Gość: Sara IP: *.chello.pl 05.01.07, 19:39 Za dwa miesiące urodzę syna,ale wraz z mężem,zupełnie nie mamy pomysłu jakie imię mu nadać.Mamy już córeczkę:Lorettę. Z wszystkie propozycje dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizzy9 Re: Imię dla synka 05.01.07, 19:50 A moze Leon, Leonard? Nie wiem czy takie imiona podobaja sie tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię dla synka 05.01.07, 19:54 Leoncjusz Fabian Ewald Flawiusz Flawian Tyberiusz Benon Micheasz Egon Emanuel Lutomir Czy coś się Wam spodobało? Pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Imię dla synka IP: *.devs.futuro.pl 05.01.07, 20:04 może Joachim... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imię dla synka 07.01.07, 17:26 Kasjan Emanuel Beniamin Jonasz Tyberiusz Albert Cyprian Hadrian Natanael Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Imię dla synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 20:17 PROPONUJĘ: Piotruś Kubuś Artur Grześ Miłosz Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Imię dla synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:09 TRISTAN!!!!!!!! SUPER IMIĘ I NIEPOPULARNE POLECAM MÓJ SYNEK MA TAK NA IMIE WSZYSTKIM SIE BARDZO PODOBAŁO:p ALE ZASTANAWIAŁAM SIE RÓWNIEŻ NAD ANAKINEM I NETHANEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Imię dla synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:42 może lucjusz albo mauro ale podoba mi sie też baniamin Odpowiedz Link Zgłoś