sucielo 07.07.07, 15:26 ...przeczytałam na świadectwie brata mojej koleżanki. Chłopak skończył 5 klasę podstawówki. Ona ma imię pospolite - Anna. Mają jeszcze małego Mikołaja, przedszkolaka. Nie powiem, zdziwił mnie ten zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Oswald Otton... 07.07.07, 16:03 Bardzo mi się podoba. Jak zdrabnia się Oswalda? Odpowiedz Link Zgłoś
sucielo Re: Oswald Otton... 07.07.07, 16:09 Mówią na niego Oswaldek, Oswi, koledzy na podwórku wołają Osi, koleżanka zwykle mówi Waldek, więc myślałam, że to od Waldemara. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Oswald Otton... 08.07.07, 00:08 Ciekawy zestaw, Otton szczególnie mi podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Oswald Otton... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:33 Oswald bardzo ładnie, oryginalnie. Natomiast Otton nie bardzo mi sie podoba, zbyt niemiecko - austriacko mi brzmi.Ogolnie jako zestaw troszeczke zbyt twardo brzmi jak dla mnie. To tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Oswald Otton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:39 Bardzo ciekawy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś