wisteria_lane 18.01.07, 18:56 Kirył jakoś mi łagodnie się dotąd kojarzył, wręcz bajkowo. Czy to imię się nadaje dla takiego Monstrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: imię Huraganu 18.01.07, 19:00 A Cyryl? Juz inaczej brzmi, prawda? Swoja droga imie Wulkan tez itnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: imię Huraganu 18.01.07, 21:58 W Niemczech to Kirill, myślę, że po polsku to Cyryl. Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna Re: imię Huraganu 20.01.07, 10:08 wisteria_lane napisała: > Czy to imię się nadaje dla takiego Monstrum? imiona huraganow mozna w niemczech KUPIC na prezent. Kyrill to imie ojca rodziny, ktory taki "niebanalny" prezent dostal na urodziny. ale mi sie zrymowalo Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: imię Huraganu 20.01.07, 12:37 Tak, tak w Polsce to Cyryl. Media nawet posługiwały sie oboma nazwami. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna A tak w ogole nie huragan, a orkan... 20.01.07, 13:52 Czyzby roznice polegala na tym, ze huragan wysteouje w Ameryce, tajfun w Japonii, tylko co z tornadem??? Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: imię Huraganu 20.01.07, 17:19 Z huraganowych wolę zdecydowanie Katrinę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imię Huraganu 20.01.07, 18:30 O, Kirył moze być też rosyjskim chłopem w łapciach, który przystał do CzeKA w trakcie rewolucji październikowej i morduje, kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś