sucielo 05.07.07, 10:52 Podoba Wam się? Ja odkryłam je niedawno i bardzo mi się spodobało. Chciałabym dać tak na imię synkowi (kiedyś w przyszłości). Czy to imię funkcjonuje w Polsce? Znacie kogoś o takim imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pluk Re: Dante/Danton IP: *.bulldogdsl.com 05.07.07, 12:19 Dante to kolega mojego syna z przedszkola. Najwieksza przylepa jaka znam!!! On sie non stop do kogos przytula Jest ladnym chlopcem, kotry wyglada bardzo chlopoieco a charakter ma taki wrazliwy, delikatny i przytulanski Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Dante/Danton 05.07.07, 12:31 Jest zaledwie kilka nadań w Polsce, ja tego imienia w PL nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
sucielo Re: Dante/Danton 06.07.07, 09:54 Nie wiesz może, czy jego rodzice są Polakami? Mieli jakieś przeszkody w nadaniu imienia? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dante/Danton 05.07.07, 21:17 Dante - bardzo ekscentryczne w moim odczuciu, ale jeśli dobrze pasuje do nazwiska, to czemu nie. Danton to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Dante/Danton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:43 MI SIE PODOBA DANTE, CZASAMI MOWIMY TAK NA NASZEGO SYNKA. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Dante/Danton 21.07.07, 11:14 Dante - fajne imię Danton - bardziej kojarzy mi się z nazwiskiem kiedy słyszę czy czytam imię Dante od razu przychodzi mi na myśl " Boska Komedia" Dantego (: pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graża [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna [...] 21.07.07, 11:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graża [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś