę słów na temat moich wcześniejszych wątków dotyczących imion. Przede wszystkim, prosiłabym, żebyście potraktowali te podpowiedzi troszkę mniej serio. Samo imię to niewielka część całego portretu numerologicznego. Jeżeli już zostaliśmy nim obdarowani, prawdopodobnie będziemy mieli kilka cech z niego pochodzacych (o ile pozostałe dane nie przeważą szali w inną stronę). Natomiast nadawanie dziecku imienia z powodu takich, a nie innych konotacji numerologicznych, może przypominać wybór domu na podstawie kształtu komina. Żeby decydować o wyborze imienia na podstawie numerologii, należałoby opracować szczegółowo komplet danych (datę urodzenia, wszystkie imiona, nazwisko/a, podpisy - w przypadku dziecka te najbardziej oczywiste w przyszłości, czyli "imię" oraz "imię+nazwisko"), nie zaś samo imię wyrwane z kontekstu. Wydaje mi się, że dobrze by było potraktować taką częściową analizę imienia jedynie jako wsparcie dla własnej intuicji, a nie kryterium wyboru. O co serdecznie proszę. Pozdrawiam, v Ewa Galas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alagodz Re: Numerologiczne znaczenie imion - dodatek 21.09.06, 22:13 Żeby decydować o wyborze imienia na podstawie numerologii, należałoby > opracować szczegółowo komplet danych (datę urodzenia, wszystkie imiona, > nazwisko/a, podpisy - w przypadku dziecka te najbardziej oczywiste w > przyszłości, czyli "imię" oraz "imię+nazwisko"), nie zaś samo imię wyrwane z > kontekstu A do tego pewnie jeszcze zdrobnienie/a i przewidywane nazwisko męża.... Jak już wszystko pięknie ustalicie to można oczywiście udać się do wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś