czarna.perla 08.12.06, 16:17 z takimi nietypowymi imoionami ostatnio się spotakałam. Idzi i Jordan to byli bardzo wiekowi panowie a Płaneta ma na imie pewna pani dr. Podobają się Wam te imiona? kiedyś był wątek na temat imion kończących się na y lub i ale chyba Idziego tam nie było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Idzi, Jordan, Płaneta???????? 08.12.06, 16:47 Idzi nie jest taki zły, ale Jordan i Płaneta to nie mój gust . Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Idzi, Jordan, Płaneta???????? 08.12.06, 22:13 Idzi musiał być, jest już zresztą bohaterem kilku wątków. Jak i Jordan zresztą. Płaneta musi być wynikiem fascynacji radzieckim programem kosmicznym; inaczej sobie tego nie umiem wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Idzi, Jordan, Płaneta???????? 10.12.06, 11:45 Żadne z tych imion mi się nie podoba. Płaneta kojarzy mi się z planetą lub...rybą. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Idzi, Jordan, Płaneta???????? 10.12.06, 19:52 Płaneta jest okropna, Idzi może być, Jordan mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Idzi, Jordan, Płaneta???????? IP: *.chello.pl 21.12.06, 13:05 Jeden chłopczyk z Gdańska dostał niedawno imiona Idzi Piotr, chyba nieźle to brzmi, mimo że samo imię Idzi jest dość niezwykłe i rzadko spotykane. Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczka4 Re: Idzi, Jordan, Płaneta???????? IP: *.zicom.pl 21.12.06, 13:53 Jordan -rewelacyjnie Idzi - jestem na nie Płaneta- nie powiem ,z czym mi się skojarzyło :p;p Odpowiedz Link Zgłoś