gladys_g 08.07.10, 15:10 Jakoś te imiona nie zaskakują w kontekście: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8115697,Jordan_i_Dajana___brutalni_bandyci___wpadli_w_rece.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luska.s Re: Jordan i Dajana 08.07.10, 15:20 ... pewnie każda panna Anna i pan Jan są wzorami do naśladowania Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jordan i Dajana 08.07.10, 15:33 Uważam, ze Anna i Jan są za popularnymi imionami na takie porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: Jordan i Dajana 08.07.10, 16:02 Masz rację Anna i Jan nie są odpowiednie do takich porównań,tak samo jak Jordan i Dajana, czy jakiekolwiek inne imię. Także uważam, że Jordan jest całkiem fajny. Dajana nei podoba mi się w ogóle, ale jeszce brdziej nie podobaja mi się takie stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jordan i Dajana 08.07.10, 17:03 luska.s napisała: > ... > pewnie każda panna Anna i pan Jan są wzorami do naśladowania być może w Twoim otoczeniu tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jordan i Dajana 08.07.10, 15:24 Owszem, nie zaskakują Przyznam, że Jordan (oczywiście tak czytany, a nie żaden Dżordan) nawet by mi się podobał, gdyby nie takowe właśnie skojarzenia. O, w komentarzach widać, że nie tylko na tym forum mamy takie skojarzenia www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Jordan i Dajana 08.07.10, 15:56 Jordan akurat nie kojarzy mi się z patologią, o ile jest Jordanem, a nie Dżordanem, jak wspomniała Dalenia. Mój tato miał kolegę o tym imieniu, kojarzę też jednego z podstawówki. Obaj byli czytani przez 'J'. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jordan i Dajana 08.07.10, 17:03 uwierz_mirando napisała: > Jordan akurat nie kojarzy mi się z patologią, o ile jest Jordanem, a > nie Dżordanem, jak wspomniała Dalenia. mam takie same wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Jordan i Dajana 09.07.10, 07:39 Na którymś forum wyczytałam, że Dajana jest dość popularnym imieniem wśród Romów, więc może stąd takie imię? Jordan przez J podoba mi się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jordan i Dajana 17.07.10, 17:00 Ciekawe, czemu nie podano od razu nazwisk? Imiona juz i tak ujawniają tożsamość tych osób. Odpowiedz Link Zgłoś