bluejanet 09.01.07, 19:21 Moze znacie jakis link do strony z imionami, dawno temu mialam fajna strone, ale wtedy jeszcze "nie bylam zainteresowana". Dzidzia rosnie w brzuszkui trzeba by szukac powoli imienia ... To byla chyba strona angielska z zoltym tlem ... nie zapisalam kiedys a teraz nie moge znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: link do stron o imionach 09.01.07, 19:40 pl.wikipedia.org/wiki/Alfabetyczna_lista_imion Nie rozumiem, po co Ci zagraniczna strona, jeśli wybierasz imię dla swojego dziecka? Twój mąż jest obcokrajowcem? Mieszkasz poza Polską? Proponuję na początek wikipedię. Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: link do stron o imionach 09.01.07, 20:06 MOze za malo napisalam - wybaczcie ciezarnej NIe mieszkam w Polsce, potrzebuje imie troche miedzynarodowe, troche polskie... Wiem, ze byla taka fajna strona - ale to tak dla zabawy i ciekawosci po niej lazilam kiedys, nie myslac, ze bedzie mi potrzebna. Pamietam, ze mozna bylo ustawic tam rozne kryteria, np. imiona wg pierwszej litery, ostatniej litery, liczby sylab, kregu kulturowego i jeszcze jakies bajery ... Byly tam zebrane imiona chyba z calego swiata, polskie tez ... Moze ktos wie, o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: link do stron o imionach 10.01.07, 11:44 taką jeszcze znalazłam: www.babynamesworld.com/ M. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: link do stron o imionach 10.01.07, 11:51 Zapoznaj sie z tym linkiem (jest z babynamesworld, tylko go skrócilam) tiny.pl/w9lc i powiedz mi, czy w dalszym ciagu polecasz tę stronę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś