Gość: Nataloosia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:04 A ostatnio w telewizji była jakaś Dajana [?] Ja rozumiem Diana, ale Dajana? czy coś takiego istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Dajana?? 17.06.07, 17:08 Istnieje Dianna. To pewnie jakis nowy twor na czesc Lady Di... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Dajana?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:13 Dajana także istnieje - przyjaciółka ma znajomą o takim imienu. Choć dla mnie powyższy wytwór strasznie udziwaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia:) Re: Dajana?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:15 Dla mnie także wolę Dianę Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dajana?? 17.06.07, 17:15 Dajana to imię Diana nadawane przez ludzi, którzy zasłuchali się w piosenkę, a nigdy nie widzieli jej tekstu ani nie znają angielskiego na tyle, zeby wiedzieć, jak się pisze to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Dajana?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:30 gaudencja napisała: > Dajana to imię Diana nadawane przez ludzi, którzy zasłuchali się w piosenkę, a > nigdy nie widzieli jej tekstu ani nie znają angielskiego na tyle, zeby > wiedzieć, jak się pisze to imię. HA! Święta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Dajana?? 17.06.07, 20:12 Tym imieniem "uszczęśliwiono"ponad 400 dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Dajana?? 17.06.07, 20:37 gaudencja napisała: > Dajana to imię Diana nadawane przez ludzi, którzy zasłuchali się w piosenkę, a > nigdy nie widzieli jej tekstu ani nie znają angielskiego na tyle, zeby > wiedzieć, jak się pisze to imię. Los lubi płatać figle i ojczym znanej mi Dajany jest anglistą AnnoJustyno, pomylilam sie wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Dajana?? 17.06.07, 21:12 To laskaiwe mu wybaczamy, swoja droga mial pewnie facet zagwozdke... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dajana?? 18.06.07, 23:12 olianka napisała: > Los lubi płatać figle i ojczym znanej mi Dajany jest anglistą Bardzo cierpi, wymawiając jej imię? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Dajana istnieje... 18.06.07, 14:19 jak najbrdziej. Nawet chodzi z moim synem do klasy. Tak właśnie jest pisana DAJANA... do tego nazwisko typu Stół czy Krzesło. W całości brzmi dość komicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Dajana istnieje... 18.06.07, 14:32 Mam koleżankę Dianę i wołam na nią Dajana. Ale żeby to było osobne imię to nie pomyślałam. Równie dobrze można ją wołać Artemida, nazywa się ktoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi28 Re: Dajana?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:02 Znam Dajanę. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Dajana?? 19.06.07, 22:43 agmani napisała: > Przeciez to to samo co Brajan i Dzesika. ... i Kewin oooo Dajaaaaano))) Odpowiedz Link Zgłoś