donmari 30.07.07, 17:49 zdarzyła mi się trochę nieprawdopodobna sytuacja- mianowicie natknęła się na Meksykankę Gabrielę z pięcioletnią córeczką Sofią-a że hiszpański znam, chcę iść na iberystykę,toteż pogawędziłam sobie z bidulą...I zastanawiam się nad pierwszą dwudziestką najpopularniejszych imion dla dzieci w krajach latynoamerykańskich w latach 1970-2007. Może na forum jest iberysta, który wie coś na ten TEMAT? Drogie Moderatorki, może Wy znacie raningi imion w krajach iberoamerykańskich? Przyznam, że dzisiejszym spotkaiem byłam mile zskoczona,gdyż miasto, w którym mieszkam, do molochów raczej nie należy i jeżeli spotyka się tam obcokrajowców, to głównie z krajów ościennych. Trzeba naprawdę mieć wyjątkowe szczęście, by spotkać przybysza z tak odległego kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Dziś w centrum handlowym 30.07.07, 18:35 Zerknij sobie tu: pl.wikipedia.org/wiki/Najpopularniejsze_imiona_na_%C5%9Bwiecie - może znajdziesz jakieś interesujące Cię linki, a jesli tak, to podziel sie odkryciami Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś