czarna.perla 26.01.07, 21:59 Jak Wam podoba się taki zestaw? Dla mnie brzmi bardzo dostojnie i zobowiązująco, nie wypobrażam sobie żeby ten w tej chwili 9 letni chłopiec mógł być w przyszłości byle kim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Jonasz Eliasz Narodowski 26.01.07, 22:11 zetsaw taki, ze maly powinies sie juz na jakies powstanie szykowac))). Odpowiedz Link Zgłoś
mantrobus Re: Jonasz Eliasz Narodowski 26.01.07, 22:16 Mnie sie kojarzy z niechlubnym Eligiuszem Niewiadomskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jonasz Eliasz Narodowski 26.01.07, 22:22 Mnie też, to niesamowite! Z brzmienia, tylko i wyłącznie. Zestawienie jest dużego kalibru - prorocko-narodowe. Jakieś takie niepokojące w treści skrzyżowanie Starego Testamentu z Narodową Demokracją. Z całą pewnością zobowiązuje do poważnych dokonań. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jonasz Eliasz Narodowski 26.01.07, 23:23 jednym slowem ktos o takich imionach i nazwisku moglby byc spokojnie alter ego Kordiana i glosic za niego mowe na Mont Blanc))). Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Jonasz Eliasz Narodowski 26.01.07, 23:49 MNie trochę razi Jonasz z Eliaszem - dla mnie te imiona zbyt się rymują. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jonasz Eliasz Narodowski 27.01.07, 10:09 Jak sie szybko je wymowi, to wychodzi Jonaszeliasz))). Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Jonasz Eliasz Narodowski 27.01.07, 18:11 abiela napisała: > MNie trochę razi Jonasz z Eliaszem - dla mnie te imiona zbyt się rymują. Myślę podobnie jak Abiela, mimo że oba imiona są u mnie w ścisłej czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś