Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:27 Takie imiona wybrał Michał Wiśniewski dla swojej ewentualnej córeczki. Dla chłopca pozostał przy Falco Christianie. Powiedzcie czy Vienna to czasem nie Wiedeń ? ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viviana Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:15 vivianne a nie vivianna))) pozatym sprawdzałam i jest takie imię jak vivianna czy jakos tak.Chyba dopisali do księgi imion, tak jak Karmen i Nikolę.Slysze nagle:wirdzinia,wirdzinia.........potem patrze do księgi u lekarza na karte i pisze Wirginia.więc powinno sie wołac wirginia tak jak georgina, tak jak pisze tak sie woła w polsce.no np andzelika to andzelika a angelika to angelika sie woła, czy dzesika to woła sie dzesika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Vivianna Vienna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:32 Vivianne cZy Vivianna wsio rawno... Mnie ta Vienna zastanawia bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivka Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:17 Vivienne lepiej pasuje do Fabienne niz Vivianne a jak własciwie to imie sie bedzie pisało?Vivianne czy Vivienne? na fabienne mówią w domu Fabianka, więc tu bedzie Vivianka lub Viva. Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 09:16 krzycząca ta aliteracja ale jak na Michała Wiśniewskiego, to naprawdę mogło być gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 09:35 Mnie bardziej razi to, ze Wiśniewski ma już córkę Fabienne, która z Vivianne będzie sie głupio rymować. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 11:50 Dlaczego pan Wiśniewski nie nada normalnych imion? Jak na niego może być nawet Dżesika,ale ta ViVienne to przesada w Polsce! Już ponoć kiedy rodziła się Fabienne Vivianne była w planach Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 15:30 Mnie bardziej intryguje, że on ciągle trafia na kobiety, które zgadzają się tak nazwać ich dzieci... --- ZUS z pewnością jest instytucją przestępczą, ale nie można nazwać jej zorganizowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Vivianna Vienna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:31 One nie mają nic do gadania,... jego kobiety. Ma byc tak jak kaze pan i wladca Wisniewski Michal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivka Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:12 czytałam w Pudelku czy w superekspresie ze Swiątczak własnie rządzi i wisnia sie na wszystko zgadza bo jest w sekcie.koszmarczyżby?a ja miałam wrazenie ze ona sie go boi i robi wszystko co on jej kaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Vivianna Vienna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:23 Mnie sie tez wydaje, ze Anka sie go boi,a on rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivka Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:47 urodzisz dziecko o imieniu etienette, przefarbujesz włosy na czerwono i włozysz do slubu to co ci przywioze, i przywózł.......łabędziową kiecę. Bedziesz rodziła, robiła co powiem a ty w zamian bedziesz miała płyte, sławę, podróże, kase, wszystko...domy,samochody.....a w Lublińcu nie miałabys nic.Byłabys szarą myszką. Anka pomyslała" kurcze faktycznie, bede sławna, bede miała dzieci, dom, jakos zniose tego michała, dam rade, bede miała płyte dorobie sie majątku, a potem kopne go w tyłek wezme duze alimenty i sie wyniose na swoje, warto, bo taka sznsa sie nie powtórzy". I stało sie robi wszystko i na blogu wreszcie słysze krzyk i płacz ale nie okazuje tego ale czytac mozna" no michas to zawsze znajdzie na mnie plan". Czyli on decyduje, wymysla, nakazuje i ona napisała "kurde znów czerwony cos wymyslił i musze sie go słuchac ,szlakby to". Mandaryna ma dzieci sławę , alimenty.......i anka tez bedzie tak miała. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Mam nadzieję, że będzie dziewczynka :) 30.07.07, 15:11 Vivianna to po naszemu Bibiana (ładniejsza), ale lepsza Vivianna niż Falco. Odpowiedz Link Zgłoś
zgielk Re: Mam nadzieję, że będzie dziewczynka :) 30.07.07, 15:16 imo najlepszy pomysł M. Wiśniewskiego (chociaż i tak w stylu Etiennette Terentiew-Tarantino ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mają prawo Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:35 ich dzieci nie będą wysmiewane będą jak bożek, inne, wyrózniające sie pod względem finansowym, sławy, imion. Tak jak natalia kukulska była sławna jako dzieciaczek.I nie wazne czy miałaby na imię zocha krycha natalia czy jakobina. tak samo z Fabienne z etienette będzie i Xawierem. Będą zawsze inne, znanych rodziców, nie wazne czy skandalistów, dziwek, piosenkarek, aktorek.zawsze będą te inne, więc i imiona inne.Zawsze będą bogadsze, bedą miały duze domy, np patrycja markowska jakby miała na imię Fryderika to tez by było OK. ma prawo. Odpowiedz Link Zgłoś